[MT Gaziantep] Firat Nehri Gezisi

Gaziantep İl Temsilcisi
Merhaba

15/04/2007 günü gezi istikametimiz firat nehri birecik fıstık bahceleri

Buluşma Saati: 08:00

Hareket Saati: 08:30

Not: Hareket saatinde kesinlikle yola çıkılacaktır.

Buluşma Yeri:
Gazikent sanayi karşisi benim dükkanın önü

Rota: Nizip otoban yolu Birecik Halfeti yolu

Menzil: 250 KM civarı

Seyir: Yerine göre 50-100km/h arası

Yol Durumu: Asfalt - Yer yer stabilize olabilir

Hava durumu: Açık

Yemek:
kahvaltı Nizip baraj kenari mesire alanı, ögle yemegi kendin bişir kendin ye hesabı

Gezilecek Yerler: Nizip,Birecik baraji, Kelaynak ureme tesısleri, Halfeti

Görüşmek üzere.

Son düzenleme:
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
gaziantep mt hergecen buluşmada daha bi organize oluyor resimleri bekliyoruz bol bol resim çekin

Seni unutmayacağız
Nur içinde yat
hadi hayırlısı aydemir busefer güzel resimler çekin gözlerimiz bayram etsin.doğuya giderken uğrucam beraberde çekiliriz.

Pazar günü görüşmek üzere Ali abi saat 8'de senin dükkanın önündeyiz inş.....:cat:

Son düzenleme:
Meteoloji işallah bu hafta doğru tahmin etmiştir geçen hafta sağnak yağışlı dedi günlük güneşlikdi hava. Bu haftada güneşli diyor işallah sağnak yağışlı olmaz :)

cok harika bir gezinin olacagına eminim tum motor sever arkadaşlarımızıda bizimle yanımızda gormekten mutluluk duyacagız yazıları ve yorumlarınızı bekleriz

Cok harika ve guzel bir gezi olacagına eminim sevgili motor sever arkadaşlar ama bu benim de gaziantep mt ile ilk gezim olacak inşallah havanında guzel olması ile güzel ve harika bir gezi olacak

Son düzenleme:
Cok harika ve guzel bir gezi olacagına eminim sevgili motor sever arkadaşlar ama bu benim de gaziantep mt ile ilk gezim olacak inşallah havanında guzel olması ile güzel ve harika bir gezi olacak

Daha gezeceğimiz o kadar çok yer varki abi bu daha başlangıç nasipse inş keşfedeceğimiz göreceğimiz mekanlarda hep birlikte olmak dileğiyle...

Gaziantep MT

[Harun]

Son düzenleme:
Gaziantep İl Temsilcisi
Daha gezeceğimiz o kadar çok yer varki abi bu daha başlangıç nasipse inş keşfedeceğimiz göreceğimiz mekanlarda hep birlikte olmak dileğiyle...

Gaziantep MT

[Harun]

evt harun daha gezecek cok gerimiz varb kısmetse yeterki allah kaza bela vermesın

Evet harun gaziantep bimizin okadar görulmeye deger tarihi guzellikleri varki ve bunları resimlerle diger arkadaşlalarımıza tanıtmak ufakta olsa :cat: GAZİANTEP MT olarak bu guzel şehrimizi tum MT cilere sunmak bizleri mutlu edecektir kazasız belasız geziler dilerim

:rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer: :rendeer:
evt harun daha gezecek cok gerimiz varb kısmetse yeterki allah kaza bela vermesın

Son düzenleme:
heyecanını buradan hissetmsye başladım kardesim 10 saat sonra goruşurüz usta:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :cat: :cat:

saat 7:15 de gorusuruz abi yarın sabah 8 e doğru'da inş Mt'nin orda oluruz görüşmek üzre....

Son düzenleme:
Abi saat gecenin 2'si oldu benim heyecan'dan uyku girmiyor gözüme uyuyamıyorum bi türlü:flower: ::pulp::

::tutkuy::

bu hafta hastanden çağıracaklar malum nöbet keşke diğer geziler gibi yanınızda olabilsem ama haftaya çanakkalede olacağım için bu hafta nöbetleri bitirmem lazım çanakkaleden fotoğrafları gönderirim inşallah
hepinize şimdiden kazasız belasız hayırle geziler fotoları dört gözle bekliyorum

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar