Kimseyi Zorlayamazsınız :)

evet şimdi olmuş :)
of ya süper bişi
çok komik ya
otomatiğe bağlamış çocuk :cherry:
paylaşım için teşekkürler :cat:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
tam en sonunda çocuk dogru yolu buldu deddim yine saptı kotu yola:mrgreen:

zuhhaha çok ii yaaa harbi cimbomlu bu arada immigrant dogru yol kotu yol falan noluyo
cocuk bile bilio hangisinin dgru yol oldugunuuu ama sen ogrenememişin :p......

işte budur yaa helal olsun sana kardeşim en büyük GALATASARAY sonra PENDİKSPOR(MAGNİFİCO) :):):)

he ha ha ha abisi var burda hem kardeşim bjk ile gs her zaman dost takımdır dost kalacakdır bunu bilelim ama fb hariç tabi :p saygılarım sizlerle

Mersin İl Temsilcisi
mükemmel yaaa... szie annemle babamın istetme hikayseni anlatayım. annem teyzemin düğünündeyken babam göryo. aracı filan yolluyorlar. sonra uzaktan göryo annem babamı. sorun hangi takımı tutyormuş diyor. babam CİM BOM diye haber yollayınca annem olayı okeyliyor. veee abim doğuyor. kırkını atlattığı gün babam abimi 40 günlükken galatasaray mersin idman yurdım maçına götüryor. kundaklarımız bile sarı kırmızıdır. abi bu iş doğuştan oluyor bence.... videoya bittim yaaa, annemin dişi ağırıken seyrettirdim kadın hem dişini tutuyor hem de gülmekten alamıyor kendini. ellerine sağlık.

çok eğlenceli bir videoymuş,:queen: paylaşım için teşekkürler:cat:
çocuğun kanına işlemişler GS yi.:cherry:

:queen: :queen: :queen: :queen: :queen: suppeeeer

he ha ha ha abisi var burda hem kardeşim bjk ile gs her zaman dost takımdır dost kalacakdır bunu bilelim ama fb hariç tabi :p saygılarım sizlerle
Dostuz, sizi severiz ama yeneriz o ayrı.
Siyaaaah! Beyaaaaz! En büyüüüük Ciiiimbooom ehe şey Beşiktaaaş :mrgreen: :mrgreen:

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
zuhhaha çok ii yaaa harbi cimbomlu bu arada immigrant dogru yol kotu yol falan noluyo
cocuk bile bilio hangisinin dgru yol oldugunuuu ama sen ogrenememişin :p......

başkan bildiğim doğru yollardan birini takip ettim İnönü'ye çıktı başkada bişicikler demem

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar