işte size 350 jawalar.....

Forumdan Uzaklaştırıldı
Bilgiledirme: Bu mesajı yazan kullanıcının üyeliği iptal edilmiştir.
Tamam len abartma....Git değiştir o zaman javayla motorunu....Sat onu sana jawa bulayım....Ya da mz alalım....

Kurtul len şundan....:cat: :pr: :pr:
,

vallaha illet ettım abı su motordan yahu....hele bı calıstırıyımda motoru egerkı sarjında falan düzen tutmazsa hemen parcalayacam....bıtene 350 garacava alacam...jant gösterge freni jaw3aya gecırecem...motor kısmınıda bursada bırısı 500 luk motor arıyodu ona gönderırım...zararın neresınden dönersem kardır..... :pr: :pr: :pr: :pr:

mz istemem abiii...ben gara cava istiooom....gara gara olsun....ılanlarda da buldum...kırıkaledede bır suru cava var...zaten cava alacak olursam sena haber verecektım...kırıkkaleye gıdıp alıp gelek dıye.....planlar hazır yanii....

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
Slovakyali350

Merhaba arkadaşlar.Siteme gösterdiğiniz
İlgiden dolayı teşekkür ederim.Jawa Hakkında Bilgisi Olan Arkadaşlardanda yardımda beklerim.:rendeer: :cat:

Forumdan Uzaklaştırıldı

buda ben ve gapgara cavam :rendeer:

o para verilmez bunlara burda cava 30 milyon :p heh ama bnm dayıoğlu şimdi zengin olduğuından evinin önünde siyah java 350 var tertemiz bişey 96 model bi bakım yapacan al sana makina

emeğine sağlık bahadinli ....çok güzel paylaşım olmuş javası olmayana java aldıracaksın

Forumdan Uzaklaştırıldı
emeğine sağlık bahadinli ....çok güzel paylaşım olmuş javası olmayana java aldıracaksın

bikere binip görmek yeterlı abıcım....yeterkı üstüne bınıp şöyle bı gazı acın..son gaz bı verın....ondan sonra olan oluo zaten...benım suan gs500 var ama garacavmı mumla arıom serfsizm :pr: :pr: :pr:

herturlu parcası piyasada hatta bakkallarda bıle mevcuttur.....cok yakıo falan dıyolarda..altınızdakı 125 lık ve son hızı 120 değilkiii....gocemen çift sılındırlı son hız 170 gapgara cava....olacak okadarda yaktının hakkını verecek yanıı...verıo da.....:rendeer:

sende bu java sevgısı nedır anlamadım vala bence sen gs sat o sana gelmez yanı

Forumdan Uzaklaştırıldı
abı gs500 88 model...parcası yok....jawayı satıpta gsyı aldıgıma 1milyon pişman oldum....ondan sımdı kafamı taslara vurup jawamı mumla arıoomm.....

Son düzenleme:
işte kalite ortaya çıkıyor...bu motorları hala kullanıyorlar..paylaşımın için saol.

Forumdan Uzaklaştırıldı
hersey ortada abıcım..parca dersen var.saglamlık dersen var...hız dersen var...daha ne ıstıyonkiii

ya bahadinli almak istiyosan sana sıfırdan farkı yok java alalım para kazanmak için demiyorum bütün samimiyetimle söylüyorum bunların bazı yesteni duran oluyo alanyada istersen bakarız.

Forumdan Uzaklaştırıldı
abıcım egerkı gs500 üm düzen tutmazsa hemen bıtane 350 jawa alıcam...gs nın bobını yaktıkta tekrar sardırdık..egerkı sarj sorunu gene devam ederse hiç vakıt kaybetmeden hemen bıtene garacava alıcam....buldum zaten bırsuru cava satan var....ruhsatı falan temızınden bıtene alıcam....

Forumdan Uzaklaştırıldı

Son düzenleme:
Forumdan Uzaklaştırıldı
topla abıcım elınden alan mı var....yardım ıstersen 7 gün 24 saat hazırız....

Forumdan Uzaklaştırıldı
tertiiiiip gel bakemmm :wiinkk:

makinalar cok saglammis ama 6 silindir hayatta viraja giremez cunku motorun yanlari yere cok yakin dikkat edin.
guzel calisma olmus karde$

arkadaşlar 350cc sport jawa satlıktır acilen fiyat 600ytl pazarlık payı vardır Mersin ,Tarsus ,Adanaya yakınım 05357435256

Son düzenleme:

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar