Sonerim eline yüreğine sağlık. Çok güzel olmuş:rendeer:
Çok güzel de şarkııııııı :silent: :silent:
bende videoyu youtube upload etmek istiyorum ama benim kisi nokia modunda nasıl yapabilirim yardım edersen sevinirimValla Tuğbacım
Resimlerde gülücük ve neşe olsada
çocukların gözlerinde Anne ve Baba hasreti vardı
minik bedenleri oradaydı ama kalpleri çook uzaklardaydı
bence doğru şarkı
vedatarpacı;620236' Alıntı:bende videoyu youtube upload etmek istiyorum ama benim kisi nokia modunda nasıl yapabilirim yardım edersen sevinirim
ben babası olarak kararı edy 'ye bırakıyorum

Bir Fikirde Benden.
Lösemili Çocuklar Haftası", 30 mayıs-5 haziran günleri
*Kimler lösemi hastalığının tehdidindedir? Lösemi bir kan hastalığı. Kanın yapım yeri kemik iliğidir, iliğinin içerisindeki kök hücreler, kendilerine benzer hücre oluşturur ve çoğalarak kana geçerler. Bu hücrelerdeki bozulmalar hastalığa neden olur. Enfeksiyon, ilaç, vücuda giren bir kimyasal madde, beslenme ve genetik yatkınlıklar gibi çevresel etkenler hastalığın ortaya çıkışında büyük rol oynuyor. En çok 2-5 yaşlarındaki çocuklarda görülüyor. Tüm toplumda kanser hastalığının çok fazla arttığını görüyoruz. Her 5 kişiden bir kişi kanser adayı. Dünya Sağlık Örgütü bu sayının giderek artacağını ve 20 yıl içinde 2-3 katına çıkacağını söylüyor. Kanser vakalarının bir yılda 10 milyondan 20 milyona çıkması da bunu doğruluyor. Türkiye’de her yıl bin 200 çocuk lösemi hastası olmaya aday. Her yaştaki insanda görülme olasılığı var. Ancak, çocuklarda daha çok görülüyor. 0-16 yaş grubundaki her çocuk bu hastalığa yakalanabilir.
*Lösemiden korunma yolları nelerdir? Çocuklar kanser yapıcı maddelerden uzak tutulmalı ve organik gıdalarla beslenmeli. Beslenmemizde yer alan kanser yapan maddeler ile kanserojen çevre etkilerinden yeni doğan bebeklerimizi korumak için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Organik beslenme üzerine çalışmalarımız ve geliri vakıf yararına kullanılmak üzere kurduğumuz "Ispanak" isimli bir organik ürünler marketimiz var. Bizim hedefimiz 0-2 yaş grubu çocuklar. Büyüme çağındaki, beyin ve vücut gelişimlerinin en hızlı ilerlediği bu çocukların beslenmeleri büyük önem taşıyor.
* Yardımseverler LÖSEV’e nasıl destek olabilir?
Evlerinde kullanmadıkları eşyaları yollayabilir, bankaya gidip bağışta bulunabilir, gönüllümüz olarak çocuklarımızı ziyaret edebilir veya kan bağışı yapabilirler. Ailelere gönderilen yardım paketleri için ev eşyası, giysi, gıda ve temizlik malzemesi bağışı alınıyor.
Günaydın arkadaşlar
Hande evet dün yazılan bazı mesajlar yok olmuş
bende birşeyler yazmıştım göremedim
Birgün projeksiyon dvd ayarlıyıp çocuklara devekranda sinema seyretirelim demiştim:silent: