- Konu Yazar
arkadaşlar hepimiz biliyoruzki kamberhan arkadaşımızı üzücü bir kaza sonuca kaybettik. bu kazada onunla birlikte ardçısı olarak yolculuk yapan Ani arkadaşımızda yaralandı. kolunda ve bacağında kırıkları var yarın 9 eylül ün. hastanesi ortopedi bölümünde ameliyat edilecek. 9 eylül üniversite hastanesinde çalıştığım için Ani yi sürekli ziyaret ediyorum boşluk buldukça yanına çıkıp sohbet ediyorum. ama canımı sıkan bir durum var malesef. her yanına gittiğimde bana Erhan ın durumunu soruyor. Ani erhan ı kaybettiğimizden henüz haberdar değil. morale ihtiyacı olduğu için ondan saklıyoruz. o yüzden lütfen telefonla arayacak ziyaret edecek geçmiş olsun dileklerini iletecek arkadaşlarımızdan tek ve önemli bir ricamız var. lütfen Ani arkadaşımızla görüşürken Erhan arkadaşımızı kaybettiğimizi ona söylemeyin. aileside bu konuda çok hassas. Ani nin duymasını istemiyor.
ANİ ERHAN IN AİLESİ TARAFINDAN ANTALYADAKİ BİR HASTANEYE GÖNDERİLDİĞİNİ ORADA TEDAVİ GÖRDÜĞÜNÜ YOĞUN BAKIMDA OLDUĞUNU VE BİLİNCİNİN KAPALI OLDUĞUNU SANIYOR. BİLGİLERİNİZE.....
bu nedenle açıkladığım konuyla ilgili hassasiyetinizden dolayı şimdiden hepinize teşekkürler
GEÇMİŞ OLSUN ANİ:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:
bu arada Ani arkadaşımızın durumuyla ilgili merak eden arkadaşlarımıza biraz bilgi aktarayım. genel durumu iyi. tek sıkıntımız yarın bacağındaki kırık nedeniyle geçireceği ameliyat. daha sonra kolundanda ameliyat olacak. yani Ani nin tedavisi biraz daha sürecek gibi görünüyor. onun dışında ameliyatta gerekecek olan kan ihtiyacı sorununu çözdüm.
sevgiler
ANİ ERHAN IN AİLESİ TARAFINDAN ANTALYADAKİ BİR HASTANEYE GÖNDERİLDİĞİNİ ORADA TEDAVİ GÖRDÜĞÜNÜ YOĞUN BAKIMDA OLDUĞUNU VE BİLİNCİNİN KAPALI OLDUĞUNU SANIYOR. BİLGİLERİNİZE.....
bu nedenle açıkladığım konuyla ilgili hassasiyetinizden dolayı şimdiden hepinize teşekkürler
GEÇMİŞ OLSUN ANİ:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:
bu arada Ani arkadaşımızın durumuyla ilgili merak eden arkadaşlarımıza biraz bilgi aktarayım. genel durumu iyi. tek sıkıntımız yarın bacağındaki kırık nedeniyle geçireceği ameliyat. daha sonra kolundanda ameliyat olacak. yani Ani nin tedavisi biraz daha sürecek gibi görünüyor. onun dışında ameliyatta gerekecek olan kan ihtiyacı sorununu çözdüm.
sevgiler
Son düzenleme: