[MT Istanbul] 6 Mayıs 2007 Uskudar Hasan Tan Cocuk Yuvasi Ziyareti Sabah Kahvalti

Arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine aranızdayım, bu tür etkinlikleri her zman desteklediğimi bilirsiniz, bende bu pazar aranızda olmaya çalışacağım, üstüme bir görev düşerse seve seve yaparım, ayrıca menemeni de harika yaparım haberiniz olsun

Müslüm abi nerelerdesin yaa özledik seni
Pazar kahvaltıda görüşürüz:)

MT Site yönetimi uyarı mesajı.
Uyarı Sebebi:  baba müslüm,tamamı kalın(bold) yazı yazmak forum kurallarında da belirtildiği üzere yasaktır.Aramızda olmadığınız süre içerisinde forum kurallarını unutmuş olabileceğinizi düşünerek forum kurallarımızı tekrar okumanızı tavsiye ediyorum.
 Forum admin ve yöneticileri kurallara uymayan mesajlari degistirme ve silme hakkina sahiplerdir.
 Foruma üye olan herkes forum kurallarını kabul etmiş sayılır.
 Forum Kurallarını okumak için tıklayın..
 Şikayetleriniz için tıklayın

Kuralları unutmadım da daldım pardon bidaha olmaz

Müslüm abi nerelerdesin yaa özledik seni
Pazar kahvaltıda görüşürüz:)

Soner kardeşim esas sen kayboldun burada olduğunu bilmiyordum, bugün Alperle konuşunca aklıma geldi bir girip bakayım dedim meğer cümle alem buradaymış.

Son düzenleme:
Arkadaşlar uzun bir aradan sonra yine aranızdayım, bu tür etkinlikleri her zman desteklediğimi bilirsiniz, bende bu pazar aranızda olmaya çalışacağım, üstüme bir görev düşerse seve seve yaparım, ayrıca menemeni de harika yaparım haberiniz olsun

Müslüm abi seni aramızda görmek çok güzel .Pazar günü kahvaltıya 6 mayısda yuvaya bekliyoruz :cat:

Tebrİkler İstanbul Mt...

Bİzde 29 Nİsandakİ Zİyaretİmİzden Sonra,,bu İŞİ Aylik Rutİne DÖnÜŞtÜrÜp,,heray KardeŞlerİmİzİ Zİyaret Edİcez İnŞallah...

baba hoşgeldin...:cherry:

menemen sözün olsun
çünkü çınaraltında harika menemenler yapıyorlar...
şimdilik ordan takılırız...
daha sonrada sen bi menemen organizasyonu yaparsın
başta dostdark olmak üzere bütün sitenin oburları atlayıverir
nassıııı fikir ama

baba hoşgeldin...:cherry:

menemen sözün olsun
çünkü çınaraltında harika menemenler yapıyorlar...
şimdilik ordan takılırız...
daha sonrada sen bi menemen organizasyonu yaparsın
başta dostdark olmak üzere bütün sitenin oburları atlayıverir
nassıııı fikir ama

süper fikir bak ben hemen atladım bilee:p :p :p

Pazar menemen'e gelemesekde başlığa arada uğrayıp hal hatır sormakta fayda var dimi?:cherry:

evet yaa:cat:

Günaydın arkadaşlar ve iyi haftasonları:rendeer:

günaydın....
kesinlikle iyi haftasonu...
Annemi aldım dün..
Eve geldik sohbet muhabbet...
Çok iyi yaa özlemişim
Evet evet özlemişim beee

ayrıcana yarına menemennnnnnnn....:mrgreen: :mrgreen:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar