İstanbul'un park ve Trafik Sorunu

Arkadaşlar
İstanbul'daki park ve trafik sorunu motosikletle çözülebilir mi?
Benim bazen araba canıma tak ediyorda..:pr:

evet güzel bir konuya deyinmişsiniz.:cat:
bence olabilecek bir şey. Amaa bizim insanlarımız motorsikletlede birbirini yer..
geçen abartmıyorum incirli-bağcılar yolunda trafik ışıklarında bitane kebap servisi arkadaşımız, sen motoru ışıklarda yolun ortasına bırak, dükkana bişey almaya git.:farao: bravo dedim adama başka bişey değil..ışık yeşil yandı.Sonucu siz düşünün bi şeridi daralttı.

konu güzelde biz bu şekilde sıkıştırıyorlar kedini bilmezler ya motosiklet alırlarsa ne olur sizce:)

ya evet başlı başına sorun bu gecen gun arabayla sag serıtte gıdıyorum bır marketın onune park etmıs araba trafıkte sıkısık yavas gıdıyoruz acıldı trafık bırden tabı tam bastım gaza bı kadın kosa kosa geldı hıc etrafa bakmadan dan actı kapyı benım dıreksıyonu sola kırmam bır oldu kadına carpmamak ıcın arabaya carptık tabı ..yanı su park sorunu daha kotu arkadaslar araclar sıralanıyo zaten sag serıt daralıyo sen gel bide koşarak kapıyı aç yok artık ya bir çözüm bulmak lazım..

Arkadaşlar
İstanbul'daki park ve trafik sorunu motosikletle çözülebilir mi?
Benim bazen araba canıma tak ediyorda..:pr:

Evet kesinlikle motosikletle trafik sorunu çözülebilir,bir araçlık yere dört motor çekilebiliyor,geçenlerde nişantaşına gidip pantolon alıyım dedim,arabayı tam 1 km ileriye bıraktım,ahh ülen dedim motor olcak çek dükkanın önünee.hani benim arabada ufak olsa tamam da mübarek 5,20 boy varr..atsan atılmaz otoparka soksan girmezzz...:queen: :queen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar