8 Nisan Pazar İstanbul-Çorlu Gezisi

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
sorun olmamış bugun kadar hiç aldıgım bılgılere gore

O zaman ben de geleyim arkadaşlar ama ben acemiyim, ilk defa uzun yol yapıcam, gurup sürüşü tekniği vs bilmem sizin için sorun olur mu ? Sonradan nerden çıktı bu herif demeyin:)

ya bende acemiyim benimde ilk uzun yolum olacak olursa tabi:mrgreen:
gelmek istersen tabiki bekleriz. . .
hangi buluşma noktasına katılacagınızı ve bi iletişim numarası verebılırsenız yarın sorun olmaz

zaten cogu kişinin ilk gezisi olacak bu eglenceli olacak zaten birbirimizle yarıs yapmıyacagız bakına bakına gidip gelicez

Forumdan Uzaklaştırıldı
ya bende acemiyim benimde ilk uzun yolum olacak olursa tabi:mrgreen:
gelmek istersen tabiki bekleriz. . .
hangi buluşma noktasına katılacagınızı ve bi iletişim numarası verebılırsenız yarın sorun olmaz

Hepimiz acemi zor olmasın sonra araya bir iki de tecrübeli atalım :)

Adım Necdet, 0532 576 97 93, tatilyadan ya da bakırköy ömürden katılabilirim, kaçta?

10:00 da bakırköyde 10:30 da tatiıyada olucaz sana hangisi uyarsa

murathol ben önceki gün gidip bi göz attım ama km saatim bozuk oldugu için(kanuni sag olsun) tam ölcemedim ama 250-300 km yol yaparız sanırım benim motosiklet 30 ytl ye gitti geldi(scooter km de0,13ykr yakıyor)

Son düzenleme:
fotoğraf makinasını kim getiriyorsa o işi sağlama alalım yoksa ben bir çare bulayım

erol abi ayarladı bi motosiklet

Hepimiz acemi zor olmasın sonra araya bir iki de tecrübeli atalım :)

Adım Necdet, 0532 576 97 93, tatilyadan ya da bakırköy ömürden katılabilirim, kaçta?

SAATLER YUKARIDA YAZILI bakırkoy 10:00 tatilya onu 10:30

öymen sen bu gece konuyu iyice takip et gec saatlerde gelicem diyenler olursa ayıp olmasın ben birazdan cıkıcam

dotlarım abilerim saolsun sukuturla metehan abi buyur gel misafirim ol

abi sabahın köründe 10:00 da pazar günü beni ayağa bi deprem kaldırır belki...birde kızım üzerimde uyan diye hoplayıp zıplarsa öyle belki uyanabilirim...:p

kabus gibi bişey ya...saat 10:00 da bi yerlerde buluşabilmek...

ha birde 09:00 da kalkmak var...bu herhalde en kötüsü...Allah yazdıysa bozsun...:p

sağol abi...çok erken olmasa katılırdım...

öymen sen bu gece konuyu iyice takip et gec saatlerde gelicem diyenler olursa ayıp olmasın ben birazdan cıkıcam

meraklanmayin, siz yatin ben biraz disari cikicam, gece gec gelir konuya dahil olanlara infoyu veririm:)

metehan, sen ne bicim bi adamsin yahu, butun gezi yazilarina bulasiyon ama hic gezilere katilmiyon... sonra da bahaneleri siraliyon, daha yunanistan a gidecektik:mrgreen:

meraklanmayin, siz yatin ben biraz disari cikicam, gece gec gelir konuya dahil olanlara infoyu veririm:)

metehan, sen ne bicim bi adamsin yahu, butun gezi yazilarina bulasiyon ama hic gezilere katilmiyon... sonra da bahaneleri siraliyon, daha yunanistan a gidecektik:mrgreen:

Abi ben tatlı su motorcusuyum...birazda nazlıyım...yani bedenim narin ve hassas...uykum tatlı...bedenime 09.da kalkarak eziyet edemem...:queen:

teşekkürler manisa mt ve izmir mt ye selamlar

ben 11 de eve dogru yola cıkıyorum yaklasık 1 e kadar nette olurum ben cıktıktan sonra geziye katılmak isteyenler cep numaramdan sabah 8 den sonra arayabilirler zaten bulusma noktaları yazılı cımmadan tekrar yazarım

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar