[Sinop - MT]

fuarda tam ayrılırken son dakikada Sinoplu bir arkadaşla tanıştık...nicki bişeyin kırbacıydı ya...neyindi hatırlayamadım...:)

ta Sinoptan gelmiş...helal olsun valla...

o şeref bana ait mete ağbi gerçekten çok sevindim tanıştığıma burdan bir isteğin bir arzun olursa başım üstüne sölemen yeter abi umarım en yakın zamanda tekrar buluşur daha uzun konuşur sohbet ederiz selamlar :cat:

o şeref bana ait mete ağbi gerçekten çok sevindim tanıştığıma burdan bir isteğin bir arzun olursa başım üstüne sölemen yeter abi umarım en yakın zamanda tekrar buluşur daha uzun konuşur sohbet ederiz selamlar :cat:

hacım şimdi fotolardan baktım sana...vallahi site admini ve moderatörlerinde daha çok çalıştın standda...öyle göz boyama işde yapmadın...seni takip ettim...bravo...bi zamanlar bende böyle heyecanlıydım...admin mod falan olamayınca artık içimden gelmiyor...:queen: :queen: şaka leeennn...

Sinop tayfasına sevgi ve selamlarımı sunarım...

hacım şimdi fotolardan baktım sana...vallahi site admini ve moderatörlerinde daha çok çalıştın standda...öyle göz boyama işde yapmadın...seni takip ettim...bravo...bi zamanlar bende böyle heyecanlıydım...admin mod falan olamayınca artık içimden gelmiyor...:queen: :queen: şaka leeennn...

Sinop tayfasına sevgi ve selamlarımı sunarım...

abi teşekkür ederim saol.valla benım için zevk tı çok eylendim ben. çok güzel bir atmosferdi tüm arkadaşlara teşekkür ederim ve herkese selamlar:cat:

Ya şu Sinop tayfası olarak metehan kardeşimizi alıp bir memleket turu mu yaptırsak ne.. Çocuk fahri hemşerimiz gibi oldu neredeyse :)

Sinop Mt Samsun'daydı

08-04-07 sabahı 9 da sinoptan haraket ettik biraz aksaklıklarla Atinin motor Gerze yakınlarında buji kessede toplam 390 km yol yapmışız gidiş dönüş güzel bir gün geçirdik
Lala'da çay molasının ardından Gerze'de Tansu'nun yazlıklarında atillanın motoruna çare düşünürken buji kesmişti ve tüm motorcu servisleri kapalıydı :pale: ama gerzeli bir motorcu kardeş saolsun yanında yedek bujisi ve buji lokması varmış bize verdi problem çözüldü :)

Gerze'den sonra Alaçam'da çay molası 3. molamız motorları dinlendirerek gittik :cat:

Tansu'nun motoru :queen: zor yetişiyor ama arkamızdan geliyor :queen:

Bafra çıkışında bir mola yol kenarında

evet artık Samsun'dayız Yantur Motorda işimiz vardı hallettikten sonra biraz gezdik ama resim çekmeyi hep unuttuk :)

Evet asıl bombaya gelelim arkadaşa okadar üstüne vura vura içinize içlik giyin dememin sonucunda beni nekadar tınlamasalarda dönüş yolunda geceye ve sis e yakalsakta donan arkadaç termal battaniyeyle bir benzin istasyonunda kendini koli bantıyla çevreliyor:queen: :queen: :queen:

Atilla çok janjanlı oldun aslanım bu kılıkla atilla barda sahne almaya gitti puhahah:queen: :queen: :queen:

Not: Fazla gezi resimi çekemediğimizden (unutuldu) gezi yazıları bölümüne açmadım kendi aramızda kalmasını istedim :rendeer:

selam sinoplular bende aranıza katıldım motorsıklet benım tutkum gibi degil o benım aşkım özgür benide ekle sinoplular lıstesıne :)

İnceburuna Gittik

inceburuna giderken atinin motoru

memet'in motoru

ati resimin manyak madam kaliteye

burda bana saldırırlarken

işte olay resim atilla croos yapıyor

bu atillanın iniş sahnesi bundan sonra toparlamaya çalışırken kendini görüyoruz :)

Tansu Atiye gülerken

atillanın motoru sağlam bu arada dökülmedi :queen: :queen:

:cat: :cat: merhaba arkadaşlar fotolar gerçekten çok güzel bu arada yakakentten yazıyorum samsun tarafa yolunuz düşerse buyrun beklerim sizleride tanışmış oluruz :wiinkk:

:cat: :cat: merhaba arkadaşlar fotolar gerçekten çok güzel bu arada yakakentten yazıyorum samsun tarafa yolunuz düşerse buyrun beklerim sizleride tanışmış oluruz :wiinkk:

geçen hafta Samsun mt ye yazı yazdım oraya geliyoruz diye ama kimseden ses çıkmadı ama tekrar yolumuz düşerse tabi neden olmasın haber veririm sizde bu taraflara gelirseniz haber verin müsayit olursak karşılamaya geliriz tekrar saol dostum :cat: :rendeer: sevgiler

geçen hafta Samsun mt ye yazı yazdım oraya geliyoruz diye ama kimseden ses çıkmadı ama tekrar yolumuz düşerse tabi neden olmasın haber veririm sizde bu taraflara gelirseniz haber verin müsayit olursak karşılamaya geliriz tekrar saol dostum :cat: :rendeer: sevgiler

size mesaj atmaya çalıştım yeni üye oldum daha önceki üyeliğim ne oldu anlamadım şifreyi unuttum herhalde o yüzden cevap yazamadım yakakente geçerken ilk köprüden sola dönün liman içine uğrarsanız beklerim sinopa bir ay önce gelmiştik o zamanlar buraya takılmıyordum ama gerçekten çok hoş bilgi paylaşım sitesi olmuş bu siteyi kuran arkdaşların ellerine sağlık :cat: :rendeer: :wiinkk:

dostum bathu nun sölediği gibi valla bizde çok istedik birileriyle tanışalım arkadaş olalım diye ama samsun mt den kımseden yazı gelmedi olsun önemı yok biz sonuçta gittik eylendik ve döndük bidaha kı gelişimize mutlaka sana yazar ve ugrarız sende gelecek olursan bu taraflara mutlaka bize ulaş senı karşılarız bi acı kahvemızı içersin
:cat:

arkadaşlar kısmetse cuma motorla istanbula gideceğim hava şartları iyi gitmezse başka şekilde gideceğim bu hafta sonu burada olamayabilirim ama diğer hafta arkadaşlarla gelebiliriz sizlerlede tanışmış oluruz kendinize iyi bakın
:rendeer:

arkadaşlar kısmetse cuma motorla istanbula gideceğim hava şartları iyi gitmezse başka şekilde gideceğim bu hafta sonu burada olamayabilirim ama diğer hafta arkadaşlarla gelebiliriz sizlerlede tanışmış oluruz kendinize iyi bakın
:rendeer:

dostum kısmetse inşallah sana şimdiden hayırlı yolculuklar kendine dikkat et kazasız belasız dön memlekete.:cat:

Siz geziyorsunuz, sayenizde biz de burada memleket turu yapmış kadar oluyoruz.. Sağolun varolun dostlar :)

Siz geziyorsunuz, sayenizde biz de burada memleket turu yapmış kadar oluyoruz.. Sağolun varolun dostlar :)

asıl bu hafta sonu yapılacak olan geziyi takıp edin siz bomba resımlerle döneceğiz:queen:

allahım ya bi akıllı yok su kanalda hepsi deli :D:D zaten akılı adamın ne işi var motorla

evet çatlak kardeşim bu uzun süre üzerinde çalışılmış şık cümlelerı duymak çok hoş özkan abin de katıldı en son hayırla abini her ne kadar artçı da olsa :queen: :cat:

Son düzenleme:
Merakla bekliyoruz resimleri ve hasetimden de çatlıyorum belirteyim ha :/
Bu yaz naapıp yapıp kaçmam lazım memlekete ha :)

Bu konuyu görüntüleyen kullanıcılar

Yeni mesajlar

Çok Beğenilen Mesajlar