- Konu Yazar
arkadaşlar yarın nereye gidiliyor şimdi???
Yarın sabah Çengelköy de Çınaraltında kahvaltı yapacağız :cat:
Son düzenleme:
arkadaşlar yarın nereye gidiliyor şimdi???

vınvın;634520' Alıntı:Yaa sonerr çok güzel çıkmışşş kıskandım valla :queen: :queen:
Bu arada siz ne kadar çok benziyormuşsunuz :cyclopsan :cyclopsan

Arkadaşlar annemin hepinize selamı var..
Söyleyimde üstümde kalmasın. Bu arada afiyet olsunlarınıda iletti...
bide dost Efe değil EGE...
Mazallah isminin yanlış yazıldığını duyarsa çok kızar valla:queen: :queen:
Katılamayanlar için söyleyim çoooookkk şey kaçırdınız...![]()

Afiyet olsun herkese. Gerçi bende kahvaltımı menemenle,sucukla yapsamda benimki pek bi ilkel şartlardaydı. Ormanda eldeki kamp tüpleriyle,yan masadan alınmış tavalarla filan ama onun keyfide ayrı. Daha önceden yapılmış bir kamp programım olduğundan katılamadım ama sizi keyifli görünce gelmiş kadar oldum. Bir dahakine banada yer ayırın en menemenli yerinden. 1-2 gün içinde şu menemen muhabbeti biraz durulsunda yurtla ilgili planlardan da bahsederiz
Afiyet olsun herkese. Gerçi bende kahvaltımı menemenle,sucukla yapsamda benimki pek bi ilkel şartlardaydı. Ormanda eldeki kamp tüpleriyle,yan masadan alınmış tavalarla filan ama onun keyfide ayrı. Daha önceden yapılmış bir kamp programım olduğundan katılamadım ama sizi keyifli görünce gelmiş kadar oldum. Bir dahakine banada yer ayırın en menemenli yerinden. 1-2 gün içinde şu menemen muhabbeti biraz durulsunda yurtla ilgili planlardan da bahsederiz
vınvın;634612' Alıntı:Sevgili kamp fatihi arkadaşım menemenler de sohbette çok güzeldi. Sohbetlerimizin büyük bir kısmını da 6 mayısda yapacağımız çocuk yuvası ziyareti oluşturuyordu. Çok güzel fikirler ortaya atıldı, harika kararlar aldık. Acele etme sende kahvaltıya katılamayan herkes gibi öğreneceksin planlarımızı :cat:
Menemen bahane, sohbet ve amaç şahane :bounce: :bounce: :bounce:
Sonercim resimler için çok teşekkürler. Bu güzel günü yine ölümsüzleştirdin. Eline sağlık:rendeer: :rendeer: :rendeer:

denklanşörüne sağlık sonercim:rendeer: :rendeer:
izin günüm belli olduğunda gelebilirim inşallah..