Kanuni Kanuni Hussar ve Kanuni Popcorn sahipleri bu başlıkta!!!

Slmm merhaba arkadaşlar bende hussar yok ama popcorn kullanıyorum. Ama makina müthiş yani bir amatöre göre 2.500 km yaklaştım motor her geçen gün kendini buluyorum. Kanuniyi herkese tavsiye ederim.

evet popcorn hussardan kalite olarak birazdaha ii gibi benim servisin sahibide ondan kullanıo ii bi motor (bişi sorcam resim yüklücem ama bulamadım nerden oluyo bu)

www.imageshack.us tan resimlerini upload edebilirsin
buarada bende arkadaşımın hussar ını birgün boyunca kullanma fırsatı bulmuştum. benzerlerine göre daha iyi bir motor sanırım tek sorunu titreşimiydi. bana epey fazla gelmişti

Kardeşim valla bende az önce üye oldum malesef yardımcı olamayacağım......:(

www.imageshack.us tan resimlerini upload edebilirsin
buarada bende arkadaşımın hussar ını birgün boyunca kullanma fırsatı bulmuştum. benzerlerine göre daha iyi bir motor sanırım tek sorunu titreşimiydi. bana epey fazla gelmişti

evet kardeş haklısın titreşim biraz fazla ama beni tatmin eden tarafı kalkışı sınıfına göre ii kalkıo.bi de götü çok yanlıo:bounce: .dönerken asfaltta bile kayıbilio gAZA dikkat etmek lazım..

Evet evet mhrm07 arkadaşım çok doğru söylüyorsun. Ben ilk kullandığımda dönüşlerde motor altımdan kayıp gidiyordu. Yağışlı havalarda olduğu kadar kimi kaygan asfaltlarda buna çok dikkat etmek gerekiyor. Ayrıca motor hafif olduğundan dolay hızı 80 ile 90 arası buldumu motor çok sallanıyor. Bence 65'i geçmemek lazım. Çok hızlı olunca motoru durdurmakta sorun oluyor.

1103071834kk6az2.jpg

evet olmuş :cat:

hayırlı oslun topicin muho bende buraya gelebilirim demi neyse hussar lar sende

toplanıyor öyle mi...:) :) :) hadi bakalım kolay gele:mrgreen: :mrgreen:

ilk motorum hussar dı. defalarca arıza cıkardı. yolda kaldım. sattığımda 2000 km de idi. 1000 km si servise gide gele yapılmıştı. çok eziyet çektim. belkide benim şanssızlığımdı. kimbilir... sizlere kazasız sürüşler dilerim.

eroldayı saolasın teşekkür.denedim inşllah bu sefer olmuştur.

ilk motorum hussar dı. defalarca arıza cıkardı. yolda kaldım. sattığımda 2000 km de idi. 1000 km si servise gide gele yapılmıştı. çok eziyet çektim. belkide benim şanssızlığımdı. kimbilir... sizlere kazasız sürüşler dilerim.

kardeş sendede baya bi şansızlık olmuş galiba.ama dediğin gibi bazı arızalar bendede oldu ama giderildi.şimdi tek sorun egzos perçin atıo garaniye girermi acaba daha garanti de dolmadı..

Son düzenleme:
yaw arkadaşlar bu gun benim motorda bi sorun oldu
yağmurdanmıdır benznidenmidir? motor bi türlü rolanetide çalışmaadı gazı bıraktıgım anda istop etti hep nedendir acaba bilen warmı??

arkadaşlar bu kanuninin çıkardığı hussar popcorn deer ve bi kaç model daha CPİ die (yanılmıyosam canada olması lazım) bi markaya ait oldugunu biliyomuydunuz.

tayvan malı CPI. salcano motor da aynı motordan getirdi . cpı 170 adıyla getırdı hemde. deer 152 nin 170 lık versıyonu.

cpi motorun motorlarına netten baktım videolarını izledim baya bi kaliteliye benziolar kanuniye göre

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar