Burcu bizde seni seviyoruz:rendeer:
Konuyu saptırma Soner kulaklarından beers in girişine asarım seni:queen:
Burcu bizde seni seviyoruz:rendeer:
Konuyu saptırma Soner kulaklarından beers in girişine asarım seni:queen:
ARKADAŞLAR !!!!! Soneri gören varmıııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııııı............ demin dükkanda cay içiyorduk abi bi motora binebilirmiyim dedi iyi bin bi dedim .baktım soner kayıplarda .... soner kardeş hiç olmazsa bardagı getir yavvvvv.:salut: :salut: :salut: :salut: :salut:

Eee hava güzel artık yolardayız :wiinkk:soner nerdesin abi valla merak ettik:mrgreen:
Eee hava güzel artık yolardayız :wiinkk:
bu arada çocuklarla ilgili pilanlar ne oldu ya:silent:
bi akşam biyerde oturup konuşmak gerek
heyyy cocuk komisyonu naradasiniz
imza
ben:queen:
Valla millet lafı attı ortaya sonra yok oldu.:farao:
Özkan bu lafı üstüme almam gerekiyor mu acaba ::angry2:: ::angry2:: ::whip:: ::whip::
Gerekli organizasyonlar yapılıyor merak etme...
Sadece tarih netleşmedi.
Yok olduğumuz yok merak etmeyin. Site yönetimi ile de konuşuldu. Ayrı bir başlıkda sanırım bu akşam detaylar duyurulacak :bounce:
Hehe lafı atınca nasılda çıktın ortaya.Benim istediğimde buydu Hande.:cherry:
Çok sevindim bu arada. Hadi başlayalım bakalım neler yapıyoruz.![]()
Bak o zaman ben gelemem işte.Nişan olayı.Sadece destek verebilirim.Ama belli de olmaz belki kendimi tutamaz gelirim.:cat:vınvın;627037' Alıntı:Ben hep buralardayım ama muhabbetinizi bölmek istemedim:queen: :queen:
Güzel bir organizasyon yapacağız hep birlikte buna eminim :rendeer: :rendeer:
Arkadaşlar ben yurtla tekrar konuşmaya gidiyorum.
Bu arada 15 nisanda istanbul mt nin darıca hayvanat bahçesi için gezisi var. Alper başlık atmış. Bizim kahvaltı ve yuva ziyaretini 22 nisanda yapalım o zaman. 23 nisan ı da önceden kutlamış oluruz küçük kardeşlerimizle ne dersiniz ?
Bak o zaman ben gelemem işte.Nişan olayı.Sadece yardım ederim.:cat:
Mutluluklar dilerim size :rendeer: :rendeer: :rendeer:
O zaman bizde 22 sinde yapmayız . Sensiz olmaz :wiinkk:
Evet arkadaşlar tarih konusunda yardımcı olun . Ona göre konuşacağım. Eğer hayvanat bahçesine gitmeyecekseniz ve Soner bu haftasonuna ayarlayabilirse gerekli ekipmanı daha önce konuştuğumuz gibi bu haftasonu mu yapalım ?
Lütfen yardımcı olun bana:salut: :salut: