Uzun yola çıkıcam, hele bir bakıverin :)

dostum sana şimdiden iyi yolculuklar takım çantan mutlaka olsun da gerisini sen bilirsin bu arada aman yolda büyük araçlara karşı çok dikkatli ol bazıları ....nelik yapabiliyo umarım sağ sağlim gidersin

yanına cep telefonunu al
150-200 km 15-20 dk mola ver
kalın giyin ve kaskını tak
iyi yolculuklar

dostum sana şimdiden iyi yolculuklar takım çantan mutlaka olsun da gerisini sen bilirsin bu arada aman yolda büyük araçlara karşı çok dikkatli ol bazıları ....nelik yapabiliyo umarım sağ sağlim gidersin

teşekkür ederim dileklerin için umarım hava şartları elverişli olur geçen hafta gidecektim gidemedim bu hafta metoroloji ne diyecek bakalım inşallah bir aksilik olmaz herşeyi ayarladım motorla ilgili eksikler hariç inşallah havalar iyi olur :rendeer:

Kıyafetin değişen hava şartlarına uygun olsun...Su kaybı için su al...Hatta vitamin...Vizör temizleyici...Gaz,debriyaj,fren teli... Ampül...Lastk tamir seti...Çok amaçlı çakı...Sağlam bir çekme ipi...Ehliyet ve ruhsat ! Yolun açık olsun,bunlara hiç ihtiyaç duyma inşallah !!! arkadaş bunlardan başka herkez şunu unutmuş

Benzin BENZİN BENZİN VE YAĞ ARKADAŞ HİÇ YOKTAN 2 litre benzin + kalite küçük boy bir yağ oke

arkadaşlar hava şartlarını kesin öğrenebileceğim bir adres hakkında bilginiz varmı yada hava şartlarından bilgisi olan beni zorlarmı nisan ayı içerisinde olduğumuzdan

2,5 litrelik kola şişesine benzin almanda yarar var,tabi motorunda ne kadar hafif olursa benzin daha az yakar,ama gerekli evrakları almayı unutma hayırlı yolculuklar sana..

gezi hk.

sayın genç arkadaşlar, adım, yaşar güneysu. 58 yaşında,rizeli, emekli esnaf bir vatandaşım...ankarada ikâmet etmekteyim. bir sene önce istanbul'dan keeway 150 superligt aldım.3 gün sonra binip ankaraya geldim.(soğuk olduğu için gece bolu da kaldım) sonra ankaranın kazalarını gezdim. ilgaz dağlarına gittim. aksaray hasan dağını gezdim. konyadan anamur yaptım.sonra ist.yaptım...şimdi ank.dayım. yazdıklarınızı okuyunca,,,hayret ettim...ben ne yapmışım. sadece mont,kask,dizlik,eldiven,yüzümüsoğuktan koruyucumaske,ile bu kadar yol yapmışım.arkadaşlar,,,samsun,istanbul yolu,ıssız yol mu? allah vermesin. kaza yapmadıktan sonra, bir şey olmaması lâzım. ankaradan yolu olan arkadaşlar, benimle irtibat kurabilir. bir ay daha buralardayım.sonra kaçkar dağlarındaki yaylama doğru gezim başlayacak.(meraklı,emekliler de beni arayabilirler) şimdilik hoşça kalın...05334405107

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bence bir kamyonete at motoru...Sende keyifle uyuyarak gidersin....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Bence bir kamyonete at motoru...Sende keyifle uyuyarak gidersin....

bak bu cook gözel oluo....ben cok yattım kamyonda....cok güzel oluo uyuması iki büklüm oluoon her tarafın uyusuoo....ama motordada kıcın uyusuoo...naparsanız yapın kıcınız mutlaka uyusuoo :queen: :queen:

uzun derkene???

Ben hiç ara vermeden MZ 301 ile 500 km yaptıydım, o günden sonra malülen scooter e pinmek zorunda kaldım:p :p

Motosikleti
Forza250-cygnusL
Bende 540 km yaptım 251 le...Ama hiç biyerim ağrımadı...Hatta gelir gelmez mesaiye bile başladım....

arkadaşlar fazla irdelemeye gerek yok bakiniz ümmet parkitan çin maliyla geziyor ama her ilde kesin elden geçiriyordur:) en önemli zaten fazla zorlamadan gidersin dinlene dinlene geçer

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar