cambazoguz

herkeze slm geçen gün bir kaç soru sormuştum 1300 cc ile ilgili bazı sorularım olmuştu ama anladığım kadarıyla herkez buna karşı çıktı motora başlamak için düşük motorlardan (cc si olarak) mı başlamak lazım çünkü benim hayalim ehliyeti aldığım gidi gidip bir 1300 cc yada 1000 cc almak bu olmaz mı boyumun sorun olup olmıcağına net bir cvp alamadım yada siz söledinizde ben anlamadım boyum 1.65 parmak uçlarım yere değerse olmaz mı.. kilom ve boyum az die bir dengesizlik oluşurmu.. Bu buluşma yerleri ayarlıyosunuz oraya mesela bende gelsem ot gibi kalcam mı yoksa ortama girme şansım warmı yani motor olması mı şart yoksa sohbet muhabbet mi oluyo... Bide bir soru sorcam gaza yüklenip ön kaldırmadan patinaj nasıl çekiliyo zor oluyomu..

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
herkeze slm geçen gün bir kaç soru sormuştum 1300 cc ile ilgili bazı sorularım olmuştu ama anladığım kadarıyla herkez buna karşı çıktı motora başlamak için düşük motorlardan (cc si olarak) mı başlamak lazım çünkü benim hayalim ehliyeti aldığım gidi gidip bir 1300 cc yada 1000 cc almak bu olmaz mı boyumun sorun olup olmıcağına net bir cvp alamadım yada siz söledinizde ben anlamadım boyum 1.65 parmak uçlarım yere değerse olmaz mı.. kilom ve boyum az die bir dengesizlik oluşurmu.. Bu buluşma yerleri ayarlıyosunuz oraya mesela bende gelsem ot gibi kalcam mı yoksa ortama girme şansım warmı yani motor olması mı şart yoksa sohbet muhabbet mi oluyo... Bide bir soru sorcam gaza yüklenip ön kaldırmadan patinaj nasıl çekiliyo zor oluyomu..

:silent: :silent: :silent:

Eyvah canbaz. senle çok işimiz var.
sorduğun sorularla ilgili yüzlerce yazı var. Topiği iyi bir ararsan bulursun. Bu nedenle arkadaşlar daha önce cevap verme gereği duymamışlardır.
Boyundan motorun hacmine kadar, aradığın tüm soruların cevabı bu forumda var.
Hadi bi zahmet bakın etrafa.
Bunların dışında sorun olursa merak etme cevap alırsın.

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650

bence kimseyi dinleme, hatta 18 inide bekleme git 1300 cc, 1400 cc ne bulursan yarın al
böylece kısa zamanda seni aramızdan göndeririz ki sen de başkalarına kötü örnek olmamış olursun...:farao:

Sevgili cambazoguz size dışlanmıyacağınız hatta kabul görüp İNSAN yerine konulacağınızı söyleyebilirim,yeterki sizde samimi ve içten sevgi ve önerilerimize kulak verin bizlere.
Benim boyum sizdende kısa (25 sene önce boyum 165 idi,şimdi 162-3 gibi.
Merak etmeyin ,içinizde motor sevdası olduğu sürece çalışarak iyi bir motor sürücüsü olabilirsiniz.:wiinkk:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar