Midilli'den Amsterdam'a

harika foto ve paylaşımlar kanka...sağol...

bizde bugün Yeşilköyde dandirik bozuk organizasyonlu kim kime duma duma üstüste bi fuardaydık uglycan...

sana neyi anlatayım...cüzdanı çalınanlarmı...hayatında ilk defa motor gören tiplermi...Tek teker Arifin şovunu güvenlik yüzünden iptal edişimi...başkalarının motorları üzerine çıkan ayularımı...karı kızlara ağızlarının suyu akarak bakan tiplerimi...izdihamımı neyi anlatayım hacım...Bir Ortaadoğu ülkesi insanı olmak istemezdim...ya sev ya terket dediler...bi yerede gidemiyoruz be abicim...ilk gemiye kaçak binip kendimi akdenizemi bırakayım napayım reiscim...bana bir akıl versene...

oo süper yerler yaa husqvarna ya bayıldım cok hoş motor ya tam benlik...

Kıskandım,kıskandım,kıskandım!!!!!!!!
Elinize sağlık çok lezzetli olmuş:cat:

ağğğğğlamak istiyorum ama ağlayamıyorum sayın seyirciler!

off bi gün ben de gidicem:salut:

gezin cok guzel olmuş.. paylaşım için tşk ederim :)
sagol kardesim.. daha foto ekliyecegim...

vayy be atmosfere bak be süper abi yaa
tesekurler...

yakışıklıda .pne....:p

kıskanıyom valla...çekemiyom...:)
nazar etme ne olur, calis senin de olur:mrgreen:

oo süper yerler yaa husqvarna ya bayıldım cok hoş motor ya tam benlik...
my heart gelirken o tozlu, cizik, kafa grenajlarindan getirdim, bi ara konusalim...

Kıskandım,kıskandım,kıskandım!!!!!!!!
Elinize sağlık çok lezzetli olmuş:cat:
afiyet olsun:)

ağğğğğlamak istiyorum ama ağlayamıyorum sayın seyirciler!

off bi gün ben de gidicem:salut:

aman aglama, ama acele et, kuresel ısınma geyikleriyle beraber Hollanda sular altinda kalacak, sonra tuple dalman gerekebilir gormek icin:mrgreen:

ARKADASLAR BU ARADA KENDİMİZİ YAVAS YAVAS AYARLIYALIM VE YUNANİSTANA Bİ GEZİ YAPALİM... bence eylul sonu ekim basi cok uygun ve yeri olur...

ARKADASLAR BU ARADA KENDİMİZİ YAVAS YAVAS AYARLIYALIM VE YUNANİSTANA Bİ GEZİ YAPALİM... bence eylul sonu ekim basi cok uygun ve yeri olur...

Ugly biziiii Yunanistanaaaa götürrrseeneeee........

Beni orda bi yerde bıraksanda olur ...Meriç nehri kıyısına bi yerlere bırak ben koklaya koklaya yolumu bulurum...ordan Ibızaya...

vay bee..millet sadece geziyo..
biz daha egeden dısarı cıkamadık adam türkiyeden cıkmıs dısarı..
ne diyim helal olsun kardeşim sana..

Çok güzel resimler ve gezinle ilgili bilgilerini paylaştığın için teşekkürler...

Ugly biziiii Yunanistanaaaa götürrrseeneeee........

Beni orda bi yerde bıraksanda olur ...Meriç nehri kıyısına bi yerlere bırak ben koklaya koklaya yolumu bulurum...ordan Ibızaya...

iyi de yengeye ne hesap veririm sonra ben:) senin kelebek ne olacak...

Yunanistan gezisine benden TAM destek :cat:

valla dostum, ben surekli gidiyorum, ama grup halinde bisey yapacaksak cok sevinirim...
1) vize islerini ben halledebilirim..

2) Selanik ve de Atina da ki konaklama yerini de 10 kisiye kadar ayarliyabilirim, misafir etmekten memnuniyet duyarlar... cunku bi kac arkadasimizin ustune dustugu ve benim de yakından ilgilendigim TURK-YUNAN DOSTLUGU adi altinda guzel calismalar var, ve orada cok sicak karsilanacagimizdan emin olabilirsiniz...

3) suan sadece aklimizda olan bi proje var, eger 10 kisi kadar olursak bizi sinir kapisinda yunanli motorcularin karsilamasini saglayabilir ve geziyi hem renkli hale getirir hem de dusundugumuz projeye motorize destek vermis olabiliriz...

4) eylul sonu ekim basi gibi cok guzel bi gezi cikartabiliriz...

sercan harika olmuş :cat: seneye arkadaşlarla interrail yapıcam işallah bekliom senide :cherry:

cok guzel resımler sercan elıne saglık..uzun uzun bakıp bır an oralara gıttım ..:)

bu topic kaybolmasın, unutulmasın yaww
madem eylül sonu yunanistan gezisi mümkün:)

yaaa benim anlamadigim sey,
Lodos un, piyade nin ve honda35 arkadaslarimin bana yazdiklari ile benim onlara gonderdigim cevaplar niye silindi anlayamadim bi turlu....

Allah Allah biri mi sildi yoksa kendiliginden mi kayboluyor....

evet polo34 insallah yapacagiz o geziyi... ama benim yazdigim detaylar silinmis kafam hala oraya takılı...

Arkadaşlar slm,
Uglychild bravo hocam süper bir gezi yapmışsın. Ben de gezmeyi çok seviyorum. Daha yeni bir Burgamn AN400 K7 aldım. İtalya'ya kadar eşimle beraber bu motorla bir gezi planlıyoruz (20Haziran-9Temmuz arası gibi).
ROTA: İstanbul-Kavala-Selanik-Tiran-Mostar-Dubrovnik-Split-Zadar-Rijeka-Trieste-Venedik-Verona-Bologna-Ancona-Pescaro-Foggia-Napoli-Bari-Birindisi-Çeşme. (Rotada hafif değişiklikler olabilir) Birindisi'den feribotla dönüş hala yaşıyorsak tabii :) : 4.000 km / 18 gece (feribot hariç motorlu zaman)
Müsade edersen gezi tecrübelerinden yaralanmak için birkaç sorum olacak? Cevaplarsan çok mutlu olurum.
1. Bir yıllık motor ehliyetim var, yurtdışına hiç motorla çıkmadım. Sadece İtalya'da scooter kullanmışlığım var. Her türlü hazırlık vb. eksiksiz ve abartılı bir şekilde yapılacağı varsayımıyla bu gezi bir delilik mi? Şu an tek motoruz.
2. Yunanistan vizesi aldık diyelim; otomatik İtalya halledilir (Schengen), Arnavutluk, Bosna ve Hırvatistan sanırım vizesiz. Sınırlarda problem yaşar mıyız? (Pasaportum damga dolu, çoğu Avrupa ülkesine gittim)
3. Sınır geçişlerinde yurtdışı seyahat sigortası ve motor için de kasko şartı var mı?
4. Bu tür tek motorlu ve eşle yapılan bir gezide bizi en büyük hangi tehlike bekler sence?
5. Bu rotaya yakın bir rotada motorla gezi yapmış bir arkadaş tanıyor musun?
6. Geçeceğimiz her ülkenin motor klüpleri ile forumlarda vb. netten yazışıp, mümkünse bu arkadaşlarla da yerinde görüşmek istiyoruz. Yunanistan için bize kontakt isimler verebilirsin belki.
7. Rota üzerinde ya da yakınında olup, kesin görülmesi gereken yerler nereler olabilir?

biliyorum, çok soru oldu, damdan düşer gibi geldim.
yardımcı olabilirsen sevinirim.
saygılar,

uglychild...dostum gene show yapmissin...:)..bende gecen sene billefeld'de idiim..hannoverden oraya gectim..oralarida gez guzel yerler..ozellikle billefeld'teki muzeleri gez enteresan yerle..hitlerin insan sacindan kumas yapan makineleri vardi ..:) cok enteresan (gerci bu tip muzeler almanyanin her yerinde varda)yaa gercekten almanyada cok turk var yaa..sokakta yuruyorsun ayni turkiye kiyafetleride ayni yasam tarzlarida..:) neyse moskova'ya yolun duserse beklerim..:) almanyada hamburga gitmeni tavsiye ederim..super diyorlar ben hala gidemedim..cok merak ediyom..:)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar