125 likteyamaha ybr mi honda innovamı sizce hangisi daha iyi

125 lik ikinci el motor almayı düşünüyorum yamaha ybr ile honda innova arasında karar veremiyorum cum model olacak sizce hangisi en uygun

Dostum merhana;

İkisi birbirinden çok farklı karakterde motorlardır. Öncelikle nasıl bir motor istediğini yazarsan, ona göre sana burada çok yardımcı olacaklardır.

İkisi de iyi. Elmanın iyisi mi, armudun iyisi mi dersen; ben portakal seviyorum.

Cup model istiyorsan innova ideal.Ama ikisi arasında bir tercih yapacaksan ybr derim

ikisinin de iyi olduğu kesin ama benim aradığım araziye dayanıklı olanı ve daha basit olanı yani en az sorun çıkaranı

arazi için cros yada enduro yapısı daha basit bütün sistemleri bozuk zeminde yol almak için

Bence ağırlıklı olarak bozuk yollar tercih edilecekse, daha basit bir makine tavsiye ederim. Zira iki modelinde hem amortisör kursları kısa, hem teker çamurluk arası oldukça az (sadece çamur girmesi olarak düşünülmemeli. Bu aralık az olunca, özellikle çukurlu zeminlerde çamurluklar esnemeyerek kısa sürede kırılmaya gidebiliyor) hemde dişli olaranları ağır arazi şartlarına uygun değil. tuğrulÖzbek dostum haklı. Kros tarzı birşey tercih etmelisin. Ama illa ikisinden birisi dersen, innova dediğin şartlara daha az dayanır

Innova Cup motor... Günlük işlerini halletmek için birebir... Fakat daha kapsamlı kullanım için ben Ybr'yi tercih ederim.

Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
bende saatte 130km/s ye kadar cıkan we 100kmde 2,1lt. yakıt tuketen innowayı tercih et derimmm... saygılarımla.......

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar