Motor kiralama

Evet güzel bir fikir gibi gözüküyor...

Ancak herhangi bir kaza durumunda yapılacak şeylerin iyi belirlenmesi gerekir... Bu işin birde yasal boyutunu düşünürsek kolay kolay yapılacak bişey değil... Ancak el altından güvenebileceğin ehliyeti ve tam koruması olan kişilere kiralama yapılabilinir...

Ben kiralarmıyım? Hayır... :)

ilnapoli Verdiğin örnek güzel de arabayla motor bir değil, iki teker başka. 500 ytl ye kiraladın diyelim bi 500 ytl de deposit aldın. Adam gitti 20 milyarlık motoru pelt etti ve kaçtı. Elinde hurdaya çıkmış bi motor ve 1000 YTL ile kalırsın artık. Sonuçta iki teker, ışıklarda dengesini kaybedip yan yatsa 400-500 ytl masrafı çıkar. Ben en yakın tanıdığım kişilere bile vermiyorum motoru kaldı ki tanımadığım adama kiralıyım. Hadi maldan geçtim kaza yapıp ölse vicdan azabanın yanında birde mahkemelerde sürünürsün.

Dün bi arkadaşım ayda 200 YTL ye kiralamak istedi kızımı :) Vermedim, vermemmmmmmmmmmmm :p :mrgreen:

cok samımı ve tecrubesıne guvendıgım bırkaç arkadasım dısında kardesıme dahı motorumu vermem ben.verdıgım kısıler zaten benım gozumde kendını kanıtlamıs cadde kullanan kısıler,o yuzden onlarla bazen degıstırıyorum motorumu ama asla kıralık muhabbetı olamaz...

Motor pert olunca ne olacak? Kaskosuz motor hiç kiralanır mı manyadınız mı? :mrgreen:

Süper Moderatör
Yönetici
Motosikleti
Harley Davidson Softail 107
Kaskosuz motor hiç kiralanır mı manyadınız mı?

Kasko poliçesini oku istersen, kiralanır yada yarışa filan katılırsa kasko ödeme yapmaz :cherry:

ben siyah limuzinimi
1 - kankama
2 - mt esk. grubundan arkadaşlarıma veririm :rendeer:
o da kiralamak olmaz emanet olur :wiinkk:
başka türlü oğlumu kiraya verip para kazanmak için maddi araç olarak kullanmam :pr:

vallahi akıl karı değil bu şekilde kiralamak. geçe yaz antalyada bir yamaha xt 600 kiraladım 2 günlüğüne adamlar bana 3 tane ayrı kağıt imzalattılar. tahütname vs.. yani bu iş yasal prosedüe uydurmadan yapmak aptallık. motorun başına ne geleceği belli olmaz.

arkadaşlar madem hiçbirimiz bulamıyoruz kiralanacak motosiklet,motosiklet.net e üye arkadaşlardan kendi motosikletini kiralayacak arkadaş var ise forumda açacağım yeni konuya cevap yazarsa memnun oluruz.fiyatları kendileri belirler,hatta önce kendi motosikletine artçı olarak biner ve kişinin motosikleti nasıl sürdüğünü görür.ister kiralar ister kiralamaz.nasıl fikir sizce??

::puro:: İşte girişim diye ben buna derim. Cidden iyi fikir. Hem kiralayan kazanır hem motoru olmayan nasiplenir. Ama kiralayanın aklı motorunda kalmazmı? :silent: Malum motoru olanların çoğu aşıktır motoruna. At, avrat, silah hesabı yani.

Otomobil vs başka,motor bambaşka.
Affınıza sığınarak,oto vb araçlar adı üzerinde araç.Hani janjanlı kımıl kımıl.Metres gibi.:wiinkk: Anladınız siz fazla ayrıntı yooook.
Ama motor...............(bir isim yada sıfat .......) yaren,yavuklu,sevdalı,ilk aşk,platonik sevgi,zirveyi paylaştığın şey,yamaç paraşütünde atladığında ayaklarının yerden kesildiği an,uğruna kural tanımıyacağın ve ezip geçeceğin şey............

sen olsan verirmisin ........................

sevdanı

ben werırım ama sadece amcamın ogluna werırım cunku o motosikletini bana gozunu kıpmadan werıor:)

alıntı;
şahsen bende vermem maslakta sormuştum bi sefer iki günlügü 600 ytl ve kapora olarakda 1000 ytl nakit alıyor 600 cc motor için bence çok bee

o kadar kiraya werileceğine yeni motor alırsın :mrgreen:

1600 ytl 600 cc motor varsa söyle 5 tane alacam peşin:bounce:

ben werırım ama sadece amcamın ogluna werırım cunku o motosikletini bana gozunu kıpmadan werıor:)

aynen kardeş....:cat: :cat:

Son düzenleme:
O kadar para ve kapora vereceğine bi tane Lincoln Navigator jeep kirala 1 2 günlük ehliyetli bi arkadaşınada siyah takım giydirip direksiyona geçir arkada gez dolaş havanı bas :queen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
ben kıralarım gunluk 50 ytl ye yanında ben varken karsısına oturup ızleyebılır........
not:içecekler ekstra masraf

neyse arkadaşlar arkadaşların genel kanaati daha doğrusu tamamen kanaati demekki kiralamama yönünde herkese teşekkür ediyorum.bi dövmediğiniz kaldı hahaha :salut:

motorunu kiralamak isteyen insanlar ya motorunu sewmiyodur ya yeni motor almıştır yada paraya çoooookkk ihtiyacı wardır.bu yüzden bu topic boşa çıktı:mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar