Arkadaşlar merhaba.. Umarım aranızda banada yer vardır. Daha önceden çin malı bir scooterım vardı tamamen günlük işlerimi halletmek ve ayağımı yerden kesmek için almışdım. İlk aldığımda bana motora bir bindinmi birdaha bırakamazsın demişlerdi ama ben sadece tebessüm ederek cevaplamışdım. Oysaki gün geçdikce adeta bağımlısı olmaya başlamışdım artık. Motorum çok iyi olmadığı için ister istemez hep bişeyler yazmakdan çekindim. Ama bunun böyle gitmiyeceğini azcokda olsa biliyordum. Yemedim içmedim para biriktirdim resmen ve dayanamadım (Antalya'da yaşıyanlar bilir) gittim Nebioğluna. İlk defa vitesli bir motorsiklet kullanacakdım ve bunun bilincindede olarak kucuk cc li bır motorla başlamamın en mantıklı olacağını düşündüm. Heryer motor kaynıyordu ama birini seçmem lazımdı, kimi motorun üstüne biniyordum ya rahat değildim yada heybeti ilk vitesli motor kullanacağımdan beni azda olsa ürkütüyodu. Sonunda aralardan biyerden bi ybr resmen bana bakıyordu

gittim ve ybr imi aldım. Siyah istiyordum ama ellerinde olmadığını ve ne zaman geleceğinide bilmediklerini söyledikleri zaman azda olsa üzülmüşdüm ama çarem yokdu alacakdım bir motor ve mavide karar kaldık. Aldığımın ilk günü heyecandan kalbim çıkacakdı resmen

siteye yeni motor aldım diye yeni bir başlık atım dedim ama sürmekden onu çözmeye çalışmakdan vakit bulamadım. Umarım şimdi benide aranıza alırsınız. Antalya'da oturuyorum, 24 yaşındayım (azda olsa kendimden bilgi verim dedim

) Antalya'lı ybr ci arkadaşlarla tanışmak ve etkinliklerini katılmak isterim. Msn adresim
[email protected]
Herkese kazasız belasız sürüşler dilerim..