:mrgreen: yaşasın motosiklet kardeşliği...hayırlı olsun![]()
twister kardeşliği![]()
Amin dostum. Sağol.hayırlı olsun kardeş allah gonlunce kullanmayı nasıp etsın... (cumlemıze)
Umarım en kısa zamanda kavuşursun tubişÖzür Yılmazzzzzzzz biraz geç olduBende istiyorum ne olacak, Volkan da istiyor
r:
r:
Hayırlı olsun, kazasız belasız kullanman dileği ile canım:rendeer:
İyi bir gezi planı yapıcam artık. Umarım gelirim ve Denizlide görüşürüz dostumhayırlı olsun yılmaz denizli bas gel artık
Teşekkürler.hayırlı olsun kardes,Allah kaza bela vermesın..gule gule kullan.
Çok teşekkürler. EMOK'da görüşürüz umarım :cherry:yılmaz abim çinçondan kurtulmuşsun sonunda çok sevindim daha iyilerini alırsın iinşallah:cat: :rendeer:
Teşekkürler. Herkesin yolu açık olsunallah kazasız belasız sürüşler nasip etsin hayırlı uğurlu olsun kardeş.
Teşekkürler.güle güle bin. hayırlı olsun..
Görüntü için söküyorlar. Ben kullanamadım aynasız. Nasıl kullanıyorlar bilmiyorumhayırlı uğurlu olsun kazasız belasız sürüşler.yalnız anlamadığım bir şey var..ev sahibi ne yapacakmış motorunun aynalarınıda sökmüş..
Sağol Altan abi. Pazar günü görüşürüz. Motoru beraber test ederizkardeşimmmm hayırlı uğurlu olsun... nazar değmesin... kazasız belasız sür inşallah...
Aynalarım pazartesi gelicek dostum. Aynasız kullanmak çok zor.Hayırlısı olsun yılmaz. Ayna işini biran önce halletmen dileğimle :rendeer:
Teşekkür ederim. Yolunuz açık olsungüzel motor güle güle kazasız belasız kullan dostum...
Fırat çok sağol. Sen nerelerdesin? Hiç gelmiyorsunhayırlı olsun yılmaz.maşallah fotoda motor ile çok yakışmışın.kazasız belasız bin