[MT İzmir] 13.04.2007 Toplantisi

Moderatör (forrap)
Aramıza yeni katılan arkadaşlar,hoşgeldiniz...

arkadaşlar bi ara yanınıza uğruycam sizlerle tanışmak için ama saat kaçta başlar kaçta biter bu toplantılarınız acaba ?

Başlama saati ilk mesaj da söylenmiş zaten,19:30 da toplanacağız.Herkesin dağalması kaçta olur tam olarak bilemeyiz tabi ki ancak ortalama 22:00-22:30 gibi dağalırız.Bekliyoruz seni...:)
Görüşmek üzere.

Sevgili arkadaşlar, dostlar....

Cuma akşamı olucak toplantımızdan, 14.Nisan.2007 de saat 11:00 de Ankara Tandoğan meydanın da olmam gerektiğinden ve cuma gecesi yolculuk yapacağımdan toplantıdan erken ayrılıcağım. :) MT İzmir toplantısından sonra daha büyük bi toplantıya katılmış olucam. Hafta sonunu benimle aynı düşünceye sahip birçok duyarlı insanla birlikte geçiriceğim. Konunun ne olduğunu takip edenler bilir. Site kurallarını bu mesajı yazmadan önce bi kez daha okumuş biri olarak ve bu konuyu siyasi bir olay değilde vatandaşlık görevi olarak gördüğüm için bu konuyu bu platformda açıklıyorum. Ulu önderimiz Mustafa Kemal Atatürk'e ve onun en büyük eserine, Cumhuriyetimize saygımızı, Atamızın ilkelerine harfi harfine bağlılığımızı göstermek amacıyla Ankara'da bir araya geliyoruz. Üniversiteler bu toplantı için sınavlarını erteldi, öğrencilerinin bu toplantıya gitmerleri gerektiğini söyledi. Öğrentim görevlileri, emekli askerler (paşalar), polisler, öğrenciler, çocuklar, dedeler kısacası herkez orda olucak. Duyarlı ve vakti müsait olan tüm arkadaşları orda görmek dileğiyle. (Gitmek isteyen arkadaşlar benimle bağlantı kurabilir)

Bu topraklar kolay kazanılmadı bu günlere kolay gelinmedi,
Harici ve dahili beddahlara bunu duyurmaya gidiyoruz. Yapmak istediğimiz bu.....

Bizler bir topluluğuz. Nasıl eğlenmek topluca güzel oluyorsa etki bırakıyorsa, toplu halde hareket etmek, duyarlı olmak, yardım etmek te daha etkili olucaktır.

Toplantıda görüşmek üzere...

Son düzenleme:
herkezi çok ama çok özledim inşallah bende gelirim görüşmek üzere saat kaçta

tenten kalacak yerin yoksa ayarlayabilirim kardeşim ankara bizim sayılır

Son düzenleme:
Moderatör (forrap)
Evet arkadaşlar toplantımıza 2 gün kaldı,topice biraz daha hareket getirmek gerekiyor gibi sanki:)

morel hangi program ve hangi fiyatlar hakkında bilgi almak istiyorsun,toplantı hakkında mı?
Program zaten belli eğer toplantı konusunu soruyorsan.Belirli saatte belirli yerde ol yeter.Fiyatlar makul sayılabilir.Tabi ki tam olarak net fiyatları hatırlamıyorum,ancak daha önce de toplantı yapmıştık aynı mekanda ve fiyat konusu kimse için sorun olmadı,mantıklı fiyatları vardı.

uzun suredır katılamadıgım toplantıya bu hafta katılmayı dusunuyordum ama yıne katılamıyacagım ıcın cok uzgunum sıze bol eglenceler

çok güzel bir buluşma oldu supriz konuklarımız geldi:)yeni katılan arkadaşlar tekrardan hoşgeldiler:)buarada tenten goremdım kardeşim kalkarken seni ,vedalaşamadık kusura bakma iyi yolculuklar:cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Akşamın fotoğrafları:

motosikletnetzmir200704gq2.jpg

motosikletnetzmir200704bl3.jpg

motosikletnetzmir200704rb4.jpg

motosikletnetzmir200704dd6.jpg

motosikletnetzmir200704wm5.jpg

motosikletnetzmir200704xu3.jpg

motosikletnetzmir200704vk6.jpg

katılan ve katılamayan tüm dostlarımıza sonsuz teşekkürler.
selim cim fotolar için teşekkürler, marko dada olacaktı sanırım bugün atar.
herkeze sevgi ve saygılarımla,
:rendeer:

akşam işten erken çıkamadığım için katılamadım maalesef :salut:
artık bir dahaki sefere...

Moderatör (forrap)
Gerçekten güzel bir akşamdı.Katılan,katılmak isteyip katılamayan herkese teşekkürler...:cat:

Bu arada bir adet dizlik Tayfa Balık ta unutulmuş.Bende şu an,kim unuttuysa söylerse bir daha ki buluşmamızda benden alabilir:wiinkk:

guzel bir toplantıydı. (tshirtlerimiz harikaydı öyle degil mi?) tenten e burdan tekrar tesekkur ederım.. ve resımler cok guzell... tekrar gorusmek dilegiyle...

Moderatör (forrap)
Gözler yine kırmızı:)Biliyorum ben kendimi ya:p Sağol abi fotolar için:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar