SYM'yi kimse Türkiye'de bilmezken Thailandda ben bunun üstündeydim. Türkiye'de de gezmediğim yöre kalmadı. Ayrıca tek kullandığım scooter'da GTS 250 değil. Son olarak şu anda elimde bir tane GTS 250 mevcut, yani halen GTS 250 sahibiyim.
Madem açık konuşuyoruz.
1) GTS'yi asla sıkıştırmayın, sıkıştırırsanız sübapları bir müddet sonra boşluk yapıyor, sübap ayarı tutmuyor.
2) Denge noktası
3) Suzuki'nin SYM'yi bırakmasına gelince, fuarda Motana standının olmaması size birşey ifade ediyormu bilmiyorum. Bu konu hakkında daha fazla yorum yapamam.
Sadece bilgilendirme için söylüyorum, hiçbir mekanik problem çözümlenemez değildir elbet çözümlenir. Sadece küçük bir uyarıydı.
127 sayfa olmuş, motoru kötülemek istesem 127 sayfa önce kötülerdim zaten, kötü motosiklet demek doğru olmaz, problemleri var çünkü daha 2005 yılında çıkmış bir motosiklet, ayrıca 2006 ve 2007'de herhangi bir değişiklik yok.
Yani düzeltme yok, ama joyride'da bir problem gördüklerinde hemen düzeltiyorlar.
Bunun sebebi de avrupa pazarını değil daha çok iç pazar ve asya pasifik pazarını düşünüyor olmalarıdır. 250cc üzeri motosikletlerde Taiwan, Thailand, Malezya vb bazı asya ülkelerinde %300'e varan ek vergiler mevcuttur.
Bu nedenle 187 cc'lik Joyride'a daha fazla yatırım yapıyorlar.
Google'da biraz arama yapmanız yeterli bu konuda.
Amacım paylaşımcı olup sizleri bilgilendirmek, böyle celallenmek doğru bir davranış değil bence, keskin sirke küpüne zarar.
Sağlıkla