[MT Manisa] 16/04/2007 Toplantisi (çocuk Yurdu Ziyareti öncesi Son Toplanti)

tipsizlikten 6 ay hapisim ben ya su fotografa bak :mrgreen: Gozlerim kapalı cıkmıs 1 sonraki fotograflara gusel odaklanmam lazım deme serkan abi:p

bana bak mert arayıveririm yengeyi görürsün ondan sonra anyayı konyayı
:queen:

özlem abla ben sana şaka yaptım anlamadın sen zaten kızdanda oldum bu aksam bide sen karartma icimi yaa :pr:

Son düzenleme:
tipsizlikten 6 ay hapisim ben ya su fotografa bak :mrgreen: Gozlerim kapalı cıkmıs 1 sonraki fotograflara gusel odaklanmam lazım deme serkan abi:p

özlem abla ben sana şaka yaptım anlamadın sen zaten kızdanda oldum bu aksam bide sen karartma icimi yaa :pr:

eee bana bulaşmanın cezası:p
neyse dağıtmayalım topiği

okey, :p bu arada motorlu fotografları cok begendim su cbr larin asaletlerine bir bakın :cat: ne kadar gusel duruyorlar ole kemal'in farlar cift diger cbrlar tek ama yakında oda patlatacak kısaları o olacak :cherry:

şimdi düştü benim jeton merttt
mecit kolay kolay beklemezdi öle kimseyiii
senin far tek diye bekledi anlaşılan

yatın artık yaaaa...MSN den saldırıp durmayın deşifre edeceğim bak.:queen:

neyse alınan ortak karar doğrultusunda arkadaşlar 29 nisan sabahı biraz erken teker çevirip (10:00 gibi ) sabah kahvaltısında buluşacağız MANİSA'DA tüm dostlarımızı bekliyoruz bu arada (YERİ mecit kardeşim yazacak buradan)sonrası yurda gideceğiz ayrıca gerekli maddi imkanlarımız bu güzel etkinliğin altından da kalkıyor dostlar hepinizi gösterdiğiniz fedakarlıklardan dolayı da tebrik ederim :rendeer:

EGE-MT iyi geceler....

noluyoorr millettt bı gırdımm ortalıkk maff olmuss

fotolarr yanıyooo yavv

mecıt abı heryerrıı sen kaplıyorsunn abı yaa bırazz bızee yerr bırakırr suraya bakk şıkıştık kaldık vallaa :wiinkk: :queen:

Son düzenleme:
abi birbirinize sataşmayın ya serkan abi vallahi çok hızlısın fotoğrafları hemen fırına vermişsin süper olmuş fotoğraflar:cat:

yaaa noluyoo yaa burdaaa. ulen yemediniz içmediniz gecenin bir vakti bu geyik ne? yatın uyuyun. eeee sabahın köründe mi kalkıyonuz benim gibi? danalar gibi yattınız değil mi? :cherry: serkan hani oğlumun adı yok topikte? lütfen yazar mısın?

Son düzenleme:
iskender kardeşim hemen ekliyorum o bizim en ufak MT üyesi arkadaşımız :)

ARKADAŞLAR GÜZEL BİR AKŞAMDI KATILAN TÜM DOSTLARA TEŞEKKÜRLER İLGİLERİNDEN DOLAYI HERKEZE SLM:queen:

Napayim Be Kemalcİ,,,rabbİm Benİ Bİraz Uzun Ve GenİŞ YaratmiŞ...

Fotolar Janjanli OlmuŞ Yanliz Serkan Abİ...

arkadaşlar çok güzel bir akşamdı.Fotolarda çok güzel olmuş ellerinize sağlık her şey gönlünüzce olsun kardeşlerim.29 nisan da görüşmek üzere kendinize iyi bakın dostlarım.

eee mecit çekenlere bakacaksınnn:queen:

tabii tabii... iflahım koşalandı gecenin 01:00 da fotoları koyacağım diye nete :queen: siz dalga geçin...

arkadaşlar çok güzel bir akşamdı.Fotolarda çok güzel olmuş ellerinize sağlık her şey gönlünüzce olsun kardeşlerim.29 nisan da görüşmek üzere kendinize iyi bakın dostlarım.

saol kardeşim bi sen anlıyosun beni...(bakma altında 750 makine var yoksa tınlamam :queen: )

eksik olma kardeşim benim ...

Öncelikle kendimi tanıtayım ben umut Manisa merkezde ikametgah etmekteyim bi kaç kez Mecit abiyi görmüşlüğüm var ama tanımsayız birbirimizi dedim yaa forumlardan takip ediyorum vaktim oldukça..

Motora karşı küçük yaşlardan beri sempatim var bi ara lisedeyken mobylette sahibiydim.Bir kaç arkadaşım motor kazasında vefat edince ailemin zoruyla satmak zorunda kaldm..Tabi ardan uzunca bi süre geçti.Şimdi ehliyeti aldım..Fakat ailemi ikna edemiyorum motor için küçük bi rahatsızlığım var ama ehliyet alırken sorun çıkmadı ve motor kullanırkende engel olmuyor ama sizlerde çok yiyi bilirsinizki biz ne kadar büyürsek büyüyeli hala annemizin küçük çocuğuyuzdur:farao: :) İşte bu yüzden şimdilik okulum olduğu için ailem ile ortak bi karar alıp bi motor seçicem tabi bu zaman ne kadar sürer bilmiyorum...Ama en kısa zamanda aranızda olucağıma inancım var. :)

Öncelikle kendimi tanıtayım ben umut Manisa merkezde ikametgah etmekteyim bi kaç kez Mecit abiyi görmüşlüğüm var ama tanımsayız birbirimizi dedim yaa forumlardan takip ediyorum vaktim oldukça..

Motora karşı küçük yaşlardan beri sempatim var bi ara lisedeyken mobylette sahibiydim.Bir kaç arkadaşım motor kazasında vefat edince ailemin zoruyla satmak zorunda kaldm..Tabi ardan uzunca bi süre geçti.Şimdi ehliyeti aldım..Fakat ailemi ikna edemiyorum motor için küçük bi rahatsızlığım var ama ehliyet alırken sorun çıkmadı ve motor kullanırkende engel olmuyor ama sizlerde çok yiyi bilirsinizki biz ne kadar büyürsek büyüyeli hala annemizin küçük çocuğuyuzdur:farao: :) İşte bu yüzden şimdilik okulum olduğu için ailem ile ortak bi karar alıp bi motor seçicem tabi bu zaman ne kadar sürer bilmiyorum...Ama en kısa zamanda aranızda olucağıma inancım var. :)

bekleriz kardeşim...:cat:

umutus tanışalım abicim en kısa zamanda..bekleriz buyur gel yanımıza...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar