MOTOGP'ye Gidiyoruz - 22 Nisan 2007 - MT Organizasyonu

arkadaşLar inanılmaz bir kaLabalık var hepinize bildiriyim..
biz direk piste geçicez kaLabalık olduğumuz için..
richy galiba gazLıyacaz biz yolda.. yolda karşılaşlamk dileğiyle :p

bostancıdaki grub beni 15-20 bekleyebilir mi izmitten şimdi çıkıyorum.
mavi gs500. teşekkürler.

Bu +1 beni satınca bende gelemedim. :pr:

son anda gelemeyeceğini söyleyince 11:45 de evden çıktım. 12 de bostancıdaydım ama otobüs falan bulamadım. gittiğim gibi geri geldim. :pale: daha önce söyleseydi atlardım birinin ardına...

+1 ::evil:: ::angry2:: ::ranntign ::rantinp: ::eviiil::

40 yılın başı biyere gidelim dedik........ :pr: :pr:

moto gp ye 2.köprüden giden arkadaşları bekleyen tatlı sürprizler...FSM köprü (2.köprü)girişinde emniyet şeridinde sotede bekleyen ekip abilerimiz tüm evraklarınızı itinayla kontrol eder...:queen:

evrakınız tam...deponuz dolu ehliyet ve ruhsatınız hazır olsun...:cherry: ben olsam gitmezdim bugün...motorların evrak kontolü için özel bir talimat var çünkü ...aç ntvde paşa paşa...ohh...

birde ehliyetsiz eksik evraklı o kadar arkadaş var ki...hepsi kucakta bugün...:p

yaz benide kanka:queen: :queen:
ahanda ilk ben yazıldım:queen: :queen:

katılım listesi
1-alper_tim
2-skullhunter
3-starsailor
4-mostwanted_57 +1
5-richy
6-arslanfb
7-meliss
8-luxor
9-dostdark
10-ozgur
11-achille
12-@hmedim+1(işi çıktı gelemiyor:pale: )
13-vınvın
14-kaiser
15-iskenderunlu26 + 4
16-necropolis
17-mny46 + (6-9)
18-crazy_dragger
19-cenkkeskin +2(ikiside artçı olcak)(namı diğer Afyon maynağı:mrgreen: :queen: :queen: )
20-dalyanoner
21-kırmızıkahve
22-teksavasci +1(iş dolayısıyla gelemiyor:pale: )
23-2move
24-berkforce
25-lespaul
26-t_uruncu
27-koray_77 +1
28-army_0666
29-sorti +2
30-loft
31-tronic
32-cbr_007
33-ulasato +2
34-hackercan
35-hammer
36-tekteker_ramço
37-mabad
38-chesterfield
39-erdoganAktas
40-kurtadambjk
41-leto +1
42-regalraptor.net + 15
43-peril
44-çağ +4
45-desperadost
46-hasanpinar
47-roadrunner (gelemiyor)
48-aLien +1
49-jeansatar +1
50-karagullenecati
51-kaya34
52-emrac +1 olabilir
53-unforgetable +1
54-cloud
55-intercom
56-iron horse
57-piilli_bebek
58-zafer80
59-swort +1
60-achille
61-rüzgar_bey
62-necott
63-teflon
64-massimo-ex
65-
66-
67-
68-
69-
70-
arkadaşlar yarın depolar dolu gelin gitceğimiz güzergahta benzinlik yok

inşallah sağsalim cezasız belasız dönersiniz...

Son düzenleme:
hadi bakalım.. gidin gelin fotoğrafları görelim. ben TV den izliyeceğim. esenyurttan bir de otobüsle istanbul park a gitmek için sabah 4 te kalkmam gerekir ama o saat te otobüs yok.. Tv ye mecbur kaldık bu sene... :(

125 cc de finişe doğru olan kapışmayı göremedi gidenler bütük ihtimalle...

Ben 14,30 da gittim sadece GP yi izledim sadece ses için bile orda olmaya değer yarış güzeldi

Baya güzel yarıştı 125 ve 250'likler, MotoGP sıradandı. Pedrosa ortalığı kırıp saçmasa heyecanlı fazla sahne yoktu, Rossi bir iki geçiş yaptı-geçildi alt tarafı.

Özellikle 250cc'nin son 8 turu gerçekten çok iyiydi.

arkadaşlar yarış nasıldı umarım eğlenmişinizdir...bu arada mersinden yarışa katılan halil fıstık kaza geçirmiş olay ile bilgisi olan var mı?...bilgilendirirseniz sevinirim...

Super Moderator
arkadaşlar dünkü yüksek katılımınız için herkese teşekkür ederim:rendeer:
dün biraaz organizasyon bozukluğu yaşadık ::utangac:
heryere herkese yetişmeye çalıştım ama olmadı ::utangac:
yolda grup sürüşümüz biraz enteresan oldu özellikle dolmabahçeden sirkeciye giderken allahtan kaza bela yaşamadık
bostancı buluşmasından sora regalciler olarak yola çıkmamız ve yol boyunca gidişimiz güzeldi :cat:
ancak İstanbul parka geldiğimiz sırada diğer motorlarında etkisiyle hepimiz değişik yerlere ayrıldık ::utangac:
zaten bundan sorada bi daha belimizi doğrultamadık::utangac:
tribünlere geçtikten sora irtibatımız tamamen koptu çıkışı söylemeye gerek yok herkes kendi kafasına göre takılcaktı zaten öylede oldu
iyi kötü ben çok keyif aldım herkese katılımlarından dolayı tekrar teşekkür ederim :rendeer:
inşallah başka bir organizasyonda daha güzel etkinlikler düzenleriz
hepiniz sevgiyle kalın :rendeer:
hatalarım olduysa sizleri üzdüysem de affola

Öncelikle beni artçı olarak alan Alper (Alper_tim) abime ve katılan herkese çok çok teşekkür ederim.
Özellikle gidişimizde hava çok güzeldi ve katılımcıların etkisiylede çok keyifli bir gün yaşadık.
Yarışların zaten ayrı bir tadı vardı. Ondan bahsetmeye hiç gerek yok.
Herkese tekrar teşekkür ederim... :rendeer:

Son düzenleme:
arkadaşlar kimse üzerine alınmasın ama grup sürüşünde sınıfta kaldık bence. her anı tehlikelerle dolu bir sürüştü. o kadar yakın takip vardı ki istanbul parka girerken yola dizilen kukaların parçalanmaya başladığı gördüm ön taraftan birileri dağıttı orayı sonra bir tanesi de benim kucağı geliyodu zor sıyırdım. inş. arka taraftan birileri düşmemiştir çünkü çok karıştı arkası.

arkadaşlar kimse üzerine alınmasın ama grup sürüşünde sınıfta kaldık bence. her anı tehlikelerle dolu bir sürüştü. o kadar yakın takip vardı ki istanbul parka girerken yola dizilen kukaların parçalanmaya başladığı gördüm ön taraftan birileri dağıttı orayı sonra bir tanesi de benim kucağı geliyodu zor sıyırdım. inş. arka taraftan birileri düşmemiştir çünkü çok karıştı arkası.

arkadaşlar eğer sürüş esnasında genel trafikte bir kaos varsa (dünkü moto gp istisnai durumdaki gibi)grupdan kaçmalısınız...yani bireysele dönmelisiniz acilen...çünkü dikkat ve karar verme mekanizmaları zayıflıyor o an...ve kaza geliyorum diyor...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar