Motosiklet.net ' e Merhaba...

Mt ailesi herkese merhabalar..
Ben Ankara'dan Erhan. EBY78 Dostumun tavsiyesiyle aranıza katılmaya karar verdi m.Kısaca ben ; 29 yaşındayım bir sure oncesine kadar bi şirketim vardı kongre uzerine çalışıyodum ama şansızlık sonucu şimdilik kapalı... 2005 de Honda SLR650 im vardı kendime ait ilk motorum(hep arkadaşlarımınkileri kullanıyodum..) SLR ye her ne kadar dominatör deselerde ben onu kırmayı başararak elimden çıkardım. KLR 650 ye geçtim Kısa bi sure onu kullandım ama onuda sattım :( İşte boyle başladı motor hayatım devamı sonra inşallah... :wiinkk:

conı hoşgeldın...:rendeer: umarım senıde aktif olarak gorecegız burada:cat:

evet arkadaslar erhan arkadasım motorsıklet hayatına SLR ıle basladı ve o motoru kırmayı becerdı..! daha sonra KLR aldı onu kıramadı bana sattı,ben 8 ay kullandıktan sonra buyuk cabalarım sonucu hem omuzumu,hem KLR yı kırmayı basardım..:queen: tekrar hoşgeldın sekerım..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
aramıza hosgeldın dostum

aman bi daha olmasın duymayalım böle haberler :pale:
ama ii yapmışsın 11 yıllık arkadaşlığınızda burayı tavsiye etmen büyük hediye olmuş arkadaşına :cat:

bende bi hoşgeldine gelmiştim üzme kendini tüm motorlar insanlar için ne yapalım katlanacağız...:p

sıyahlımuzun sagol :) ınsallah kımse yasamaz,kotu bır tecrube.tabı kotu bır durum 3 ay tek kol'la yasamak..

toronaga sende hoşgeldın..olur tabı saglık olsun..ama SLR ve KLR kırılması zor en ıyı 2 makınedır..bız bunu basardık ya o bıraz tuhaf bır durum oldu ..:mrgreen:

aslında çok zor olmadı bir bizim ustanın beceriksiliğine geldi biri kaderin kurbanı...
Ama ne öğrendik insan ufak tefek de olsa kendi makinasının bakımını yapmayı bilmeliymiş...ustanın azabına uğrayıpta makineyi kırmamak için..

Mt ailesi herkese merhabalar..
Ben Ankara'dan Erhan. EBY78 Dostumun tavsiyesiyle aranıza katılmaya karar verdi m.Kısaca ben ; 29 yaşındayım bir sure oncesine kadar bi şirketim vardı kongre uzerine çalışıyodum ama şansızlık sonucu şimdilik kapalı... 2005 de Honda SLR650 im vardı kendime ait ilk motorum(hep arkadaşlarımınkileri kullanıyodum..) SLR ye her ne kadar dominatör deselerde ben onu kırmayı başararak elimden çıkardım. KLR 650 ye geçtim Kısa bi sure onu kullandım ama onuda sattım :( İşte boyle başladı motor hayatım devamı sonra inşallah... :wiinkk:

conı hoşgeldın...:rendeer: umarım senıde aktif olarak gorecegız burada:cat:

evet arkadaslar erhan arkadasım motorsıklet hayatına SLR ıle basladı ve o motoru kırmayı becerdı..! daha sonra KLR aldı onu kıramadı bana sattı,ben 8 ay kullandıktan sonra buyuk cabalarım sonucu hem omuzumu,hem KLR yı kırmayı basardım..:queen: tekrar hoşgeldın sekerım..

:queen: :queen: :queen:

Hoşgeldin Erhan aramıza :cat:

aramıza hoşgeldin. kalıcı olman ve birdaha motor kırmaman dilegiyle:mrgreen: :rendeer:

Süper Moderatör (BBRR)
Arkadaşım aramıza ::hosgeldi :rendeer:
Forum Kurallarını buradan okuyabilirsin. ::gazete::
Kan grubu listesine yazılmak için ::stretche
Ehliyetle ilgili her türlü soru için :silent: ::eek:uestion
İleri sürüş teknikleri Hakkında bilgi almak için :bounce:
Bulunduğunuz il / ilçe "de ki motorcularla bağlantı kurmak için ::sefereee ::friends::bestmt: :thumleft: ::cheeeeer
uzun sürecek bir arkadaşlığın ilk adımları olması dileğiyle :rendeer: ::shake2::

::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy:: ::tutkuy::

hoşgeldin arkadaşım umarım en kısa zamanda şemsiyeni bi motorla takas edersin

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar