Havran Motor Dostları Edremit Talim Alanı gezisi

sebahattin abi buçuval yarışında muhittin abi sonuncu olur .çünkü muhittin abinin işi geçilmek.onu gurupta herkez geçiyor .sadi abi hariç.ona 125 cc ler yetiyor:queen: :p

HÜSEYİN GRUP KURALLARINI İHLALDEN CEZALANDIRLMAN :silent: TEKLİF EDİLECEK.Ayrıca Muhittin arkadaşımız grubun artçısı kimseyi geçmesine gerek yok. Yalnız sen sürücü olarak bir geziye gelsen seni geçmesine izin vereceğim:queen: :queen:

Son düzenleme:
evet başkanım hüseyine bi ceza verelim ohakediyo bazen bende hak ediyorun ama şimdi sırası degil

sebahattin abi şartlar eşitdeğil.ibrahim hocam 100 kilo,muhittin abi 60 muhittin abiye 40kg ilave etmemiz lazım şartlar eşit olsun.atışta aramızda tırap şampiyonu var atıcılık ona mahsus.

Muhittin'in motorunda taşıdığı malzeme göz önüne alındığında kilolar eşit olur.Grubun tüm malzemesini o taşıyor.:cat: çeki urganı dahil.Arif olan anlar:mrgreen:

ben gurupta koşulan sırları değil.sadece okuduklarıma cevap yazıyorum .farkın daysanız,bazışeylerde ne isim nede kişi belirtim.ama bana saldırı var.izin meselesi.o kişisel sorun esas onun açıklanması,yalnış ok .bana ceza verilecekse buyazılanlarda daha fazla cezayı hak edenler var,inceleyin.:rendeer: :cat:

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
bidahaki gezi nezaman bir ay sonra ise bende gelirim.antakyadan selam.

Muhittin'in motorunda taşıdığı malzeme göz önüne alındığında kilolar eşit olur.Grubun tüm malzemesini o taşıyor.:cat: çeki urganı dahil.Arif olan anlar:mrgreen:

Başkanım doğruları yazdığın için teşekkür ederim bu hafta nereye gidiyoruz buluşup konuşalım

yaa abiler Huseyin abimin ustune niye bu kadar gidiyosunuz anlamadim... adam gezilere gelemiyor iste, belki yengem izin vermiyor:queen:

haa bu arada Muhittin abiyi belki yolda gecenler oluyor ama tek teker de 2 aya kadar ustune tanimiyacagim... o kahvenin onunde tekere kalktiginda butun köy huuuuuuuuuuuuuuu diyecek:cat: (falım reklamindaki amcalar gibi)

tum Havrana selamlar....

yaa abiler Huseyin abimin ustune niye bu kadar gidiyosunuz anlamadim... adam gezilere gelemiyor iste, belki yengem izin vermiyor:queen:

haa bu arada Muhittin abiyi belki yolda gecenler oluyor ama tek teker de 2 aya kadar ustune tanimiyacagim... o kahvenin onunde tekere kalktiginda butun köy huuuuuuuuuuuuuuu diyecek:cat: (falım reklamindaki amcalar gibi)

tum Havrana selamlar....

sercan sendemi sebebini biliyorlar ama işte ,yorum yok :salut:

YA benim yigenime niyebukadar yükleniyorsunuz yigenime yüklenmeyin otambir kazaktır gezilere gelmiyor diye bukadar yüklenilmezki bak alıcak bi yamahaFZR 1300 o zaman göreceksiniz hepimizin tepesinden atlıyacak KIZDIRMAYIN YİGENİMİ:pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :silent:

ArkadaŞlar Havran Motor Dostlari Olarak Kelle ÜtÜlemİyoruz İnŞallah!

YA benim yigenime niyebukadar yükleniyorsunuz yigenime yüklenmeyin otambir kazaktır gezilere gelmiyor diye bukadar yüklenilmezki bak alıcak bi yamahaFZR 1300 o zaman göreceksiniz hepimizin tepesinden atlıyacak KIZDIRMAYIN YİGENİMİ:pr: :pr: :pr: :pr: :pr: :silent:

yiyenim beni çok iyi tanıyorsun neyapacağımı biliyorsun.teşekkürler.motor dostları arkadaşlarımı böylebir ortam ve muhappet ortamı yarattıkları için enbaşta başkanım,onursal başkanım ve bütün üyelere teşekkür ederim.muhittin abime ayrıca teşekkür ederim.:)

tum Havrana selamlar....

Sercan sen biliyorsun işte sağ olsun arkadaşlar bana takılmadan edemiyor:queen: :cat:

arkadaşlar hepinizicok seviyorum ama muhittin abimi birazdaha fazla:cherry:

Geziden Muhittin beyin çektiğği birkaç kare daha ekleyelim.
Gezinin Eskortu ve nevalenin taşındığı araç. Sürücüsü Sebahattin Hoca

Ara dinlenmede gurubun tamamı. Fakat fotoğrafı çeken Ahmet hocam dı. Tabi burda Doğal olarak Ahmet hocam görünmüyor:queen:

çok güzel bi gezi olmuş tadını çıkarmışsınız da:mrgreen:

ellerinize sağlık

sebahattin hocam resimler çokgüzel çıkmış.ellerine ve emeğine sağlık.teşeküüüüüüüüüür. buresimler süpriz oldu

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sağ ol hocam resimler çokgüzel çıkmış.ellerine ve emeğine sağlık

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar