[MT İzmir] 13.04.2007 Toplantisi

guzel toplantı olmuş bir dahakine katılırız artık
selamlar.....

Moderatör (forrap)
Burcu neden üyelik iptali istiyosun durduk yerde onu anlayamadım ben:p

nerede o yürek....
söyleyecek.:bounce:

ayrıca,
resimler için teşekkürler marko emeğine sağlık.

Son düzenleme:
Fotolar süpper emeğinize sağlık,ama tabiki en karizmatik olanı tartışmasız bu.İstanbula gitmeden önceki son foton olucak rüzgar_bey. :queen:

Bu arada forrapcım dizlikleri unutan zat-ı muhterem benim.Var bi unutkanlık bu günlerde ama hayırlısı bakalım...

Son düzenleme:
:)

gece oldukça güzel ve zevkliydi organizasyonu yapan herkesin eline sağlık; sizlerle tanışmaktan çok memnun oldum,

Toplantıya katılan tüm arkadaşlara teşekkürler....

tenten e burdan tekrar tesekkur ederım..

Rica ederim ne demek....

Fotoğraflar çok güzel Marko ve Mr. Cool elinize sağlık..

Bu arada atcı06 (Tarkan abi) toplantıdan erken kalkmak zorunda olduğumuzdan sanırım bi tek sana iyi akşmalar diyemedim kusura bakma abi...

Abi Duygu seli mi yoksa insan seli mi bizi orda hareketsiz bıraktı anlayamadık. Anlatılamaz bi atmosferdi. Sizler yerine de orda bulundum.....

Bir Ankaralı olarak 14 Nisanda gitmek isterdim ama bazı nedenlerden dolayı gidemedim Ankaraya.Orada mesajı güzel yerine ulaştırdınız ama onlara sivrisinek saz...

Resimler gayet hoş da o karakızın eli ne arıyor orda,sabote ediyor resmi:mrgreen: :p :p

Güzel bir akşamdı,teşekkürler...Hepinize kolay gelsin.

Ben de boyunluğumu kaybettim Tuncer bana da bi güzellik yapsana heheheee pazar günü kayboldu ama...:cyclopsan :mrgreen: :cherry:

Kim koydu bakim benim karizma fotomu buraya :pr: Ruzgar_Bey oldu esinti tobe tobe. Hadi ben saklabanlik yaptim tamam esseklik ettimde siz yapmin bari :) Son toplanti son foto ama ben bunun altnda kalmammmmm. Hele biraz zaman gecsin gelir karistiririm toplantilarinizi rahat olun :wiinkk:

Herkes saglicakla kalsin , herkes kendine iyi baksin , canimin ici cekirgem Volkanada kisecikler ilismesin YAKARIMMMMMMMMMM

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar