Bir süre öncede motor almak istediğim hakkında bir yazı yamıştım sagolsun karar vermemde arkadaşlar yardımcı oldu.Ben sonunda er5 almaya karar verdim.Fakat bu motoru alıp almamak için tek düşüncem var.Motorun farı eski model java farları gibi(javaları aşagılamak için soylemıyorum) 2005 model bi motorda hayli kötü duruyo.Bu farı daha modern bi farla değiştirebilme şansım varmı acaba.İzmirde bunu temin edebileceğim bir dükkan varmı.KAhramanlarda bulursun gibi cvap vermesseniz sevinirim(kesin bir cevap beni daha mutlu edicek).teşekkürler şimdiden.örneğin z750 farı gibi birşey.birde fiyat bilgisi olanlar varsa paylaşırsa sevinirim.
Yüksek hızda hiçbir zaman ön fren tek başına kullanılmaz , ön ve arka eşit oranda sıkılır... Tecrübeli bir sürücüyseniz arka freni kilitlememeyi öğreniyorsunuz zamanla , ve kampanadan çok daha fazla iş görüyor... Bence bu böyle...
_zeros_ objektif görüşlerine tamamiyle katılıyorum.Ben yeni bir er-5 kullanıcısıyım.Yazdığın tecrübeleri yaşıyorum.Biri hariç,arkanda bi çıtır olursa koymuyo be abi :wiinkk:
şimdi arkadaşlar kimse yogurdum ekşi demiyor özellikle birbirimize yardım etmek için biraraya geliyoruz bu forumlara..bunlara dikkat etmiyoruz maalesef bazıları motoru neyse ona en iyi diyor..neyse lafı uzatmayalım ben kawasaki er 5 e karar kıldım ve 5000 km de bi tane buldum ve satın aldım..yaklaşık 20 gündür bende alet ve hemen buraya eksileri artıları yazalımmm:
PİYASASI : Nisan 2007 itibariyle yaklaşık 10 tane kawasaki er 5 sahibiyle biraraya geldim ve fiyatları 6500-7500 arası değişiyor...
GÖRÜNÜŞÜ: Bu tamamen zevk meselesi oldugu için kısaca yakışıklı ve atletik bi havası war
AMORTİSÖR: güçlü ama çift taraflı oluşu kimileri tarafından begenilmiyor..
FRENLER: Arka fren hakikaten zayıf....ama duruş için zorlanmıyorum..ama arka fren zayıf
HIZLANMA : Özellikle yüksek devirlerde perfect..
VİRAJLAR: Pilotaj çok önemli ..Dönüşlerde mükemmel değil...Sert virajlarda yüksek hızla girilmiyor, pilot olan girer o ayrı motora haksızlık etmeyelim(ben zorlanıyorum)
TEKERLER : Arka lastik bence biraz daha fazla kalın olmalıydı.. Motor düşük hızlarda engebeli yollarda biraz yalpalıyo..Yine pilotaj devrede olmalı..
SÜRÜŞ KEYFİ : Eger arkanızda biri varsa ve uzun yol yapıyosanız biraz zorlanıyosunuz..Biraz kollara agırlık biniyo...O yüzden iki kişiyle konforlu değil....
SOĞUTMA: Bu durum kişiye göre değişmez su soğutma mı hava soğutma mı diye bişi tartışılamaz . Su soğutmanın hava soğutmasan daha iyi oldugu ''su ''götürmezdir...O yüsden şehiriçinde trafikte kafanız rahat oluyıor...
TRAFİKTE SAYGINLIK : Bu da ne demeyin..Çeşitli motosikletlerle İstanbulda trafiğe çıktım..İnsanlar altınızdaki mototra göre ya sıkıştırıyolar ya da yol verip işinizi kolaylaştırıyolar..ER 5 bu konuda otomobil kullanıcılarının saygı duydugu bi alet...
YAKIT SARFİYATI: km de 170 bin yakıyo ..( nisan 2007 itibariyle)..
SONUÇ OLARAK : Sıfır bir 500 cc lik bi motor alamıycak olan arkadaşlarıma ( 12 den aşşagı yok).. maksimum 7500 e alabilecekleri er 5 i kendimce sizlerle paylaşmak istedim objektif davranarak. benim gibi doğru bilgiye ulaşmada sıkıntı duyan arkadaşlarıma bi yol haritası olur umarım..görüşmek üzere..
km de 0.17 esıttır 100kmde 17mılyon oda esıttır
5 lıtre..(bu karısık kullanım dımı)
cbr 3.5 lıtre yaktıgı varsayılırsa..
ozaman 1.5 lıtre asırı bı fark degıl
ozaman iyi..
ozaman alınır![]()
şimdi arkadaşlar kimse yogurdum ekşi demiyor özellikle birbirimize yardım etmek için biraraya geliyoruz bu forumlara..bunlara dikkat etmiyoruz maalesef bazıları motoru neyse ona en iyi diyor..neyse lafı uzatmayalım ben kawasaki er 5 e karar kıldım ve 5000 km de bi tane buldum ve satın aldım..yaklaşık 20 gündür bende alet ve hemen buraya eksileri artıları yazalımmm:
PİYASASI : Nisan 2007 itibariyle yaklaşık 10 tane kawasaki er 5 sahibiyle biraraya geldim ve fiyatları 6500-7500 arası değişiyor...
GÖRÜNÜŞÜ: Bu tamamen zevk meselesi oldugu için kısaca yakışıklı ve atletik bi havası war
AMORTİSÖR: güçlü ama çift taraflı oluşu kimileri tarafından begenilmiyor..
FRENLER: Arka fren hakikaten zayıf....ama duruş için zorlanmıyorum..ama arka fren zayıf
HIZLANMA : Özellikle yüksek devirlerde perfect..
VİRAJLAR: Pilotaj çok önemli ..Dönüşlerde mükemmel değil...Sert virajlarda yüksek hızla girilmiyor, pilot olan girer o ayrı motora haksızlık etmeyelim(ben zorlanıyorum)
TEKERLER : Arka lastik bence biraz daha fazla kalın olmalıydı.. Motor düşük hızlarda engebeli yollarda biraz yalpalıyo..Yine pilotaj devrede olmalı..
SÜRÜŞ KEYFİ : Eger arkanızda biri varsa ve uzun yol yapıyosanız biraz zorlanıyosunuz..Biraz kollara agırlık biniyo...O yüzden iki kişiyle konforlu değil....
SOĞUTMA: Bu durum kişiye göre değişmez su soğutma mı hava soğutma mı diye bişi tartışılamaz . Su soğutmanın hava soğutmasan daha iyi oldugu ''su ''götürmezdir...O yüsden şehiriçinde trafikte kafanız rahat oluyıor...
TRAFİKTE SAYGINLIK : Bu da ne demeyin..Çeşitli motosikletlerle İstanbulda trafiğe çıktım..İnsanlar altınızdaki mototra göre ya sıkıştırıyolar ya da yol verip işinizi kolaylaştırıyolar..ER 5 bu konuda otomobil kullanıcılarının saygı duydugu bi alet...
YAKIT SARFİYATI: km de 170 bin yakıyo ..( nisan 2007 itibariyle)..
SONUÇ OLARAK : Sıfır bir 500 cc lik bi motor alamıycak olan arkadaşlarıma ( 12 den aşşagı yok).. maksimum 7500 e alabilecekleri er 5 i kendimce sizlerle paylaşmak istedim objektif davranarak. benim gibi doğru bilgiye ulaşmada sıkıntı duyan arkadaşlarıma bi yol haritası olur umarım..görüşmek üzere..
abı ıstesen 3 lıtrede(hatta daha asagısınıda yaktırırsın..2.7 lt yaktıran varmıs)
yanı tam olcusu bı depo(10 lıtre) 300km
en hayvanı kullanımımla 220km yaktı
neyse en nıhayetınde 500 cc 2sılındırlı karburatorlu ve 50bglık bı makıne kullanıoruz
5lıtre cok degıl..
(yanı cokta annadın sen)
bak km de 170 lira yakıyomuş lenn...aboooovvvvvvvvvvvv......:queen:
Abi sen 17 ykr'yemi çok diyorsun.![]()
arkadaşlar bir zamanlar muhasebe personeli olduğum YKM Genel Merkezin önünde bir motor gördüm...neyse bakayım şu motora dedim...birde ne göreyim...meğer bizim er-5 miş...uzaktan farkedememişim...oldum olası er-5 ve cbr 125 e antipatim vardı...verilen paranın hakkını vermiyorlar diye...ama bu kafa granajıyla er-5 bir nebze farklı bir imaja bürünmüş...motorun sahibi arkadaşa ulaştım ve bu granajı yurtdışından 200 euroya getirtdiğini öğrendim..sizlerle paylaşmak istedim...
![]()
benden başka beğenen pek yok galiba....![]()
yav valla bana pek sempatik geldi...tek far olayını efsaneye dönüştürmelerine uyuz oluyom dostlar...yoksa granajlıda er-5 granajsızda er-5...![]()
Abi sen 17 ykr'yemi çok diyorsun.![]()