heybe çanta arıyorum

2.el heybe tarz deri zımbalı canta arıyorum uygun fiyat olması şart:)

Scooter için mi :silent:
Topcase baksana onun yerine, uygun fiyatlı çok var.

evet:)

haha evet beğenemedınmı :cherry: benımkıne yakışır ama resimdekı benım kullandığım, yakışmazmı ? :)

baktım 450den aşşağı yok gibi bumu uygun :silent:

Son düzenleme:
topcase alacaksan eğer çin malı olmasın
ben ucuzuna kactım gittim 60 ytl ye cin malı aldım
1 hafta sonra heryerden çatlama patlama kırılma yaptı,
sonra gittim 175 ytl verdim kappa nın 35litre olanından aldım com memnunum
keske bastan alsaydım...

haha evet beğenemedınmı :cherry: benımkıne yakışır ama resimdekı benım kullandığım, yakışmazmı ? :)

baktım 450den aşşağı yok gibi bumu uygun :silent:

bak aşağıdaki arkadaş yazmış 175 ytl diye :)

BMW'ninkiler tanesi 500 EURO öyle bakacak olursan :cherry:

175 ytl 5 taksit içine ceneden acılır bir kask 2 cift dizlik iki çift eldiven koyabiliyorum, ikinci kaskıda elime :)

48 litre olanlar cok pahalı dediğin gibi 450 ytl filan iki kask alıyor onlar,
35 litre olanada 2 yarım kask alır sanırım...

hee :p

Hayır bence topcase tak. Sirkeci'de bulursun bir sürü topcase :cat:

öle desene pro :p :cherry: bide topcase die bi site var orada satılanlardan diosun sandım orda baya pahalıda :) sirkecıde kacparadır acaba bı fikrın varmı ? ::sm_smile

Bak arkadaş ne güzel döşemiş bilgileri :cherry: Benim pek top kase işim olmadığı için bilemicem :)

hımm

175 ytl 5 taksit içine ceneden acılır bir kask 2 cift dizlik iki çift eldiven koyabiliyorum, ikinci kaskıda elime :)

48 litre olanlar cok pahalı dediğin gibi 450 ytl filan iki kask alıyor onlar,
35 litre olanada 2 yarım kask alır sanırım...

evet baya iimiş nereden aldın sen:silent: ben bu hafta bakıcamda bu arada sağol ilgilendiğin için:)

"kontgerilla"'nın söylediğinin aynısını bende aldım,tavsiye ederim.Üsküdar'a yakınsan önerebileceğim yerler var ama reklama girmesin diye yazamıyorum.Gerekirse özel msj ile yerini tarif edebilirim.

dark banada lazım topcase en uygun bulabildiğim orion diye bir marka kartal da

uygun yerler dediğin bilgileri ulaştırabilirsen makbule geçer.

lütfen

"kontgerilla"'nın söylediğinin aynısını bende aldım,tavsiye ederim.Üsküdar'a yakınsan önerebileceğim yerler var ama reklama girmesin diye yazamıyorum.Gerekirse özel msj ile yerini tarif edebilirim.

özelden anlatırsan sevinirim fıyatlarınıda bilıosan genel olarak onuda bıldırırsen sevinirim beeklıoruuummm :queen:

dark banada lazım topcase en uygun bulabildiğim orion diye bir marka kartal da

uygun yerler dediğin bilgileri ulaştırabilirsen makbule geçer.

kartalda varmıı:silent: lütfen banada haber verinn:queen:

arkadaşlar motorunu deiştimış arkadaşlar olabilioo mesela önceden kullandığı motora yakışıyodurda şimdi aldığına yakışmıodur bu heybe cantalar işiine yaramıodur eyer satmamışsa motorla beraber banada satabilir yanı 2. elde olur tabi temız kullanmışsa :) haberlerinizi beklıom :)

Son düzenleme:

Reklam amaçlı olmadığın için sorun değil. Neyi, nerden, ne fiyata aldığımızı paylaşmazsak zaten forumun anlamı kalmaz. Yaz da ben de bir sonraki gelişimde bakarım :)

Reklam amaçlı olmadığın için sorun değil. Neyi, nerden, ne fiyata aldığımızı paylaşmazsak zaten forumun anlamı kalmaz. Yaz da ben de bir sonraki gelişimde bakarım :)

Direk yazıyorum:
"Altunizade'deki Kanuni bayisi olan Galeri Sayan'dan 35'lt'lik Kappa topcase'yi 175ytl'ye aldım.Bir ay falan oldu,zannedersem zam falan gelmedi ama arttırdılarsa bile pazarlıkla aynı fiyata alabileceğini düşünüyorum."

Reklama girmideğine göre bende yazayım katrtal yeşilyurtmotoda orion markaya 48 lt.153 ytl fiyat verdi. Ürünü görmediğim için kalitesi hakkında yorum yapamıyorm. Söyledikelri ürünün italyadan ithal olduğu.

özelden anlatırsan sevinirim fıyatlarınıda bilıosan genel olarak onuda bıldırırsen sevinirim beeklıoruuummm :queen:

kartalda varmıı:silent: lütfen banada haber verinn:queen:

arkadaşlar motorunu deiştimış arkadaşlar olabilioo mesela önceden kullandığı motora yakışıyodurda şimdi aldığına yakışmıodur bu heybe cantalar işiine yaramıodur eyer satmamışsa motorla beraber banada satabilir yanı 2. elde olur tabi temız kullanmışsa :) haberlerinizi beklıom :)

bende kartayım çanta almayı bende düşünüyordum ve biraz araştırma yaptım.kappa 35lt 75euro peşinde bir 10-15euro daha inerler(yerine göre %10 ile %20 iniyorlar).kartalda bana en yakın güngör motor vardı pendik honda bayiği oraya bakabilirsin.tren istasyonunun hemen arkasındaki yolda.Birde göstepede NBC motor var.Ordada çok uygun fiyatlı satışlar var.Peşinde çok kolaylık sağlıyorlar.Sirkeciye falan gitmene gerek yok bu satıcılardan daha düşüğe bulacağını sanmıyorum.Birde bir sorun olduğunda değişim falan zor olur.Kolay gelsin.yan çantalar hakkında bilgim yok malesef:silent:

reklama girecek ama en güzel fiyatları feyizoğlu denen bir yer var oradan bulabilirsin, goggle dan arat cıkar,
çin malı kesinlikle alma ya giwi yada kappa al shark da olabilir baskası yalan...

Arkadaşlar alıcı olan 3 kişi olduk"sewil, erdo2000,rainboss".

Birlikte hareket edersek beliki bir miktar daha pazarlık gücümüz artar.

Yokmu niyet. Anladım ben onu anladım :p

Son düzenleme:
tmm

Arkadaşlar alıcı olan 3 kişi olduk"sewil, erdo2000,rainboss".

Birlikte hareket edersek beliki bir miktar daha pazarlık gücümüz artar.

Yokmu niyet. Anladım ben onu anladım :p

tmm alalım nezaman nerde :cherry: ben varım hehe:cat:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Çok Beğenilen Mesajlar