Motoran italyan malı mı?

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
çok mu akıllı zannediyon kendini?bir şey sorduk düzgün cvp ver!!!
bence bu tip gereksiz çıkışlarda fazla bulunma
önce haddini bil, sonra konuş
merak ettiğin sorunun da cevabı aşağıda

yaa dalgami geciyosun...hic italyana benziyomu...:)kocaaa cin mali..:)

zuhahahaha :queen: :queen:

İtalya motosiklet sektörü bu soru karşısında yüklü bir tazminatla beraber hakaret davası açmış,ben öyle duydum söyliyenlerin yalancısıyım.:p

Saçmalamayın arkadaşlar, Motoran öz be öz İtalyan malı. Hatta Rossi 1996'da Motoran Xj-150F ile MotoGP ÇinÇanÇon kategorisinde yarıştı.

ben haddiimi biliyom ama bu şeylde dalga geçilmesine tahammül edemiyorum.:farao:

arkadaslar motoran tabıkıde çin ama dıger cınlılerın motorundan daha saglam banada mondıal yetkılı servısı soyledı ne kadar dogru bılmem bıde mondıal orjınalınde ıtalyan dır bızım ulkemıze gelenler sadece yansanayı lerı orjınal mondıallerde 1000cc nın altında motoryok bende bı tane resmı var orjınal mondıalın ama buraya resmı nasıl koyucam bılmıyorum:silent: ısteyene merak edene msn de atarım bılmeyenler için [email protected]

Motosikleti
arkadaslar motoran tabıkıde çin ama dıger cınlılerın motorundan daha saglam banada mondıal yetkılı servısı soyledı ne kadar dogru bılmem bıde mondıal orjınalınde ıtalyan dır bızım ulkemıze gelenler sadece yansanayı lerı orjınal mondıallerde 1000cc nın altında motoryok bende bı tane resmı var orjınal mondıalın ama buraya resmı nasıl koyucam bılmıyorum:silent: ısteyene merak edene msn de atarım bılmeyenler için [email protected]

bahsettiğin mondial ile türkiyede satılan mondial arasında en ufak bir bağ yok, yan sanayi falan değil yani
sadece aynı isimdeler o kadar

pekı luxor bı bag olmasa ıtalyan mondıal bunu sıkayet etmesı gerkmıyormu benım ısmımı kullanıyor dıye bence cın fırmasına dava acması gerekır neyse ben oyle duydum mondıal servısınden ne kadar dogru bılmem :silent:

Motosikleti
pekı luxor bı bag olmasa ıtalyan mondıal bunu sıkayet etmesı gerkmıyormu benım ısmımı kullanıyor dıye bence cın fırmasına dava acması gerekır neyse ben oyle duydum mondıal servısınden ne kadar dogru bılmem :silent:

sadece isim benzerliğinden dolayı sorun çıkmaz
isim, logo ve ürün aynı ise o zaman yandılar işte
hoş bu türkiyedeki mondial için bir rüya ya neyse...

selam arkadaşlar günümüzde neredeyse herkes bütün scooter lara laf ediyo bu sitede bir tamirci arkadaş vardı motoru a dan z herşeyini biliyor nerelerde sorun cıkabilir ne olabilir herşeyi biliyor o söylemişti mondıal rs 151 komple sökmüşler ve parcalarında italyan yazıyomuş motorun toplanması cinde yapılıomuş cine yolluyolar adamlar birleştiriyo hesabı ucuza getirmek için görüyosunuz ki büyük bir coğunluk scooter kullanıcısı coğu kişi motorunun yok fidası düştü disck krııldı öle şeylerden bahsediyo parcalarında bişey yok yani olabilirde her motorda bazı sorunlar cıkabilir sen motora iyi bakmassan motor ne yapsın yani diyeceğim arkadaşlar günümüzde her şeye cin malı deniliyo büyük bir yanlış var bütün parcalar italyada takılsaydı cooter fiyatları belki 3.000 4.000 ytl den başlıyacaktı daha kaliteli olurdu o başka iyi günler kasasız belasız sürüşler diliyorum

sivas lı kardeşim senide o biçim yemişler yhaa bakta japan yazıo olmasın motorunda

motoran çin malıdır italyanlarla egzost yada motor kısmının anlaşmasını yapmış diye duymuştum.Arkadaşada galiba yanlış bilgi vermiş birileri

Motosikleti
Sym Sympony ST200i E5 ABS
arkadaşım motoran Türkiyede toplanan çin malıdır, izmir atatürk organizede montaj fabrikaları var baya büyük bi yer,çinden gelen malzemeyi orada toplayarak satışını yapıyorlar,ayrıca SYM markasının Türkiye distribütörlüğünüde yapıyorlar ve bildiğim kadarı ile motoran firması SYM firması ile yakın zaman içinde bir üretim anlaşmasıda yapmış olup SYM nin bazı modellerinin 1 mayıstan itibaren Türkiyede üretiminide üstlenmiştir,firma olarak büyük ve çinli motosiklet pazarında iddalı bir yere sahiptir.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar