Eksoz Sesi Hakkında

Herkese merhaba arkadaşlar, forumda arama yaptım ama benim sorunumla ilgili başlık bulamadım.

Bugün anayolda giderken motorun eksozundan gelen sesin değiştiğini farkettim. Motor rölantide çalışırken bile eksozdan çok fazla zes geliyor. Acaba ne yapmak gerekiyo?eksoz yenisiyle mi değiştirilecek? Ne kadara mal olur? İlgilenenlere şimdiden çok teşekkür ederim.

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
egzost bağlantı noktasında bir açılma olmuş olabilir ilk aşamada orayı kontrol et.

egzost bağlantı noktasında bir açılma olmuş olabilir ilk aşamada orayı kontrol et.

hocam biraz daha açıklayabilir misiniz? nerenin bağlantısı açılmış olabilir? eksoz patlamış gibi de ses geliyo. daha yeni bi kullanıcı olduğumdan problemi tam olarak bilemiyorum.yardımlarınız için teşekkürler.

egzost un buyuk olan kısmından baslıyorsun ıncelıp boru hale gelen yerde bır kaynak vardır oraya bakıyorsun.. 1 karış ılerde borunun yönü değiştiği icin yıne bır kaynak olması lazım onada bakarsın..

En kolayı motoru calıstırınca elıne 1 bez al egzost cıkısını tıka hemen stop etmesı lazım motorun.. çalısıyorsa bıyerde kacak vardır anlarsın..

Motosikleti
MV Agusta Brutale 800, Ducati 797
bahsettiğim bölge egzostun motor bloğuna bağlandığı yer, yani egzostun diğer ucu. oraya bir bak, ordaki gevşemelerde egzost dumanının bir kısmı burdan çıkar, dolayısıyla ses te farklılaşır.

egzost un buyuk olan kısmından baslıyorsun ıncelıp boru hale gelen yerde bır kaynak vardır oraya bakıyorsun.. 1 karış ılerde borunun yönü değiştiği icin yıne bır kaynak olması lazım onada bakarsın..

En kolayı motoru calıstırınca elıne 1 bez al egzost cıkısını tıka hemen stop etmesı lazım motorun.. çalısıyorsa bıyerde kacak vardır anlarsın..

Çok teşekkür ederim.peki bu arıza bana minimum ve maksimum ne kadara patlar? motorum asya 150 t1 bu arada. teşekkürler.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar benimde eksoza vurunca metal kopmuş biyere vuruyomuş gibi ses geliyo ve çalışırkende az bişey ses yapıyo bu neden olur düzeltilebilirmi ??

egzostun baglantıları gevşemiş olabilir...egzostu tutan bütün vidaları gözden geçirsen iyi olur bence...

150 t1 için koltuğu sökmen gerek.Elektrik kablo9larına dikkat et.Emin olmadan açma motoru ya da bir bilenden destek al

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
benim bağlantılarda sorun yok eksozun içinden ses geliyor???

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar