hayaletfilo, haklısın ben de zaten özellikle "çok dar" noktalarda sorun olabilir dedim, yoksa yan çanta iyidir

:cat:
not: özel mesajına baktın mı?
İnsane valla özel mesaj olayını unutuyorum ben hep bakmayı şimdi gördüm daha sana cevp yazaaaaacam hemen :cat:
Hayaletfilo ve İnsane; çok teşekkürler cevaplarınız için. Tabii ki çok dar yerlerden sıkışa sıkışa geçmek gibi bir huyum yok, hatta trafiğin durduğu çoğu zaman ben de duruyorum motorla (nasılsa açıldığında hepsini geçicem :mrgreen: )
Ama birkaç kere başıma geldi, İgdaş'ın kocaman dağıtım kutuları var bazı yerlerde, bir yerde onun yanına kaldırıma park ettim motoru, yarım saat sonra geldim adamın biri de jeepini kaldırıma çıkarmış ve benim inebileceğim her yeri kapatmış :farao: . Bu gibi durumlarda (genelde park yerlerinde) bir kaç kere scooterımla sıkıştım da onun için tereddüt ettim.
Depo üstü çantayı da sadece bir yere sormuştum, tabii ki alacağım zaman, önce motoru teslim alıp İstoç senin Sirkeci benim Kadıköy başkasının hepsini dolaşıp araştıracağım.
Tekrar hepinize teşekkürler. Güvenli sürüşler.
Vaaaaaaalla size geçen çantaların kullanışlığı konusunda mesaj attıktan sonra ki gün arkadaşlar başıma sanki bilmişim gibi bi şey geldi. Alsancakda arkadaşlarla buluşduk bende emniyetli olsun diye motorumu kıbrıs şehitleri sonundaki askeri misafirhaneye bıraktım. Gece saat 12 de motorumu almak için döndüğümde bide ne göreyim arabanın teki öle bi park etmişki deil benim motor bisiklet bile çıkamz. Dediler ki motoru yarın gel al bu saatde rahatsız etmeyelim dediler. Ama tabiki gözüm gibi baktığım atımı orda bırakamazdım tam 45 dk bekledim ama o araabanın sahibini bağırta bğırta oraya getittirdim

ve zevkle dört naala ordan yrıldım
koskoca izmirde 1 tane satılık ybr bulamadıM inanmayacaksınız ama tabi ben birde siyah arıyorUm .....

r:
bu işler nasip birz daaaaaha araştır muhakkak bulursun
çok teşşekkürler ufak bir kaza atladımda parçaları değişdirmem gerek
çok geçmiş olsun sana bi şey olmaması sevindirici
ybr mi cbf mi? hondanın yeni cıkan motoru mu? hangisi daha hızlı gidiyo arkadaslar??
max hızlarınıda yazarsanız sevinirim...
valla benim fikrimi sorarsan burdaki herkes gibi ybr nin bir şehir efsanesi olduğunu söleye bilirim. Hız konusunda ise antremanlı bi ybr bence cbf den oldukça daha iyidir. Yani cbf in ybr den üstün hiç bir özelliği yok