[Muğla - MT]

eski ortacalı olarak herkese merhabalar :)

ressam her zaman artçı koltuğum hazır mayısa kadar.malum askerlik yaklaştı iyice.beklerim:rendeer:

Muğla Team'e BEnim Nick'ide Ekleyin arkadaşlar...İlk mesaja...:)
En yakın zamanda bende aktivitelere katılmayı umut ediyorum....
Herkeze iyi günler.....
mayıstan sonra senide aramızda görmek dileklerimizle:cat:

Muğla MT haberinizi aldık, pazar pazar geziyormuşsunuz :mrgreen:
pro senide bekleriz bak ayıp omasın.buraya gel bak zaten BBRR gelemiyor gezilere sezon başladı.gruba mod olarak sen katıl:queen:

Biri sizi gözetliyor :bounce: :cherry:

resim361bk2.jpg

papparazzi pro hayırdır pro buraya kadar gelipte bizim motoların fotolarını çekip gittiysen siteden ayrılırım bak haberin ola:p

yaw hocam interpol beni arıyor.illegal rider ise kırmızı bülten.vatanoğlunu narkotik arıyordu son zaman.:queen:

sen niye takip ediyorsun onu anlamadım:p .motosikletlere dinleme cihazı koymadın değil mi .bak bbrr konuşuyor olabilir:p

:cherry: Barış Abi fuarda tanıdı beni çok sevdi :rendeer:

Tesadüfen izlenmiş bulundunuz, öyle sürekli gözetlemiyorum yani :cherry:

Motor alınca, vakit de ayarlarsam gelirim bir toplantınıza :cat: Sizi de bekleriz buralara :wiinkk:

umarım pro baktın askerlik ankara çıkar sıkılırsın benden.askerden dönene kadar enduroyuda almış olursun umarım.:rendeer:

Askerlik Ankara çıkarsa bizde sorun olmaz da sana yazık olur :cherry: Burada askerlik yapmak çok kötü, uzak dur derim :)

muğla mt de darbe oldu.pro dan sonra makine ve bbrr muğl yönetimini ele geçirecekler:queen:

pro seni fahri muğla mt ci yapıyoruz mübarek olsun:p bizden kimse kalmamış
pro ile ben gece 12 ye kadar konuşacağız bu gidişle.
evet duydum pro ankara öyleymiş.hayırlısı neyse o oolsun.

sen canını sıkma be şahinim senin askerlik yaptıgın yere gezi duzenlemezsek bizede mugla mt demesinler anadınmııı.....:p

sağolasınız illegal.beklerim çarşı iznimde beni artçı yapmayın yeter.çzellikle yemin törenine bekliyorum

muğla mt de darbe oldu.pro dan sonra makine ve bbrr muğl yönetimini ele geçirecekler:queen:

pro seni fahri muğla mt ci yapıyoruz mübarek olsun:p bizden kimse kalmamış
pro ile ben gece 12 ye kadar konuşacağız bu gidişle.
evet duydum pro ankara öyleymiş.hayırlısı neyse o oolsun.

Kardeşim ben zaten dünya vatandaşıyım, o yüzden seve seve Muğlalı da olurum :rendeer:

muğla marsın bir kıtasıdır pro .dünyalıları almıyoruz galakzinin yüz karaları:queen:

mes

çocuklar bizim geziler reytink patlaması yaptı.Üçüncü günde 650 küsur görüntülenme....:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar