haha evet beğenemedınmı :cherry: benımkıne yakışır ama resimdekı benım kullandığım, yakışmazmı ?
baktım 450den aşşağı yok gibi bumu uygun :silent:
Hayır bence topcase tak. Sirkeci'de bulursun bir sürü topcase :cat:
175 ytl 5 taksit içine ceneden acılır bir kask 2 cift dizlik iki çift eldiven koyabiliyorum, ikinci kaskıda elime
48 litre olanlar cok pahalı dediğin gibi 450 ytl filan iki kask alıyor onlar,
35 litre olanada 2 yarım kask alır sanırım...
"kontgerilla"'nın söylediğinin aynısını bende aldım,tavsiye ederim.Üsküdar'a yakınsan önerebileceğim yerler var ama reklama girmesin diye yazamıyorum.Gerekirse özel msj ile yerini tarif edebilirim.
dark banada lazım topcase en uygun bulabildiğim orion diye bir marka kartal da
uygun yerler dediğin bilgileri ulaştırabilirsen makbule geçer.
"kontgerilla"'nın söylediğinin aynısını bende aldım,tavsiye ederim.Üsküdar'a yakınsan önerebileceğim yerler var ama reklama girmesin diye yazamıyorum.Gerekirse özel msj ile yerini tarif edebilirim.
Reklam amaçlı olmadığın için sorun değil. Neyi, nerden, ne fiyata aldığımızı paylaşmazsak zaten forumun anlamı kalmaz. Yaz da ben de bir sonraki gelişimde bakarım![]()
özelden anlatırsan sevinirim fıyatlarınıda bilıosan genel olarak onuda bıldırırsen sevinirim beeklıoruuummm :queen:
kartalda varmıı:silent: lütfen banada haber verinn:queen:
arkadaşlar motorunu deiştimış arkadaşlar olabilioo mesela önceden kullandığı motora yakışıyodurda şimdi aldığına yakışmıodur bu heybe cantalar işiine yaramıodur eyer satmamışsa motorla beraber banada satabilir yanı 2. elde olur tabi temız kullanmışsahaberlerinizi beklıom
![]()
Arkadaşlar alıcı olan 3 kişi olduk"sewil, erdo2000,rainboss".
Birlikte hareket edersek beliki bir miktar daha pazarlık gücümüz artar.
Yokmu niyet. Anladım ben onu anladım![]()