[MT Ankara ve MT Bolu] Beypazarı Gezisi 22 Nisan Pazar 08.30 - Detaylar: Sayfa 17

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
myheart Abant gezisinde tanışmıştık,ama uzun zaman oldu sanırım unuttun.ben c.tesi günü senin işyerine uğrarım
birlikte gitme fikri güzel.

hatırlıom galiba ama tam cıkartamıyorum ya :silent: Ben Metrodan Cıktım Su anda Boştayım Sen Bana Msnden Ulaş istersen **********

ya bu kadar bolu lafi gecti vazgectim ben,
ismailin yerine solo gezi duzenleyecem canim kuzu pirzola cekti be :wiinkk:

Gel gel Beypazarından da Bolu Dagına Cıkarız:wiinkk:

Son düzenleme:
uf biraz biraktik sizi kendi halinize, kadro 2 ye katlanmis, baslik degismis fln..
helal olsun sizee..

oy oyy yarin sinavda napcam ben belli degil.. :pr:

Shakulin

uf biraz biraktik sizi kendi halinize, kadro 2 ye katlanmis, baslik degismis fln..
helal olsun sizee..

oy oyy yarin sinavda napcam ben belli degil.. :pr:

Allah yardımcın olsun...

Procan biz sana cuma günü kesin bilgi veririz dostum o zamana kadar sende katılımı cogaltmaya bak.. Ben de büyük ihtimal bi aksilik cıkmazsa bizim tayfayla pazar günü orda olacam...

Bizim orda oluşumuz 10.00-10.30'u bulur. Çünkü gidiş-dönüş aynı yol olmasın diye yolu uzatarak geleceğiz. Haritadan da bellidir. Ona göre ayarlayın erken gelmeyin :)

Abooov, bu ne kalabalık bööle :)
Eeee Eskişehir MT nerede, Eskişehiri de isterük haşmetlü Prometheusum :p

Pazar icin gokgurultulu sagnak yagisli diyor :pale: Cumartesi mi yapsak aceb :silent:

Cumartesi yokum ben büyük ihtimalle. Bir de çoğu arkadaşımız çalışıyor cumartesi günü. :pale:

YeK

Ben bişey daha sorcam bu kafe s (buluşma yeri yani) nerde acaba? tam olarak google resimini atabilirmisiniz? Gerçi gelip gelemiyeceğim hala belli değil:(
Bide yağmur varsa hayatta gelemem...

Ben bişey daha sorcam bu kafe s (buluşma yeri yani) nerde acaba? tam olarak google resimini atabilirmisiniz? Gerçi gelip gelemiyeceğim hala belli değil:(
Bide yağmur varsa hayatta gelemem...

Eskişehir yolu üzerinde ODTÜ kavşağına gelmeden, sağdaki OPET'in içinde.

abi işallah yamur olmaz ya okadar dersaneyi flan asıyorum 12 tanede sınv var o hafta

abi işallah yamur olmaz ya okadar dersaneyi flan asıyorum 12 tanede sınv var o hafta

12 sınavnedir ki senin icin.. 120 olsun be.. çiğnersin sen be sınavları.. yurursun.. kim tutar seni.. helal olssunnnn..

Allah be.. verdik bakalm coşkuyu..

:cherry:

Shakulin

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar