yıllardır motosiklet kullanmıyordum 26 yaşından beri kullanmadım desem yeri war yaklaşık 15 sene şimdi bi motosiklet alma telaşı içindeyim zzr1100 buldum onu alma çabasındayım fiatı bana uydu ama a2 ehliyet gerekiyor 6 yaşından beri motosiklet kullanıyordum 26 yaşına kadar hiç ihtiyaç duymadan kullandım bi sürü köy ve kasaba gezdim hatta ilk bindiğim motosiklet babamın mobileti idi onun plakası bile yoktu o dönemlerde sadece faturası vardı zaten mosiklet kullanmaya o motosiklet ile başladım ve 26 yaşına geldiğimde kendime ait 3 tane motosikletim vardı bi gün üçünüde sattım ve yaya kaldım 15 yılda da toplasam toplasam 3-5 kere motor kullanmışımdır şimdi bu zzr karşıma çıkınca alayım diye düşünüyorum ama önce ehliyet almalıyım bildiğiniz bi sürücü kursu varsa iletirseniz memnun olurum en kısa sürede ve mümkün olan en ekonomik şekilde almayı düşünüyorum.şimdiden teşekkürler.....:cat:bende bursadayım kurs ta merkezde olursa benim için tercih sebebidir...
Ehliyet için doğru adres benim

Valla sürücü kursu var tanıdığımız Yiğit Sürücü Kursu orada sana uygun bir ehliyet alabiliriz...Sahibinin oğlu arkadasım benim ehliyetleri almadan önce tanışmadım maalesef burası ile :cherry: a2-b başka yerden aldım...Bu arada kısa sürede demişsin biraz uzun sürede olacak üzgünüm senin için.Önümüzdeki sınav tarihi 21nisan ama ona sen giremiyorsun..ondan soraki öss dolayısı ile temmuz ayında yane ağustos ortalarında ehliyet elinde olmuş olacak geçmiş olsun:queen: :queen: :queen:
Benimle irtibatı koparma Yiğit Sürücü kursundan alalım ihsaniye'de yalnız pek mekan çok da önemli olduğunu sanmıyorum yerinin derslere falan gideceğin yok heralde..benim ehliyetlerimi aldığım sürücü kursu setbaşında:wiinkk: dediğim ehliyetleri aldıktan sora tanıştım yiğit ile..Şimdi babama da alıcaz a2 ona da yiğit sürücü kursunu tercih ettircem...
Bu arada birazdan motor bakmaya çıkıyorum babamla :cherry: