Km göstermiyordu onu yaptık bugün. Tabi aldığım yerin garantisi dahilinde![]()
Twister ya da cbf250 kullanıcıları 6.viteste 9 bin devirde kaç km hız yapıyorlar? öğrenebilirmiyim.
ylmzzz dostum nasıl yani km göstermiyodu dijital panel komplemi çalışmıyodu yoksa sadece km'mi ilerlemiyodu :silent:
bu arada ben geçen 6.vitesde 8-9 bin devir arası 135 gördüm daha basıcaktım ama trafik sıkıştı basamadım , ondan sonrada deneme imkanım olmadı malum istanbul her yer trafik....ale:
Denemek için arada bastım, en iyisi 100 km/h ile keyfini çıkarmak.:cat:
Bazı forumlarda 130 u geçemiyor filan demişlerdi o yüzden merak ettim. Pazar günü bi video çeker koyarım olmazsa foruma:cherry:
Sadece km analog kısmı göstermiyordu. Dijitalde sorun yok yani:
aman dikkat edin o dijital aparata...galiba 1000 ytl...cik...miş....:queen: :cherry:![]()
Evet kanka yav. Motorun en pahalı parçası kendileri. Çip filan takmışlar içine. Hay çipineBizim teknoloji neyimize:cherry:
abi zaten o olayımız harika yamübarek ekran açılırken bi garip hareketler yapıyor hoşuma gidiyor...hani göstergeler sondan başa geliyor ya...orası egzantirik...![]()
Bazı forumlarda 130 u geçemiyor filan demişlerdi o yüzden merak ettim. Pazar günü bi video çeker koyarım olmazsa foruma:cherry:
Kim demiş onu?160'a kadar çıkabiliyor cbf... Cbf kullanırken otoyolda 160'ı görüyordum... Cbr'la da 140'ı görebiliyorum... En fazla da 150 gördüm , heralde cbf'de 165 görebilir... Tabi bu işin içinde benim hafifliğimin de katkısı büyük :cherry:
birde 35 lik gri çanta takarsanız süper olacak...kuyruk çok boş görünüyor...
http://www.feyizoglu.com/alisveris/product.php?pID=43839