Takmışsınız bir bayrak konusuna. Osmanlıdan mı utanıyorsunuz veya geçmişinizde osmanlı mı olmasını istemiyorsunuz. Osmanlı yıllarca dünyaya hükmetti. Kaskında o osmanlının padişahlarından bir tanesinin tuğrası olması çok mu? Yada orada osmanlıya ait bir bayrağın dalgalanması mı sizi rahatsız etti. İşte yok küçükmüş Türk bayrağındanda falan filan siz isteyin kenan sofuoğlu orada 10 kat daha büyüğünü dalgalandırsın. Bayrağın küçüklüğündende kimse o ülkeyi istemediği yok bölünmüşlük anlaşılmaz. İnanın bu yorumu yapanlardan çok orada ki yabancılar kenanın veya oradaki kişilerin o bayrağı sallamasını veya kaskındaki o tuğrayı koyarak ne demek istediğini sizden daha iyi anladı.Siz bunları tartışacağınıza kenan sofuoğlu yarış kazandı medyada ne kadar yer aldı ve bu kadar az yer almasının nedenleri ne onları tartışın. Ya motosiklet camiyasında bi eksiklik var yada gösterilmesi gereken önemi anlatamıyoruz millete ve medyaya. Bunu anlatmak için neler yapılması gerek bunları tartışın. Kenan sofuoğlunu tekrar tebrik ediyorum. Yürüyedur Türk Milleti arkanda....
Kenan Sofuoğlunu Tekrar tebrik ediyor, sonuna kadar destekçisi olacağımızın bir kez daha altını çiziyoruz.
Bayrak meselesini Kenan kardeşimizi aradan çıkararak ayrı tutmamız gerektiğini bir kez daha belirtmek istiyorum.
Kayıtlardan ve resimlerden bayrak olayının Kenan kardeşimizin inisiyatifi dışında oraya gelen kişilerce oluşturulduğu resimlerden ve video kayıtlarından bellidir.
Bu konuyu Kenan'ı ayırarak inceleyip kardeşimize zarar vermeyelim.
Daha sonra da konuya açıklık getirmek bakımından şu notu düşmeyi milli bir görev bilirim.
Osmanlı devleti tarihinde yeşil bir bayrağa sahip olmamıştır.
Yalnızca çaldıran savaşında yeşil bayrak kullanıldı ve akabinde tekrar al renkli bayrağa dönüldü.
Günümüz de kullanılan Türk bayrağı sanılan aksine Cumhuriyet döneminde bulunmuş bir bayrak değildir.
ııı. Selim'den itibaren bayrağımız şuydu.
Şu an adını hatırlayamadığım bir padişaha kadar bayrağımız bu şekilde kullanıldı.
Daha sonra o adını hatırlayamadığım padişah tarafından yıldız beş köşeli hale getirilerek bu günkü şekle yakın bir hal aldı.
Cumhuriyet dönemin de Bayrak ölçüleri kanunla sabitlenerek, günümüzdeki şeklini aldı.
Yeşil bayrak islam ordularının kullandığı bayraktır. Bizim kan rengi ve üç hilalli bayrağımız, bilmiyorum ne sebeple ama büyük ihtimalle Türk-İslam sentezi davasında Türk simgesi üç hilal ve İslamın simgesi yeşil birleştirilerek yapılmış bir ilistrüsyondan ibarettir.
Dikkati üç hilal çektiğinden detaylar önemsenmemekte ve bu olay Türkçülük olarak algılanmaktadır.
Şimdi gelelim alıntı yaptığım arkadaşın sözlerine.
Geçmişinizde Osmanlı olmasından mı utanıyor yada Osmanlı olmasını istemiyormusunuz? demiş arkadaşımız.
Geçmişimizi istemek yada istememek bizim elimizde olan bir şey değildir.
Önemli olan geçmişimize objektif bakabilmek hatalardan gereken dersi çıkartmak, yapılan güzel şeyleri de örnek alarak uygulamaktır.
Bunun dışında tuğrayı neden koydu? sorusuna verilen cevap da hamaset edebiyatından başka bir şey değildir.
Tuğrayı Kenan'ın kafasında gören sporcuların mutlaka korkudan ödleri patlamıştır.
Seyirciler de "anneciğim Türkler geliyor" diyerek sağa sola kaçışmışlardır.
İnsanları korkutarak saygınlık kazanma arzusu yerine kendimizi sevdirerek saygınlık kazanma kararlılığında davransaydık belki bugün dünya coğrafyasındaki yerimiz ve önemimiz çok daha başka olacaktı.
Ben Kenan'ın kaskını çok güzel buluyorum.
Aynısını bulabilirsem başıma gelebilecek bir çok şeyi göze alarak bu gevur illerinde gururla başımda taşırım.
Motosikletimin önüne ay-yıldız yapıştırdım.
Şimdiye kadar beni bir gün bile çevirmeyen polis, hergün çevirmeye başladı.
En sonunda birisi sökmüş atmış.
Beni polis zulmünden kurtardı. Saolsun.
Nasılsa kalbimden söküp atamaz. Önemli olan da bu.
Türk bayrağından başka bir bayrak sallamak, bölücülüktür. Bunun başka bir açıklaması olamaz.
Türk bayrağının yanında tuttuğunuz takımın flamasını renklerini konuyla ilgili olarak taşımanız sallamanız anormal bir davranış tabii ki değildir.
Ama o flama Türk bayrağından büyük ve yüksekte olamaz.....
Türk Bayrağından başka bir bayrağa heveslenenlere cevabımız sonsuza kadar şu olacaktır....