motor secimi icin yardim ltfn

arkadaslar suan altimda mondial 150 zc var fakat yaza dogru degistirebilirim , buyuk ihtimal cross tipi belkide chooper alabilirim fakat birz para sorunu war alacagim motor 2500-3500 arasi olsa ii olur , ben kanuninin 125 lik modeli cheetah hakkinda bilgi ve goruslerinizi sorcaktim acaba nasi motor... bileniniz goreniniz warsa yardim lutfn , ayrica alternatif motor olarak ne alabilirim , simdiden herkese tskkurler....

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
regal yada keeway derım choper da o fıyatlara ayrıca alıcaksan vıteslı al zaten.artı bırde burda sölenenlere cokta fazla kanma yada ınanma ne bılmıyenler yazıyor dımı ama? belkı ben bıle bılmıyorumdur :wiinkk:

Eğer kaliteli bir çinli istiyorsan öncelikle;

1.Regal Raptor
2.Masai grand eagle
3.Keeway

Cross alacaksan 200 cc likleri tercih etmelisin.:cat:

szr

mrb arkadaşlar.bennde honda activa var şuan ama 40 bin oldu ilanlara bakarken piaggio skipper 150 gözüme çarptı, 2.el skipper düşünüyorum nasıl bi motor activadan sonra nasıl gider ve yakış sarfiyatı nedir ,servis bakım falan yardımlarınızı bekliyorum Saygılar

Kanuni almanı tavsiye etmem, bizim gurupta iki kişide de cheetah var ama ben yine de almandan taraf değilim :)
Kross demişsin (choopper tarzım değil yorum yapamam) düşünürsen bence Honda XL 200 almalısın :) Tam sana göre :wiinkk: :wiinkk:
Kafan çok karışmasın diye başka seçenekler sunmuyorum XL 200 süperdir :cat:

artı bırde burda sölenenlere cokta fazla kanma yada ınanma ne bılmıyenler yazıyor dımı ama? belkı ben bıle bılmıyorumdur

Lütfen kurduğun cümlelere dikkat eder misin? Ne demek burda yazılanlara takma, hepimiz birbirimize yardımcı olmaya, yol göstermeye çalışıyoruz.. Bilmeyen biri yazıyorsa o onun sorunu, sana laf demek düşmüyor....

mrb arkadaşlar.bennde honda activa var şuan ama 40 bin oldu ilanlara bakarken piaggio skipper 150 gözüme çarptı, 2.el skipper düşünüyorum nasıl bi motor activadan sonra nasıl gider ve yakış sarfiyatı nedir ,servis bakım falan yardımlarınızı bekliyorum Saygılar

Öncelikle hoşgeldin :)
Tanışmaya bir başlık açıp kendini tanıtıp derdini anlatabilirsin :) Yardımcı olmaya çalışırız...:wiinkk:
Activa dan sonra vitesliye geçmeni öneririm, illa scooter dersen skipper güzel motordur.. :rendeer:

www.sahibinden.com 'da iyi motorlar var, bende oradan bulup almıştım motorumu, tavsiye ederim. Cross olarak benim tavsiye edebileceğim motor titreşimsiz bir Zongsheng. (200CC'nin altında cross motor alınırmı alınmazmı onu tartışmak lasım.)

Son düzenleme:

szr

sağol dishy hoşbuldum ismim sezer geçen yıl motor dünyasına ayak bastım activa ile hoş motor gerçekten ama çekişten düşmeye başladı gerçi 1 yılda 14000 km yapmışız :) ilk olduğundan inmek istemiyo insan, lastik çapıda küçük virajlarda tedirginlik oluyo gecen kuzen virajda kaymış ve düşmüş skipper teker çapı olarak büyük görünüyor ve daha güçlü ama activa konforunu bulcağımı düşünmüyorum .Vitesli şu aşamada düşünmüyorum ist da şehir içi dur kalk bayar insanı otomatik en iyisi ver gazı git.(Skipper150 kullanıcı arkadaşlardan tavsiye bekliyorum fikirleriniz önemli)

Önemli değil ne demek :) Sen bilirsin, para durumun nedir? Maxi scooter düşünürsen bir çok seçenek var :) :wiinkk:

Bak yukarda foruma tıkla, ordan motosiklet modellerine tıkla, skipper yaz, çıkan topikleri kurcala :)

Son düzenleme:

szr

Doğrusunu söylemek gerekirse şu aşamada ki param ile anca çin malı alablirim:) bide hayalim aslında uzun yol yapmak bi scooter ile (ist-edirne) gibi maxi scooter derken neyi kasdetmiştiniz, ileride biraz para toplayabilirsem güzel makineler alırım inşallah .şu aşamada activayı satıp 2.el yakıt sarfiyatı normal bi italyan düşünüyorum

Aman diyim çin malından uzak dur, japon :)
Hımm paranda yoksa, ikinci el Honda Dylan düşünebilirsin.. Maxi scooter X Max 250 diyecektim ama çok pahalı o :)

ya git paran warsa r1 al :p uğraşma zartla zurtla benim gibi para biriktir az kaldı mesela 10 yıl sonra motor elimde :cherry:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar