[MT MUĞLA] 15.04.2007 Beyobası & Yuvarlakçay gezisi (Doğayla iç içe)

Elint nasıl ama hem cumartesi hem pazar hiç boş durmuyoruz ayrı ayrı topiclerde gezi olayını yaymış durumdayız bizi biri durdursun yauw:queen:

geziye gitmeden önce dopingmi alıyorsunuz anlamadımki yawww.:p bir yerinizde durun be kardeşim. bakın mt kanunlarına göre geziden önce doping almak yasak ona göreee aynen yersin uzaklaştırmayı karışmam:queen:

geziye gitmeden önce dopingmi alıyorsunuz anlamadımki yawww.:p bir yerinizde durun be kardeşim. bakın mt kanunlarına göre geziden önce doping almak yasak ona göreee aynen yersin uzaklaştırmayı karışmam:queen:

Doping mi valla bi de onu alsak tamam artık haftanın yedi günü gezeriz zaten havalar accık daha ısınsın çadır olayı planlıyorum kamp olayı motorlar yanı başımızda uyumak eh hayal ediyorum da süperr olur be :queen:

arkadaşlar resimler ve balonlar çok iyi gidiyor ilerlemeye devam biz kendimizi aştık hepimizin içinde ne cevherler varmış maşallah maşallah:rendeer: :rendeer: :rendeer: badem hala kendine gelemedi bol bol uyuyor.:queen: :queen: :queen: video çalışmalarına yarın başlayacağız.:queen: :queen: bu arada hafta sonu kesin olarak kimler gelecekse bodruma belli olursa iyi olur. ona göre program yaparız.:cat:

ya yoklamayı falan bu tur muhabbetleri mugla mt de yapalım yarın bu topi altlarda kalcak ama kalıcı olan topigimizi kullanalalım hem guncel kalır kimse yazmıo oraya dogru dürüstt..

Allah Allah yahu millet bizi dopigli zannediyor duyun duyun daha pazartesinden diğen haftanın planı yapılıyor olay budur be

Bende bi aksilik olmaz sa cumartesi akşam geleceğim kalıcıyım pazar 4 gibi ayrılıcıyım inşallah

Valla bravo ne diyeyim, guzel bi doga keyfi ve mes in balonlari acaip iyi geldi aksam aksam...

illegal az kaldi... geliyorum Bodrum'a...

mes

süpper arkadaşlar var gücümüzle gezilere devammmm:queen: :rendeer:

badem kahvaltısını bekliyor
0002065tb9.jpg

mehmet amcanın portakalları
0002068wj8.jpg

hanımlar iş başında
0002072ri7.jpg

badem birazdan hapşuracak
0002075ks3.jpg

baba kız çocuklar gibi eğlendiler
0002082vn8.jpg

duygu bacaklarını dinlendiriyor
dsc00223rs8.jpg

mes ne bulduysa çok mutlu
dsc00230or0.jpg

arkadaşlar keşifteler
dsc00228oj9.jpg

YORUM SİZİN mehmet amca yorum yaptı yazmıyorum
dsc00231ky6.jpg

mes arkadaşımızın gerçek yüzü:queen: :queen: :queen: kaşındın
dsc00220nw6.jpg

0002085ox1.jpg

akşam yemeği hazırlığındayız
0002091ft1.jpg

afife abla bakla ayıklıyor
0002093js4.jpg

çok çalışkanız çok :rendeer: :rendeer:
0002094ns7.jpg

insallah bundan boyle yani mayis ortalarindan ekime kadar beraberiz.. cunku islerimi hallettikten sonra Bodrum a geliyorum... ama sen askere gidiyodun degil mi?

ben de t.shirt isterim ben de balon isterim:cherry:

ben askere gideceğim bayrağı devrediyorum artık organizasyonlarda.ama eminim beni aratmyacak bir kadro var hatta dönünce beni bile tanımayabilirler.döndüğümde grubumuz 100 kişide olabilir.

t-shirt işini ayarlarız hele bi gel benim balondan yana çok canım yandı korkma sercanım gelince senide bi ıslatır bizimkiler.

kapımız hep açık

Son düzenleme:
abi gercekten supeeeeeerrrrrrr bir gezi olmuş helede o suyun harikalıgı cok muhteşem en iyisi ben bu güzellige kelime bulamıyorumiyi gezmeler allah lastiklerinize zeval vermesin

paylaştıkça çoğalan, gezdikçe ufkunuz açılan, göz zevkinin yeşille dinlendiği, daha nice geziler yapmanız dileğiyle

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Merhaba

Muğla MT nerelerde geziyor abi yaa gerçekten çok güzel resimler çekmişsiniz arkadaşlar harika helal olsun size her daim yolunuz açık olsun...

Gaziantep Mt'den Selamlar Sevgiler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar