Dünyanın en hafif kaskı Türkiyede UVEX® Helix RS 750 Carbon

bi bakalim fuarda; ici degisiyorsa alinabilir, bi de enseyi gosteren vardi ona da bakicam

UVEX® Helix RS 750 Carbon 990 g

Bunu beğendim... Muhtemelen birdahaki kaskım bu olur...

cok cirkin olmus havalandirma kanallari ya.. hic guzel gozukmedi gozume.. bi de acaba venturi effect yapabiliyor mu ? arkadan gorunus yok mu arkadaki hava kanallarini gormek icin ?

hafiflik super gercekten, yasasin teknoloji..
;)

Shakulin

sorulara cevaplar....

Selam Arkadaşlar....

Uvex® carbon kask ile ilgili sorularınızı kısaca cevaplamak istiyorum;

1.Uvex® Carbon Helix RS 750 modeli, Dünyanın en hafif kaskıdır...Çünkü Süper Light Carbon dan yapılmıştır...

2.İçi çıkabilir,değiştirilebilir , yıkanabilir ve anti allerjik özellikte olup
Du-Pont® yapımıdır...

3.Sağlamlık,dayanıklılık,kalite ve konforda Avrupa'da yapılan 400,00 € üzeri kasklar testlerinde 1.sırada gelmiştir...

4.Cam teknolojisi; Bayer tarafından üretilmiş olup,en yüksek teknolojiye sahip High-Tech Makrolon® materyal yapımıdır...

5.Aynı zamanda, Süper anti-fog supravision ,süper anti-static, super contrast, süper anti-scratch,% 100 UVA özellikte yüksek cam teknolojisine sahiptir...

6. Avrupa'da belirlenen perakende fiyatı 499,95 € dur....
MCA Motor olarak geçici bir süreliğine tanıtım fiyatı 350,00 € olacaktır...

7. Fuarda Kampanyalı fiyattan satışı yapılacaktır...

8.Web sayfamızdan da sipariş verebilirsiniz...

9.Kask alan herkese kask kılıfı yanında uvex tarafından özel olarak yapılan kask çantasını da veriyoruz...

aslinda o para bende olsa veririm.sonucta race bi makinaya 15 milyarcik sayan biri gitsin 500 euro yatirsin kaskina.
ama gidip mondial 125 ile gezerken bu kaski satin alsan bi anlami kalmaz :)

Motorsikletin fiyatını eklemek lazım kask fiyatını arkadaşlar .

ben bundan alıcam
ikinci el kask isteyen varmı kaskımı satıyorum :)

wallahi benim motoru satsak o kdar para etmez motora degil kaska kilit takarız artık hem hafıf hem guvenlı nasıl oluyo bu sımdı

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
arkadaşlar bende mevcut bu kasktan ve çok güzel süper hafif hissedebiliyosunuz farkı üstü desenli kırmızı sarı beyaz mavi desenler var tepesinde gökyüzü var

bizim siteden bide hasan'da vardı bambam nickli yarışlarda felanda kullanıyormuş çok rahat ve yorucu olmadığını söyledi yüksek hızlarda :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
hoşmus ama pahalıymısta :D alacak olana hayırlı olsunn

siyah olani gercekten cok güzel, gecen magazada gördüm inceledim baya kullanisli ve kaliteli oldugu belli. kampanya yapmis adamlar 240 €. benim nolan'in miadi doldu artik degismem gerekior, bu kaski alsam mi ne!!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar