Motoran italyan malı mı?

yaa dalgami geciyosun...hic italyana benziyomu...:)kocaaa cin mali..:)

Piyasada bilinen büyük markaların dışındaki motorların tamamı, çin malıdır arkadaşım..

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
italyan mı?
olur mu canım
motoran alman malı, bmw nin yan kuruluşu
:queen: :queen: :queen: :queen: :queen:

İtalya motosiklet sektörü bu soru karşısında yüklü bir tazminatla beraber hakaret davası açmış,ben öyle duydum söyliyenlerin yalancısıyım.:p

İtalyan motorlarının çoğu kendi kategorilerinde japonlardan bile pahalı. Fİyatlarına bakmak yeterli ne malı olduğunu anlamak için.

Ucuz ve kaliteli aynı anda olmuyor malesef.

"Motoran" Çin ortaklığında Türk firmasıdır!

İtalya'da Mondial diye motosiklet firması var ama tabi Türkiye'deki Mondial ile ne kadar alakalı bilemem.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
en iyi ümmet abi bilir.................... :mrgreen:

www.motoran.com.tr

"Bizler, MOTORAN ailesi olarak başarının temelinde sağlıklı ve dürüst ticari ilişkilerin yattığına inanıyoruz. Bu gerçekten yola çıkarak bayi ve servis ağımızı titizlikle oluşturduk. Aynı titizliği ithalatını yaptığımız motosiklet ve scooter'ların seçiminde de gösterdik. Çin pazarında yaptığımız uzun incelemeler sonucunda birlikte çalışmaya karar verdiğimiz firmanın ürünleri aynı zamanda birçok Batı Avrupa ülkesine de ihraç edilmektedir."

çok mu akıllı zannediyon kendini?bir şey sorduk düzgün cvp ver!!!

sen önce www.google.com'a gidip "motoran" yazsaydin böyle gereksiz soru sormaya bile gerek kalmazdi!

Son düzenleme:
neyse cin malı italyan malı gayet iyi gidiyor ümmet abi nerdesin motorana sahip cık

Saçmalamayın arkadaşlar, Motoran öz be öz İtalyan malı. Hatta Rossi 1996'da Motoran Xj-150F ile MotoGP ÇinÇanÇon kategorisinde yarıştı.

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
tabiki çin malı mondıal ile aynı fabrikadan geliyor şangaydan(çin) üniteks tekstil,kadığlu un ve kadıoğlu mermer şirketlerinin sahipleri ithal ediyorlar,ben şuanda barakuda modeli ile türkiye turundayım,ığdırda maola verdim.

Son düzenleme:
vesta diye bir marka var burada satanlar millete vespa diye lanse ediyorlar ve yurdum insanıda alıyor malesef

bana öyle dediler:) kimseyi kırmak istemem sadece merak ettim.Teşekkürler.

benım motorda alman patentli ama cinde üretiliyo.. Sana italyan patentli demiş olmasınlar...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar