Merhaba Arkadaşlar Ben Fakirim Motorum 125 Lik :)

Bursa Nilüferden Maho Ben
Yeniyim
B Sinifi Ehliyetim Var Ama A2 Yok Maleseff:((((((

Bursa Da Ucuza A2 Ehliyeti Alabileceğimiz Kurs Varmi Acep Yardimci Olabilirmisiniz

Ne Yapayim Ben Fakir Bir Motorseverim

Bu Motorsevere Yardimci Olabilecek Bir Hayirsever Yokmu:)

Son düzenleme:
125 lik kullananlar fakir oluyor demek değildirki. Bak bana, ben 125 makineyi kendimi geliştirmek için kullanıyorum askerden sonra altıma güçlü bir makina çekince zapdedebilmek için.

Fakirlikle alakası yok bence yanlış düşünüyorsun ve bu arada A2 ehliyetin ve kaskın yoksa motora binme.

nazar etme noolur çalış senin de olur :p
kardeşim hoşgeldin , takma kafanı ikiteker olsun çamurdan olsun :cat:

Hadi senin var olmayan ne yapsın?
Cebinden 600 lük motosiklet parası çıksın istemiyosan ehliyet al.

ay yazık sana. al benim ehliyetimi kullan :p
ayrıca kendini fakir gibi görme :pr: yani bunlar derin mevzular :cat:

HSGELDINN SORMUSSUN UCUSA EHLIYET VEREN BI YER VAR MI DIE B EHLIYETIMDE VAR DEMISSIN SANA HERYERDE MAKSIMUM 150 OLUR:mrgreen: BIDE BUNUN PASARLIK PAYI VAR:mrgreen:

motorun ne olursa olsun ehliyet şart abi :cat:
üstelik inova sonuçta bir honda dimi :queen: millet bunu bulamıyor :queen:

geçen yıl burda bikaç motorla yeni tanışmış arkadaşa da söyledim ehliyet alın diye bi kısmı beni sallamadı ya abi sende japon makine var bizimkinin fiyatı ehliyet kadar zaten diye dalga geçtiler . sonra biri bi kaza geçirdi mahalle arasında bi araba buna çarpıp bahçe duvarına fukara sümüğü gibi yapıştırdı bunu kolu kırıldı trafik geldi ehliyetsizlikten 700 ytl para cezası yedi üstelik arabanın masrafıda buna yüklendi ...

buda onca masraftan sonra motorunu hurdaya satıp motosikletten elini eteğini çekti ...

motorcu olmak o kadar kolay değil dostum ... kurallar a uymak her zaman sana + puan kazandırır :cat:

Hondaya bindiğine göre pek fakir sayılmazsın :p Ehliyeti 250-300 ytlb civarı alabilirsin tahminimce

Hoşgeldin

Motosikleti
Honda CBF 150, CF Moto MT 650
kendini boşuna acındırma
motorun varsa belli ki fakir değilsin
burada moped bile bulamayanlar var, olsa ona bile zevkle binecekler
elindekinin kıymetini bil, ehliyetini bir an önce al ve korumalarını ihmal etme
hoşgeldin...

Hoşgeldin.Bende zenginim,motorum 150'lik kanuni:cherry: Ama zannımca senin fakir işi benim zengin işinden daha pahalı galiba:cherry:

TEŞEKKRLER MORAL VERDİNİZ ARKADAŞLAR SAOLUN :)

ARTIK KENDİMİ FAKİR HİSSETMEMELİYİM BENDEN KÖTÜ DURUMDA OLANLARDA VARMIŞ :salut:

CVEVAP YAZAN İLGİLENEN BÜTÜN ARKADAŞLARA TEŞEKKR EDERİM

HOŞBULDUKKKK:cherry:

Son düzenleme:
iki teker oldumu gerisini boş ver önemli olan gönlün zengin olsun

biz ne zenginler gördük ciğeri beş para etmez

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sanırım bu konuyu ilgi çekmek için birazda geyik için açmışşın..neyse
aramıza hoşgeldin kalıcı olman dileğiyle:rendeer: MT

bos ver dostum! insanin gonlu zengin olsun...! Bi zaman lar benim ilk motorum da 50 cc bir BIONIK di! Mobilet yani! Gerci su anda da BMW R 1200 RT ye binmiyorum ama , oda olcak bigun...! Olay altindaki motorun hacmiyle bitmiyo! Onemli olan yureginin hacmi! Tabii manevi anlamda....!

Zaten acitasyona baglamissin! Simdi bide benim kalbim de delik de de atim kendimi balkondan assaaaa....! Guzel guzel bin iste canavar gibi alet! Ben milletin motorunu kacira kacira ogrendim , ilk zamanlar motorum bile yoktu! Ha sonra oldu ama hic bir zaman gecmisimi de unutmadim! :salut: Gene duygulandim bak simdi....! Neydi be o gunler...! Seneeee , gecen sene degil ; yok cok daha eski.... :queen:

''amca benim hiç motorum olmadı kı''
emrah pozları bunlar hocam geç bunları motoru olan insan fakir değildir bu ülkede yiyecek ekmek bulamıyanlar var. onlar fakir.hee dersin sıkışıgım bu aralar onu anlarız.

YeK

benimde 125lik bende fakirim...
fakirler topiği açalım:D

Kafana takma bu işleri. Para olup ruh olmamasından iyi durumdasın motosiklete bindiğine göre. Ne zenginler gördüm yaşamaktan bi haber, paraya tapan. 150'lik motoru borç harç 35'imde zor aldım ben de fakirim o zaman. Gönlümüz zengin baba bizim:p .

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar