2007 Motosiklet Yarış Sezonu Başlıyor - Yarış Takvimi Açıklandı

Admin
Yönetici
Motosikleti
Yamaha MT-09 Tracer
2007takvim01.jpg

MOTOSİKLET YARIŞ SEZONU BAŞLIYOR!
Türkiye Motosiklet Federasyonu 2007 yarış takvimini açıkladı. Mart ayında Türkiye Enduro Şampiyonasıyla açılan 2007 Motosiklet Yarış Sezonuna 6 Mayıs 2007 tarihinde İzmit Körfez Pistinde koşulacak pist yarışları ile devam edicek.
Sitemiz üyelerinden yarışlara katılacak olan Mehmet (boy), Hakkı (nemrut) ve Uğur (Tronic) arkadaşlarımıza başarılar dileriz.
bos.gif
bos.gif
bos.gif
bos.gif
bos.gif
bos.gif

img2045rz7.jpg

img2104zx2.jpg

Son düzenleme:
hayirli olsun ben de basarilar diliyorum, draglar yok galiba neden ?

edy

hakkı'ya ve mehmet'e başarılar dilerim. yarışlarda onları yanlız bırakmayacağız.

Mehmet Abi kaybederse sırf Honda kullandığı için kaybeder :p

Şaka bir yana başarılar diliyorum desteklemek için mutlaka orda olacağım :cat: :cat:

boy

@rayjay
hayirli olsun ben de basarilar diliyorum, draglar yok galiba neden ?
Draglar da var, dikkatli bakarsan pist kategorisi altında görebilirsin :)

@the_cayman
Mehmet Abi kaybederse sırf Honda kullandığı için kaybeder
Valla yarışlarda marka pek farketmiyor. Makinayı ne kadar doldurursanız avantaj sizde. Eski makina olsun ama dolu olsun. Ben motorda pek modifikasyon yapmadım. Ön ve arka dişli değişti, ön çelik fren hortumu takıldı ve BMC hava filtresi takıldı. Körfez pisti için zaten 1000cc makina oldukça kuvvetli, 4.vitesi bile kullanmıyorsunuz nerdeyse. Ancak bazı yarışların İstanbul Park'ta olacağı ile ilgili duyumlar var, o durumda motor güçsüz kalabilir gerçekten.

Destek olan, yarışlarda gelip bu heyecanı bizimle paylaşacak olan herkese şimdiden teşekkür ediyorum. Bu ilk senemde çok iddialı olmasam da elimden geleni yapacağım. Yarış, antremansız olabilecek birşey değil. Yarışa 2 hafta var ve ben henüz bir antreman yapabildim. Yarış olayları hiç de dışarıdan göründüğü gibi değil.

Birkaç resim daha ekleyeyim...

Son düzenleme:
arkadaşlarımıza başarılar. umarım istedikleri yere gelebilirler...

Son düzenleme:
tabiki öyle ama:) sitemizden bir arkadaşımızın bakalım kendimi önce bulacak motosiklet'ini! yoksa sizlermi tahmin edeceksiniz! çünkü bir sürpriz var:) biraz tahmin :wiinkk:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Cbr değil mi o?
Boyun olmasın?

Dur ipuçları ver biraz heralde istanbulda olan bi arkadaşın tahminleri sınırladık mı:mrgreen:

yaklaştınız:wiinkk: :mrgreen:
erhan patlatmış topiği zaten hay alla:pr: :mrgreen: süprizi kalmadı ama neyse bakalım.....

Son düzenleme:
başarılar dilerim her ikinizede, ne mutlu size böyle güzel işlerle uğraşıyosunuz..

Her iki kardeşime de başarılar diliyorum.

@boy

kendini bu şekilde koşullandırma, biz senin başarılı neticeler alacağına inanıyoruz. Eğer alamazsan seni kebapçıya götürüp, eski bir hesabı kapatırım ona göre...

@nemrut

Senin de katıldığını öğrenmek süpriz oldu. Aynı başarıyı senden de bekliyoruz.

Ben de bu yarışlardan en azından bazılarında sizleri desteklemek amacı ile yanınızda olacağım.

Boy yarışlara gireceğim diyordu, onun olabilir.
evet ya yarışı var izmitti 6 mayıs destek verelim diyecektim ama :) erhan gündüz meğerse patlatmış topiği tüh .
sevgili mehmet'e sonsuz başarılar gönlümüz seninle :rendeer:
tabiki nemrut arkadaşımıza'da sonsuz başarılar..:rendeer:

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar