[İzmir - MT]

kardeşimiz için çok üzüldük dostlarım dikkatli olun her zaman ölüm ensemizde unutmayalım bunu dikkatli olalım

seni hep o çok sevdiğin repsolün üstünde hatırlayacağım ....ailesinin başı sağolsun...çok üzüldüm çoookkk...fotoğraflarına bundan sonra nasıl bakıcam be erhan abi....cennetten bizi izlediğini biliyorum...ALLAH RAHMET EYLESİN...

SENİ HİÇ UNUTMAYACAĞIZ ERHAN ABİ.

Son düzenleme:
arkadaşlar gencecik bir kardeşimizi daha kaybettik ve inanın içim acıyor artık söyleyecek birşey bulamıyorum. Hayat çok yordu beni ve bu kaçıncı sefer bizden birilerini alışı. Bu acıya artık dayanmakta zorlanıyorum. Lütfen dostlar lüften hepinizi ilerde yaşlı motorcular olarak görmek isterim gençlikte yaptıklarımız ihtiyarlayınca çocuklarımıza torunlarımıza anlatmak isterim. Kazasız belasız

tüm İzmir mt ailesinin başı sağolsun Allah geride kalanlara sabır versin..sözün bittiği an..

Moderatör (forrap)
Taziyeler için herkese teşekkürler arkadaşlar,hepimizin başı sağolsun.
Unutmayacağız kardeşimizi:pale:

sevgili murat kesinlikle sana sonuna kadar katılıyorm
daha dikkatli olalım kurallara uyalım uymayanlarıda uyaralım artık dinler veya dinlemezler ..........

Erhan'a allahtan rahmet, tüm sevenlerine sabır diliyorum..

Hepimizin başı sağolsun.

5 mayısta manisa yürüyor

5 MAYIS CUMARTESI GUNU DE MANISA DA BULUSALIM,

IZMIR DEN DESTEK OLALIM............ MI ??

Ne dersiniz ?

selamlar ben serdar öncelikle herkeze başsağlığı diliyorum...ailesine ve sevdiklerine allah sabır versin.Daha başka nedesemde boş.Biz güvenli sürsekte yol durumu hava durumuve ençok ta motoru adam yernine koymayan saygısız dikkatsiz sürücüler yüzünden kazalar hep oluyor ve bazen ucuz atlatılamıyor...

tanışma bölümüne ayrıntılı olarak kendimden bahsetmiştim...İzmirde oturuyorum keeway 150 superlight motorum var en kısa zamanda onu bir YBR ile takas yapıp kuryelik yapmayı düşünüyorum...deneyimli değilim tabikii ama biryerlerden başlamalıyım yardımlarınızı rica ediyorum...

tekrar başınız sağolsun ve artık eskisinden dahada dikkatli olalım yollarda lütfen...!

selamlar ben serdar öncelikle herkeze başsağlığı diliyorum...ailesine ve sevdiklerine allah sabır versin.Daha başka nedesemde boş.Biz güvenli sürsekte yol durumu hava durumuve ençok ta motoru adam yernine koymayan saygısız dikkatsiz sürücüler yüzünden kazalar hep oluyor ve bazen ucuz atlatılamıyor...

tanışma bölümüne ayrıntılı olarak kendimden bahsetmiştim...İzmirde oturuyorum keeway 150 superlight motorum var en kısa zamanda onu bir YBR ile takas yapıp kuryelik yapmayı düşünüyorum...deneyimli değilim tabikii ama biryerlerden başlamalıyım yardımlarınızı rica ediyorum...

tekrar başınız sağolsun ve artık eskisinden dahada dikkatli olalım yollarda lütfen...!

aramiza hosgeldin eternity,
bundan sonra etkinliklerimizde yer aldikca hem arkadas cevreni hem de biraz daha tecrubelerini artirirsin...

ancak tek tavsiyem, kurye isi icin fazla aceleci olmaman.. cunku gercekten cok cok cok zor bi is...
gorusmek dilegiyle,

Son düzenleme:
ben nakliye firmasında calısıyorum bizm calıstıgımız gumrukleme firmasndan bir kurye gecen hafta askere gitti yerine eleman alacaklar mı bilmyorum pzt konusurum sana özelden mesaj atarım.

yeni motorum

motorun resimleri
daha parasını vermedik pzt kredi çekeceğim. 100 ytl kapora verdim motoru ütüme alınca bolca resimlerini çekerim.

Motor 3. ayda alınmıs neredeyse 1 aylık daha 0 motor aldım sayılır

Yardımlarından dolayı çok teşekkür ederim Hamdi (Nart) saydende süper bir makine aldım.

Hayirlisi olsun Ozgur, kazasiz belasiz iyi gunlerde binmeni diliyorum...

Hamdi hakkatten de bu konu da cok iyi...

hayırlısı olsun özgür.Allah gönlüne göre verdi istediğin motoru aldın.iyi günlerde kullanman dileğiyle.

hayırlı olsun özgür güle güle kullan...bu rüzgarın bol olsun kelamı kulağa güzel geliyorda rüzgar vurunca yolda savuruyor şeritten şeride:(

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar