YarDım iSTiorum ARkaDasLarrrR ! :)

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
herkese KoLay Gelsn arkadasLar..
Bn direk sizden beklediqm yardım konusunu söliyim:)
Kendime motor almak istiYorum ehliyetm malseF yoq:( ilk olarak Honda cbr125i düşünüorum ama ilk enGEl babam (Sizce onu nası ikna EdebilirM:pale: ).. ikinCiside cbr125Ler ilK kullanım için uygunmu? Kuzenımde var onunda ilk deneYimi Gayet qüSeL kuLLanıoDa.:)

bana bu konuLar hakkında bilgi Verirseniz cok SEvinirm şimdiideN teşekkürLer..:rendeer:

Son düzenleme:
İlk kullanım için bence uygundur. Sonuçta 125cc ve beygiri düşük. Fakat ehliyetin yoksa ilk tavsiyem, önce ehliyet alman. Şakası olmaz ehliyet konusunun.

Baban motoru sevmezse zor ikna edersin ya neyse :) Düzgün kullanacağına babanı inandır. Aileler genelde bizleri düşündüklerinden izin vermezler, korkarlar bişey olur diye.

bence de uygun ama ehlıyetı tavsıye etmem ehlıyet yokken cevırmeler harıcı ceza yemezsın onuda cbr gıbı motorla polıslerle kolayca eglenebılırsın benım ehlıyetım warda ne oldu daha dun gece 2 kısı motora bınmekten ceza yedım olacak seymı bu ehlıyet war dıyorsun duruyorsun cezayı takıyorlar

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkese KoLay Gelsn arkadasLar..
Bn direk sizden beklediqm yardım konusunu söliyim:)
Kendime motor almak istiYorum ehliyetm malseF yoq:( ilk olarak Honda cbr125i düşünüorum ama ilk enGEl babam (Sizce onu nası ikna EdebilirM:pale: ).. ikinCiside cbr125Ler ilK kullanım için uygunmu?teşekkürLer..:rendeer:

öncelikle cıbır125r ilk deneyim için oldukça iyi bir seçim hernekadar bir ss olup daha seri olsada gayet iyi

ve aile ikna konusuna gelince köşe yazarlarımızın bununla ilgili yazıları var onları oku
ben çok iyi taktikler kaptım ordan ve kekledim evdekileri :queen: :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bence de en iyi seçim ben de cbr la başlıyorum :cat:
baban konusu biraz muallak :rendeer:

125 cc iyi bir seçim ehliyetsiz sürüşler de tabii trafiğe yakalanırsan ceza yersin ama bi de yakalanmadan en büyük cezayı yiyebilirsin ki kazalar insanların en büyük ceza anıdır (ister suuçlu ol ister suçsuz ol ama birilerinin dalgınlığı seni yenebilir kardeşim...)
lütfen bir kez daha düşün...
istekler geç kaldıkça heyecana biner ya işte sen de öyle yap biraz daha isteğin olur ve hatta binmeden nice bilgiler ednirsin...şu an sen istersen motor alıp da üstünde geçireceğin vakit yerine motosiklet hakkında bilgi almaya ve öğrenmeye çalış...
rastgele..........

Bu Konu MT Site Yönetimi Tarafından Kapatılmıştır.
Sebep:  Birden fazla forum kuralının ihlali nedeniyle kilitlenmiştir. Lütfen forum kurallarını birkaç kez daha okuyunuz.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar