GT 650'm için eksoz, far, neon, jant reflektörü modifiyem (resimli ve videolu)

kafa nin degismesi cok degisik bi hava vermis onden gorunus icin..

keske reflektorler de mavi olsaymis daha guzel olacakmis.. bilmiyorum var mi mavisi ?

ellerine saglik. bayagi emek harcamisin gibi..

Shakulin

Far dışında gayet güzel olmuş... Ne kadar neon sevmesem de yakışmış diyebilirim... Göstergeler çok şık , bende istiyorum :p

shakulin

Var hatta ben sattım birkaç tane fuarda mavi reflektör... Elimde 1 tane kaldı sanırım :p , ama katılıyorum mavi veya beyaz reflektör olabilirmiş.

Son düzenleme:
waaaooo... neonların bir motora böylesine yakışabileceğini inan tahmin edemezdim. hemen şımarma:p

hakkaten çok güzel olmuş motorun. gerçekten motorlara taktıkları neonlardan nefret ederdim fakat şahsen senin gibi gövdenin aralarına neon takanı görmemiştim. çok iyi durmuş bence.

helal olsun, ellerine sağlık.:cat:

büyük motorum olursa benimkine de takarsın artık di mi?
eh o kadar güzel şey yazsım.:cherry: :cherry: :cherry:

ben daha önce caddede 2 tane hayabusada görmüştüm sürekli beraber geziyolar onlarda hem neon hemde çakar vardı inanılmaz güzel duruyordu bu motordada çok güzel durmuş tebrikler:cat:

Kıvamında bir modifikasyon olmuş, tebrikler:cat: Aynalara ve plakalığa da bir el at derim ben...

Son düzenleme:
Teşekkürler arkadaşlar. Beğendiğinize sevindim
Shamyl plakalık ve aynalar içinde düşüncelerim var fakat vakit buldukça yavaş yavaş en uygun malzemelerle ve en önemlisi kendi elimle yapmaktan zevk alıyorum. İnşallah daha da iyi olacak...

shakulin, Eksoz 200 Euro fuar fiyatı, Acerbis kafa grenajı 210 ytl, İridyum bujinin çifti 40 Ytl, neon ışıklandırmalar 35 Ytl, Jant şeritleri 15 Ytl... Birde emek...

Son düzenleme:
Kafa granajıda eskisinden çok daha iyi olmus ön çamurluğuda Bmw nin arka teker çamurukları var ufacık ondan koysan olur mu acaba?Birde kafa granajı nereden aldın yazar mısın özelden yada buradan belki bende alabilirim

Toqi, kafayı İzmir'den aldım Acerbis marka İstanbul'da Korlas'ta var sanırım... çamurluklar için ise planlarım var...

Bence jantları siyaha boyatırsan stickerler kendini daha iyi gösterir.

kafa grenajı her turlu naked bıke a oluomu
mesela er5 ?

ellerıne saglık ayrıca..
:cat:

Son düzenleme:
Teşekkürler arkadaşlar. Beğendiğinize sevindim
Shamyl plakalık ve aynalar içinde düşüncelerim var fakat vakit buldukça yavaş yavaş en uygun malzemelerle ve en önemlisi kendi elimle yapmaktan zevk alıyorum. İnşallah daha da iyi olacak...

cok gusel olmus elıne saglık da bu neon ısıkları nerden bulabılırız
aslında cok onemlı bısıy kendını bellı edıosun
trafıkte hem ılgı ceker hem de guven saglar bence
edınmek lasım

preatorian, bu ürünler genelde üniversal üretiliyor yani aşağıyukarı her motora uydurulur...

PRASTOS, bu ışıkları oto aksesuarcılarda bulabilirsin veya http://www.modacarstore.com/catalog/products/product.php?productid=1747&cat=85&page=1 internetten de alabilirsin.

saol dostum
bı de madem modıfıye yapıyorsun sana bısey daha sorayım
sımdı ben de mct 250 var bı tane ve bunun arka tekerlegını kalın yapmak ıstıyorum
bunun ıcınde arka takımın deısmesı lasım ama ben bunu bı demırcıde yaptırıp tekerlegı de alıp koysam bu sefer arka fren pedalını kampanaya nassıl uyduracam ya da dısk fren taktırabılır mıyım?cunku bayagı bı oynamayı dusunuyorum!

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar