Aprilla derim benNeden mi Bmw çirkin geliyor gözüme de ondan
Alıyor musun?
Siz olsaydınız hangisini alırdınız.Modeller aynı.Aprilia Pegaso ya da BMW F 650 CS (kayışlı)?Ne düşünüyorsunuz bu iki model hakkında?Tercih nedeniniz?
Teşekkürler.(Km leri aynı)
kısmetse bu iki modelden biri olacak.sakın transalp al demetransalpçiler burunlarından kıl aldırmıyor.inatçılar çok.
Fiyatlarının aynı olduğunu mu varsayıyoruzDeğil herhalde, aynı olsa kimse sormaz gider BMW'yi alır.
Sorduğunuz soru şu aslında; arada ne kadar fark olursa BMW yerine Aprilia almak mantıklı olur ?
Tamam o zaman demiyorum :cherry: :cherry:
Transalp al bence :mrgreen: :cherry: :cherry:
ya aynı model bulduysam???arada model farkı oluyo genelde
bızde bakınıyoruzda bu aralar
aprılıa 2004 alınabılırken
bmw 2000 99 fln alınabılıyor..
aynı motoru paylasıyolar galıba (cs ten emın degılım) oyuzden bence aprılıa alınmalı..
sahsı fıkrımdır![]()
Vagrant dostum beni motordan anlayan biri sanma öncelikle. Çok yeniyim ama pegaso, CS araştırması yaptım senin gibi. Nacizane öğrendiklerime göre, pegaso genel olarak aprilia Türkiyede haketmediği bir yerde. Bunun dışında forumda bir yerde şöyle bir yorum vardı ki bende iz bıraktı. " Aprilia almak Alfa Romeo almak gibidir". Otomobil olarak hiç Alfa almaya cesaret edemedim ama alanlara hep özendim. Opel'e biniyorum. Ama motosiklet fiyatları daha düşük otomobile göre ve Alfa'da yapamadığımı burada Aprilia ile yapsam mı diye de düşünüyorum. Bilmem yardımcı olabildim mi![]()
Yahu sen adamı deli edersin :mrgreen: Hep ihtimaller üzerine gidiyosun, bakacaksın, araştıracaksın, alacaksın... İnciğini cinciğini çıkarma işin :mrgreen: Aaaaaa :mrgreen:
Üzülmeni istemem, onu demek istememiştim..Bence düşünmeden Transalp almalısın, zorlamak istemem ama Transalp, Transalp :mrgreen: :queen: