[MT İstanbul] 15 Nisan Darıca Hayvanat Bahçesine gidiyoruzzz

ana iboda gelmiş buraya netcen lan sen motoru hı bide anahtar neyin diyo bağ helle olum sen düz yolda yürüyemüyon lan :queen: :queen: :queen:
kardeşim afına sığındım güzel bir gün olucak sizin için herkese iyi eğlenceler:cat:

ohoo cihanda burdaymış
iboyla yan yana geldiginizde haber verinde izlemeye gelim :cherry:

Ben zaten gebzeliyim ve o hayvanat bahçesini de çok gezdim. öğlen yemeğinde eskihisarda katılırım size...

Bizde geliyozzzzz:queen:
Hızlı gitmeyin len, hanımla pinince beat anca gidiyo zati :)
Yemek konusunda Elbette bilmeyenler için söylüyorum, Tuzla ilçesi merkezinde Filizler Köftecisi efsane olmuştur. Ben de tavsiye ederim, fiyatları uygun servisi çok iyidir. Dönüş yolunda katılacak olursa Yakacık Gözdağı Belediye Tesisleri var, İstanbulu tamamen tepeden görür, hatta isteyen kuzeye orman yoluna gazlarsa Sarıgazi tarafından yeniden TEM e çıkabilir.

Yarın Görüşürüz.:queen:

Yav Wunderground pek yanılmıyor, yarın precipitation 50% diyor. neyse sırsıklam etmez yaaaaa :)

Son düzenleme:
Benide, benide yaniniza alııın !::shake2::
Bostancıda buluşmak üzere:rendeer:

kusura bakmayın 9 sayfayı okuyamadım, fakat bu sayfada yemek konusu var,
ben sırt cantama biraz komur alırım, sucuk filanda yolda buluruz :queen:

Eskihisar'da cok guzel yer ayarlarladım arkadaşlar.. Yarın çok güzel olacak merak etmeyin.. Rezervasyon tamam, gelecek arkadaşlar pişman olmayacak :)

hadi tam gazlayalım hava süper kuşlar uyandırdı sabah sabah arkadaşlar bostancı sahilde görüşürüz...

arkadaşlar karışık duygular içindeyim.. dün darıcaya gidiyorum hevesiyle mototrumun bakımını yaptık... sabah erkenden kalktım hazırlandım... veeee... dün akşam çalışan motor çalışmadı, marşı bastı sonra motor söndü.. akü de bitik olduğundan belki çalışır da yetişirim umuduyla pazar pazar tek başıma saat 8.40'dan tam 10'a kadar nerdeyse bir buçuk saat defalarca ayak marşıyla çalıştırmaya çalıştım.. sol ayağım alçıdan çıkalı 3 hafta oldu ağrıyo şimdi... veee çalışmadı... yetişme umudum da kalmayınca pes etmek durumunda kaldım :pr: :salut: :jocolor: ::miiz:: ::baaas:: ::ranntign ::huuuh:: ::lac:: ::uzgunum: ::xs26::

işte böyle hissediyorummmm

arkadaşlar karışık duygular içindeyim.. dün darıcaya gidiyorum hevesiyle mototrumun bakımını yaptık... sabah erkenden kalktım hazırlandım... veeee... dün akşam çalışan motor çalışmadı, marşı bastı sonra motor söndü.. akü de bitik olduğundan belki çalışır da yetişirim umuduyla pazar pazar tek başıma saat 8.40'dan tam 10'a kadar nerdeyse bir buçuk saat defalarca ayak marşıyla çalıştırmaya çalıştım.. sol ayağım alçıdan çıkalı 3 hafta oldu ağrıyo şimdi... veee çalışmadı... yetişme umudum da kalmayınca pes etmek durumunda kaldım :pr: :salut: :jocolor: ::miiz:: ::baaas:: ::ranntign ::huuuh:: ::lac:: ::uzgunum: ::xs26::

Çevreden bir arabadan akü takviyesi yapsaydın ya :silent: Pazar sabahı birini bulamazsın da, dün akşamdan keşke birinden rica etseydin (komşudan falan), bir arabadan akü takviyesi yapıp şöyl bi 10 km turlasaydın dolardı sanırım.

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.

yolcu ol bari bir arkadaşa, günün kararmasın:)

hayır akümün değişmesi lazım ömrü tükenmiş.. en son değiştirin dediğimde değiştirmemişlerdi... hırrrr... sabah sabah da kimsenin arabasını durdurup böyle bişi isticek bi durum yoktu... neyse bitti gitti... stres atmaya çalışıyorum yavaş yavaş...

her işte bi hayır var lafına inanıyorum ama :)

hayata geri döndüm sanırımm..

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar