uyku tutmadı 1 msg atayım dedim. gene sancı, kaldırdı gene
Bu aksam motorun üstündeyken böbrek sancısı tuttu. Hem de ne feci. arkadaş vardı allahtan. motoru bıraktım 1 yerde. ben hastaneye. yedik voltaren igneyi. rahatladık. bindik motora geldik. bayılacak gibi oluyor insan. motorda yakalaması fena oluyor. :farao:
TANZİMO abi!
Böbrek sancısı iğrençtir. Ben yaklaşık 1 ay önce filan bayağı bi çektim o sancıyı ve sonunda Taş büyük olduğu için, kırdırdım. Tabi kırıdırana kadar da hayatım kaydı. İğneyi hiç yanından ayırla, her 12 saate bir vurdur.
Avakado yaprağı var onu al, kaynat su niyetine iç.
Film çektir bir de, taş nerdeymiş, ne kadarmış onu gör.,
Ona göre tedbirini alırsın.
Çok kötü bir acıdır, ben başımı resmen duvarlara vurduğumu bilirim.
Geçmiş olsun!
Sancısız çıkarmalar:cat:
nasıl genısletmek yaa? eyer lastık alamıyorsan gıt hemen en acılınden dubleks yaptır ama yaparken sıbob delıgını maktap ıle genısletıp oraya kalın sıbob taksın en azından lastık patladıgı zaman sısırıp sısırıp bıner yoluna devam edersın ok
Abi bu dubleks olayı nedir?
Nasıl yapılır?
Faydası nedir?
Bi yardımcı olursan sevinirim!
Hııı bir de lastikci mi yapart bunu, yoksa servis mi?
bugun bizim arkadaslarin ustasi geldi mondialde caliisyo coks agolsun motora bakti max sana patlicagi 400ytl dedi oda zaten jant cok pahali o tutucak dedi kalan parcalari mondialden takicak halledicek sonrada motosikleti satip mondial zc alicaz . keeway motomax baileri bu kadar yardimci olamdi bana
KABUTO!
Hocam satmışsın hemen bizim motoru bir mondial ustasına:farao:
Sen daha iyi bilirisn ama, bence mondialin de bizimkilerden pek farkı yok.
Vitesli alacaksan, Regalraptor'u tavsiye derim!
Scooter tarzı istiyorsan da, git bir honda filan al, sonra yine parça fiyatı sormazsın buralarda!
Sana yeni seçiminde kolay gelsin!