Tekirdağ Gezisi İçin Yoklama...06 Mayıs Pazar

Arkidişler cloud ve ben bir gezi planladık...6 mayıs Pazar günü Tekirdağa köfte yemek için gideceğiz...gelmek isteyenler şöyle beri gelsin...buluşma noktası ve saat hususunda önerilerinizi bekliyorum...saygılar...hafta içi gezi topiği açılacaktır...farklı olarak size dayatma bir program sunmak istemiyorum...önerilerinizle saat ve güzergah değişebilir...Tekirdağa ek olarak...

Katılım listesi...

1.cloud
2.mete_handro
3.Discordian
4.seruvenci80
5.cengizim
6.CIHAN
7.Birol (Cihanın emmioğlusu..):p

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
valla ben gelme taraftarıyım köfteyide severim hani

valla mete han abi ben bu aralar cbf yi aldım sayılır ama bugun ama yarın,ben gelirsem iki cbf gelirim biliyorsun amcamın oglu aldı bende alırsam mutlaka geliriz,yaz sen bizii..
3.Cihan.
4.Birol (cihanın amcagolu)

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Fürek cim .....

3 motor gidiceniz gene....Cbf 450 olcaksınız....Ya bitane daha bulun da cbf 600 olun voltran ı tamamlayın be.....:p

pazara kadar bu kadro bir grup olursa bir konvoy takip aracı biri önümüzden biri arkamızdan gelsin:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
saat ve buluşma noktası ne olur?örn.ben şişlideyim ortak bi nokta kararlaştırmak lazım

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
ya 6 mayısa kadar 50 olurmuyuz be dostlar?

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
yuva gezisine kaydoldum mete sen de gelcenmi

hayır gelmicem hocam.....yuva olayı sayılı verilen izin doğrultusunda...ama yuva sonrası kalabalık oluyor tayfa...

gelin tabi ya.yanlız mangalda kendimiz yaparız söyle manzaralı biryerde.
ben geliyom diyemiycem çünkü zaten ben burdayım...:mrgreen:

faruk hoca buda güzel fikir bak...oradan nevale alıp yeme olayı ama...biz Tekirdağa özel köfte yemeğe geliyok...kendi pişirdiğimizi hep yaparız...:p

abi yine tekirdağ köftesi yiyicez,ama siz bilirsiniz lokantada yesek biraz tuzlu gelebilir ama yarın öğrenirim tanıdıklarım var özcanlar lokantasında.daha sonra sizi kırlara çıkarırım o zaman.

abi yine tekirdağ köftesi yiyicez,ama siz bilirsiniz lokantada yesek biraz tuzlu gelebilir ama yarın öğrenirim tanıdıklarım var özcanlar lokantasında.daha sonra sizi kırlara çıkarırım o zaman.

kanka bizi doruklara çıkar...kırlara çıkar...bi program yap işte...Tekirdağın en güzel dalgası neyse onu tadalım...:)

abi ben o gün gececiyim inşallah sabah 9 30 dan önce gelmezsiniz.yaparız bişeyler kısmetse siz bi gelin de hayırlısıyla.

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar