[Bursa - MT]

evet fuardan gelen arkadaslar oncelikle hos geldiniz siz olmadan site ammada yalnızmıs ben bu sene gelemedim ama hayırlısı seneye aramıza yeni katılan arkadaşlar var onlarda hos geldi arkadaslar fuarda cekilen video veya foto varsa yayınlayında bizde gitmis kadar olalım salı akşamı cok gelmek isterim ama benim motor arıza yaptı ayriyetten o saatlerde iste oluyorum beni madur gorun kendinize iyi bakın gorusuruz

Selam arkadaslar fuarda kontgerilla ve ferhad ile görüştüm.Ferhad ile daha önce tanışmıştım ama kontgerilla ile bursa'da tanışmak kısmet deilmiş istanbulda tanıştım...:queen: :queen:

Ayrıca kask+mont aldım..richa marka mont, nolan n62 de kask aldım...Çok güzel bir gün geçirdim fuarda o deli makinaları görünce benim alacağım yanına sivrisinek kaldı:p :p :p

ya dostum seninle tanıstık mı? ben hatırlamadım siteye bir resmini koysana
hatırlamadığıma göre sallamamısımdır kesin :)
eğer sallamadıysam kusuruma da bakma :)

bu arada bu aksam dönence deyiz saat 20:00 da gelen herkesi bekleriz,
eşinizi , kız arkadasınızı da getirebilirsiniz...

ya dostum seninle tanıstık mı? ben hatırlamadım siteye bir resmini koysana
hatırlamadığıma göre sallamamısımdır kesin :)
eğer sallamadıysam kusuruma da bakma :)

bu arada bu aksam dönence deyiz saat 20:00 da gelen herkesi bekleriz,
eşinizi , kız arkadasınızı da getirebilirsiniz...

Ferhan ile birlikte deil miydiniz siz?MD olarak geziyorduk biz:wiinkk: ferhadla konuştuk baya kısa bir tanışma da seninle yapık önemli deil..

heh hatırladım simdi ya valla kusura bakma fuarda motorlardan nevrim dönmüştüde.. olsun sen motor işini ayarla bursada da gezer tozarız...

heh hatırladım simdi ya valla kusura bakma fuarda motorlardan nevrim dönmüştüde.. olsun sen motor işini ayarla bursada da gezer tozarız...

Bakalım yarın sıfır motor alabilrim ybr-cbf150 ikilisinden biri olabilir veya biraz daha sabredip ikinci el bişeler alabilirim..Kısmet artık..

merhaba (bursa'daki motor delilerine)

arkadaşlar merhaba
bende bu siteyi yeni buldum
gördüğüm kadarıyla seviyeli bir muhabbet var
inşallah hep böyle devam eder.
yeniyim ben motosiklet işinde
burgman bakıyorum (kesin alıcam) yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

arkadaşlar merhaba
bende bu siteyi yeni buldum
gördüğüm kadarıyla seviyeli bir muhabbet var
inşallah hep böyle devam eder.
yeniyim ben motosiklet işinde
burgman bakıyorum (kesin alıcam) yardımcı olucak arkadaşlara şimdiden teşekkürler...

arkadaşım aramıza hos geldin merak etme burda yardımcı olacak arkadaş cok.........
oooooo arkadaşlar olmuyor ama hani fuar fotografları tabi fuara gittiniz motorsikletleri gordunuz gelemeyen arkadaşları bir fotograftan bile garip bıraktırdınız :salut: (kendini acındırma animasyonu ne yapalım boyle animasyonu nerden bulacaktımki heheheheheh :queen: :queen: :queen: :queen:

mehaba..

mrb arkadaşlar.. Bursadan kawasaki en 500 için koruma demiri ve malzemelerini en uygun nereden temin edebilirim..?

arkadaşlar yeni bi motor almayı planlıyorum hatta alıcamda sym gts 250 için karar vermiştim aklımda ikinci el motor almak var 250 ,400 ,500 fark etmez 6000-6500 ytl verebilirim en fazla tavsiyeleriniz bekliorum yardım edinde bu hafta alam şunu yaw şimdiden tşk (maxi scooter yada chopper dan başka bişiye binmem hele çin malına heç binmem :)

arkadaşlar yeni bi motor almayı planlıyorum hatta alıcamda sym gts 250 için karar vermiştim aklımda ikinci el motor almak var 250 ,400 ,500 fark etmez 6000-6500 ytl verebilirim en fazla tavsiyeleriniz bekliorum yardım edinde bu hafta alam şunu yaw şimdiden tşk (maxi scooter yada chopper dan başka bişiye binmem hele çin malına heç binmem :)

piaggio x9 var istediğin gibi maxi scooter arkadasım satıyor düşünürsen msn adresim var profilimde ulaş bana...

Arkadaslar Merhaba,
Bursada soyle saglam bir usta ariyorum
motoruma guzel bakabilecek bütün sorunlarını halledicek
bi ustaya goturdum adamdan full bakim istedim hava filtresine bile bakmamis kendim temizledim buji desen ondan beter soyle saglam bi usta tavsiye edinde su motordan biraz daha verim alayim

Motor Aprilia Rs 125 Racing tipi bu tipte motorlara bakan birisi lazim

arkadaşım o kdr vermişken biraz daha ver GTS 250 al. Bende var çok memnunum. Tavsiyede ederim. Maxiscootersa istediğin kesinlikle GTS derim. Fiyat / Kalite oranı onun üzerine tanımam.
/
Blue_dolunay kardeşimizi gördük bugun mudanya gezimizde saolsun kendisi kahvaltıda eşlik etti bize Sohbet ettik kendisiyle. Misafirperverliği nedeniyle teşekkür ederim kendisine... Gezilerimize katılmak isteyen arkadaşlar olursa bekleriz.

Son düzenleme:
arkadaşım o kdr vermişken biraz daha ver GTS 250 al. Bende var çok memnunum. Tavsiyede ederim. Maxiscootersa istediğin kesinlikle GTS derim. Fiyat / Kalite oranı onun üzerine tanımam.

ferhad bende düşündüm ama maalesef param yetmio sıfırına bi de ikinci eli yok motorun onun için ben de ikinci el bi italyan yada japon düşünüyorum. 6000-6500 ytl param var üstüne ölsem de çıkamam fikirlerin için tşkler

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar